• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karında su toplanması ve kanser

Hatırlamak istemediğim icin detaya girmek istemedim benim babam hiç bir şekilde ragbi olmadı kemoterapi kabul etmedi vefatından bir hafta önce evde rahatsızlandı ağzından kan geldi çok gazla hastaneye zor yetiştik 3 gün Yugun bakımda kaldı 3 gün normal serviste Perşembe günü taburcu olduk Cuma sabaha karşı ben babamın öksürüğü ve annemin babama çaresiz yakarışlarına uyandım oraya koştum babam bu sefer bogazıma kaçtı boğuluyorum dedi son söz buydu kafası annemin omzuna düştü eşim koştu annemden aldı babam ölmüstü
Allah rahmet eylesin cok aci sizlerede sabir versin

Hatırlamak istemediğim icin detaya girmek istemedim benim babam hiç bir şekilde ragbi olmadı kemoterapi kabul etmedi vefatından bir hafta önce evde rahatsızlandı ağzından kan geldi çok gazla hastaneye zor yetiştik 3 gün Yugun bakımda kaldı 3 gün normal serviste Perşembe günü taburcu olduk Cuma sabaha karşı ben babamın öksürüğü ve annemin babama çaresiz yakarışlarına uyandım oraya koştum babam bu sefer bogazıma kaçtı boğuluyorum dedi son söz buydu kafası annemin omzuna düştü eşim koştu annemden aldı babam ölmüstü
başınız sağolsun, çok üzücü, kusura bakmayın hatırlattığım için:(

Konu çok geç oldu ama karnınızda ki sıvı sebebi bulundu mu neden ameliyat oldunuz peki aynı durumu yaşıyorum da

Bayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Karacigerine sıcramistir muhtemelen metastasi vardir yani o yuzden karin su toplamistir.

Bayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Çok geçmiş olsun ne desem bilemedim tez zamanda şifa bulsun İnşaAllah 🤲

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.Sıcak kemoterapi gördümü? Benim de annem mide kanseri.Mide komple alındı kasım ayında.Şubata kadar bir sıkıntı yoktu.Ama iki aydır sancı ve şişlik var hastaneye götürdük karın sıvı topluyormuş.Bağırsak tıkanmış.Patoloji sonucu temiz çıktı.Lakin karın sıvısı sıkıntı yaratabişir dedi doktor.Onlarda karınzarı kanserinden şüpheleniyor.Biraz konuyu açabilir misiniz? En azından inşaallah yoktur ama öyle bişey car ise nasıl bir yol izlenmeli? Hayırlı geceler.

Konu çok geç oldu ama karnınızda ki sıvı sebebi bulundu mu neden ameliyat oldunuz peki aynı durumu yaşıyorum da
Henüz bulunmadı ama 2 kere sıvı sonucu patalojiye gönderildi sonuçlar temiz.Biz de bekliyoruz bakalım nedir ne değildir.Size de geçmiş olsun.Ameliyat mı oldunuz siz? Annem mide kanseri midesi alındı komple

Karacigerine sıcramistir muhtemelen metastasi vardir yani o yuzden karin su toplamistir.
Arkadaşlar aynı durumu biz yaşıyoruz.Sıvı toplama durumunda yelpaze çok geniş.Kesin neden bulunmadan metastas yahut başka birşey söylenmesi çok zor.Görüşmediğim doktor kalmadı.Tesaviye bile bağlıyorşar bunu.

25 gündür canımın parçası yoğun bakımda.
İlk zamanlar “nefes alsın yeter” diye dua ederken “Allah çektirmesin artık”a uzanan bir süreç.. bu sabah bilinç açılır gibi olunca “Allahım dünya gözüyle bizi görse biz görsek onu tekrar yoğun bakım dışında” diye duada dönüş. Yoğun bakımdan çıksa ne kadar hasar kalacak belli değil, ona eziyet olur mu, başkasına muhtaçlığı ne seviye olur..Dua, isyan, pişmanlık, göz yaşı.

Allah her hastaya şifa versin kardeşim, çektirmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Ölümün bile hayırlısı, acısızı sıralısı olsun ne diyeyim.
Ben de bugün dayıcığımın hasta olduğunu ve ilerlediğini duydum,o kadar üzgünüm ki😔Allah sizin hastanıza,konu sahibinin hastasına , hepsine şifalar versin 🙏 Allah dermansız derr vermesin hiç kimseye

Rabbim şifa versin o kadar zor bi durum ki benimde oldu ama bende sezaryen sonrası oldu karın icim komple sivilarla doldu cigerlerime kadar çıkmıştı
Benimkinide çok arastirdilar ama nedenini bulamadilar iki kez ameliyat oldum çok şükür kurtuldum
Bu sıvı olayı maalesef öyle hemen geçmiyor tekrar tekrar ameliyatlar olunabiliyo
İnşallah çabucak kurtulur ve bir an önce sağlığına kavuşur
Size tanı olarak ne konuldu. Sıvının sebebi neydi

Back