Bayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .