• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karında su toplanması ve kanser

Ben varim. 4 aydir falan kvalidemin karni sisti. Ama nasil sis. 5 yil evvel meme kanseri gecirmisti. Dahiliueye baslandi. Kotu huylu tumor buyuk ihtimal demis prof., Onkologa yolladi onk9log birsey cikmazsa cok surpriz olur dedi(karin zari tumorunden huylanfi) pet te hicccc bir sey cikmadi. Gastrolojiye yolladilar, butun dr lar siroz buyuk uhtimal dedi. Kolonoskopi ve endoskopi yaptirdi, hicbisry yok dediler. Idrar soktutucu killaniyor, 1 ayda butun sis gitti. Mamografide bisey gorulmus, bu hafta ona basliyoruz. Bence bisey cikmayacak. Insalllahhhh hicbirseyi yoktur gorumcenizin
Ayyy ins.ya Aĺlah sizede sifa versin bizde bugun kolonoskopi ve endoskopi yaptirdik ama tertemiz hic bisey yok ins.bizdede bisey cikmaz ,yazdiklariniz cok rahatlatici cok tesekkur ederim

En kabaca en 6 saat ac kalması gerekir, kan sekeri ölcülür istenen düzeyde ise enjeksiyon yöntemi ile bir sıvı verilir. Biraz Bekledikten sonra cekim yapılır.
Anladim bize yapilmadi boyle bisey cok tesekkur ederim

Ayyy ins.ya Aĺlah sizede sifa versin bizde bugun kolonoskopi ve endoskopi yaptirdik ama tertemiz hic bisey yok ins.bizdede bisey cikmaz ,yazdiklariniz cok rahatlatici cok tesekkur ederim
Siz umutsuz olmayın ama birsey varsa çözülür bundan bahsediyorum aslında. Bazen endıskopide kolonoskopide birsey görünmez, üst üste yaptırmak gerekir ama su an sizin yapabileceğinis tek sey patoloji raporu.

Ya kiyamam bilgim yok ama dualarimdasiniz canim rabbim yardımıcısı olsun sonuçlar temiz geksin insallah 😑🤲

Bayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Evet benim çok yakın arkadaşım bekarken oldu karnı dokuz aylık hamile gibi sismisti.veremmis.tedavi oldu 13 sene önce.

5 sene önce bir arkadaşım miyom ameliyatına girdi. Ameliyatta kitleyi görmüşler.
Yumuşak doku kanseri teşhisi kondu. Çok agresif bir kansermis. Arkadaşımın da karnı su toplamıştı.
Ameliyattan 2 ay sonra vefat etti.
Ama su toplaması doktorların söylediğine göre yan etkilerden biriymiş. Yani şu toplayinca kanser demek değil.
Rabbim hastaniza şifa versin. İnşallah bir şey çıkmaz.

Gecmis olsun keske verem olsa ona raziyiz kotu bisey cikmasinda
Kotusude ablamın KV sine oldu karın içi kanseri üçüncü evre 69 yaşında ameliyat oldu atlattı kemo gördü atlattı.
Allah şifa versin hastanizada hiç gormemise döndürsun insallah.

Daha patoloji sonucu gelmemiş ki. Neden pet yapsınlar?
İlk önce patologun kanser olup olmadığını söylemesi gerekiyor. Kanserse ne kanseri olduğu da patolojiden çıkacak.
Şu an yapılanlarla kitleleri görmüşlerdir. Bt ve ultrasona girmiş çünkü. Kitleler olduğunu yayıldığını söylemek istemiştir doktor.
Biraz sakinliğinizi koruyun lütfen. İlk önce teşhisini koysunlar daha sonra hastalığı yenmek için yollar ararsınız. Şu an moralinizi yüksek tutun.

Karnindaki sislikten bunu dusunuyor sanirim ama bi ihtimal verem oluncada su toplanabiliyormus patoloji cikmadan tam bisey diyemem dedi ama evet heryere yayilmista dedi ???
Tomografi ultrason filan yapildiysa tomografi de de cikar.
Crp si yuksektir muhtemelen.
Pet kesin kanser tanisindan sonra cekiliyor nerelerde sicramis diye.

Rabbim şifa versin o kadar zor bi durum ki benimde oldu ama bende sezaryen sonrası oldu karın icim komple sivilarla doldu cigerlerime kadar çıkmıştı
Benimkinide çok arastirdilar ama nedenini bulamadilar iki kez ameliyat oldum çok şükür kurtuldum
Bu sıvı olayı maalesef öyle hemen geçmiyor tekrar tekrar ameliyatlar olunabiliyo
İnşallah çabucak kurtulur ve bir an önce sağlığına kavuşur

Acil şifalar diliyorum 🙏🏻😣

Kotusude ablamın KV sine oldu karın içi kanseri üçüncü evre 69 yaşında ameliyat oldu atlattı kemo gördü atlattı.
Allah şifa versin hastanizada hiç gormemise döndürsun insallah.
Amin cok sagolun sizede cok gecmis olsun rabbim kimseye gostermesin

Allah şifa versin inşallah ama doktor da bir tuhaf hem kötü hastalık heryerini sarmış diyor , hem başka başka konuşuyor . Pataloji sonucunu beklemek en mantıklısı. Geçmiş olsun tekrar.

Back