- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins.bizdede verem cikar!!buna dua ediyorum inanin o daha iyi geliyor kulagabenim arkadasim verem cikmisti ayni onunkide boyleydi ama erken teshis konmustu iyilesti simdi sukur biseyi yok
uzuldum cok gecmis olsun rabbim saglikla sinamasin kimseyiIns.bizdede verem cikar!!buna dua ediyorum inanin o daha iyi geliyor kulaga
Cok gecmis olsun bizdede ins.baska bir sebepten dolayi su toplanmasi olmustur .Arkadaşımın çocuğu yaz başında karın ağrısı tanısıyla doktora gitti.. apandisten şüphelenip çocuğa ameliyatla mudehale ettiler ...karın sıvısını gördüler ve apandiste birşey çıkmadı.Sonra üniversite hastahanesine sevkedildi çocuk ..orada da şüphe kanserdi....tetkiklerde kanser olmadığı "öpücük hastalığı " olarak tanimlanan viral mikrobun (normalde boğaza yerlesip boğaz şişmesine neden olurmuş ) doğrudan iç organlara yerleşip dalağın büyümesine yol açtığı ve bu tabloya donistugu anlaşıldı.
Benim bahsettiğim bu tanıyı koyan doktorlar çok şaşırmış çünkü bu durum literatürde pek rastlanan bir durum değilmiş...doktorunuzla tanıyı paylasmani öneririm .Cok gecmis olsun bizdede ins.baska bir sebepten dolayi su toplanmasi olmustur .
Rabbime şükürler olsun ben iyilestim canım Rabbim bütün hastalarımıza sifa versin inşallahAcil şifalar diliyorum
Evet onlarin hepsi yuksek yorumunuz icin tesekkur ederim ins.kotu bisey yokturÖncelikle geçmiş olsun, sonuçlar iyi çıkar inşallah. Yayılmadan kastı sanırım akciğerde de su toplaması görmüş olması, verem olması ihtimalini de göz önünde bulundurduğuna göre, bunun dışında başka kitleler görüldüyse veremle açıklanamaz çünkü. Değerleri kanser hastaları gibi derken ca lar filan mı yüksek yani?
Merhaba canim.. sadece su alinsa.. iltihap ksynaklida olabilir bu kanserde olabilir. 2 ihtimal var yani. Hatta alinan su duruysa iltihap olma sansi yuksek, ama kanliysa malum hastalik diyolar.Bayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Herkesin süreci farklı ilerliyor benim babamın da 3.5 ayda her yerine sıçradı ams hiç ağrı çekmedi çok şükür iyiki de öyle oldu babamı ağrı sızı içim de hatırlamak istemezdim rabbim sizin hastanıza da şifalar versinBaşıniz sagolsun. Benim de kayinbabam pet çekildikten sonra kanserin beyine kadar yayıldığını öğrendik akciğer kanseri o da 2 ay oldu öğreneli.çok ağrıları vqr simdilerde
Size rica etsem bize anlatir misiniz? Sürec nasıl devam edecek bizi neler bekliyor
ağrı çekmedi demişsiniz, nasıl oldu oHerkesin süreci farklı ilerliyor benim babamın da 3.5 ayda her yerine sıçradı ams hiç ağrı çekmedi çok şükür iyiki de öyle oldu babamı ağrı sızı içim de hatırlamak istemezdim rabbim sizin hastanıza da şifalar versin
Çünkü teşhis ile ölümü arasında 3.5 ay var bira an da oldu bir anda bittiağrı çekmedi demişsiniz, nasıl oldu o
son evre genelde ağrılı oluyor, ilaç felanmı verdiler..Çünkü teşhis ile ölümü arasında 3.5 ay var bira an da oldu bir anda bitti
Hatırlamak istemediğim icin detaya girmek istemedim benim babam hiç bir şekilde ragbi olmadı kemoterapi kabul etmedi vefatından bir hafta önce evde rahatsızlandı ağzından kan geldi çok gazla hastaneye zor yetiştik 3 gün Yugun bakımda kaldı 3 gün normal serviste Perşembe günü taburcu olduk Cuma sabaha karşı ben babamın öksürüğü ve annemin babama çaresiz yakarışlarına uyandım oraya koştum babam bu sefer bogazıma kaçtı boğuluyorum dedi son söz buydu kafası annemin omzuna düştü eşim koştu annemden aldı babam ölmüstüson evre genelde ağrılı oluyor, ilaç felanmı verdiler..