Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun.. Çok zorBayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Doktor neye dayanarak kanser dedi anlamadım pet çektirdiniz mi karında su toplaması tüberküloz da olabilirBayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Inanin bilmiyorum tam aciklamayi patoloji sonucuna gore yapacak ama ilacli emar elacli tomografi ultrason hepsi yapildi kan degerleri zaten hergun olculuyo ve hep kanser hastalarini ki gibi kan sonuclari ,doktorda dua etdin tuberkiloz olsun dedi ,pet cektirmek icin nereye gitmeliyiz yada doktora sorsammiDoktor neye dayanarak kanser dedi anlamadım pet çektirdiniz mi karında su toplaması tüberküloz da olabilir
Ilacli tomografi ve emar cekildi ama ped cekildimi yada onun gibi bisey bilmiyorum yani bildigim bunlar doktor yonlendirmezmi ped cekilmesi icin yada zaten cekmemismidirki bukadar tahli yaptirirkenKanser ise rahmini alırlar (annem oldu) kötü düşünmeyin, kolay kurtulur. Yayılma oldu ise bunu anlamak için ya Pet cekmiş olmalı ya da farklı Bi tömografi var ondan. Yani neye dayanarak söyledi bilemiyorum. Ben kanser konusunda tecrübeli sayılırım, patoloji sonucunu bekleyin ama korkarak değil.
Ben altı ay önce babamı akciğer kanserinden kaybettim o yüzden sormak istedim babamın her yerine yayıldığını pet ct çekildiğinde öğrendik biz zaten başka türlü anlamak mümkün değil doktorunuz ile bir konusun biz pet çektirmek istiyoruz yardımcı olurmusunız diyeInanin bilmiyorum tam aciklamayi patoloji sonucuna gore yapacak ama ilacli emar elacli tomografi ultrason hepsi yapildi kan degerleri zaten hergun olculuyo ve hep kanser hastalarini ki gibi kan sonuclari ,doktorda dua etdin tuberkiloz olsun dedi ,pet cektirmek icin nereye gitmeliyiz yada doktora sorsammi
Allah razi olsun sizede cok gecmis olsun kotunun kotusu var Allah hayirli saglikli omurleer nasip etsin hepimize25 gündür canımın parçası yoğun bakımda.
İlk zamanlar “nefes alsın yeter” diye dua ederken “Allah çektirmesin artık”a uzanan bir süreç.. bu sabah bilinç açılır gibi olunca “Allahım dünya gözüyle bizi görse biz görsek onu tekrar yoğun bakım dışında” diye duada dönüş. Yoğun bakımdan çıksa ne kadar hasar kalacak belli değil, ona eziyet olur mu, başkasına muhtaçlığı ne seviye olur..Dua, isyan, pişmanlık, göz yaşı.
Allah her hastaya şifa versin kardeşim, çektirmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Ölümün bile hayırlısı, acısızı sıralısı olsun ne diyeyim.
Cok sagolun yarin soracagin ona zaten Allah rahmet eylesin babanizaBen altı ay önce babamı akciğer kanserinden kaybettim o yüzden sormak istedim babamın her yerine yayıldığını pet ct çekildiğinde öğrendik biz zaten başka türlü anlamak mümkün değil doktorunuz ile bir konusun biz pet çektirmek istiyoruz yardımcı olurmusunız diye
Çok teşekkür ediyorum amin rabbim size de hayırlı haberler almayı nasip etsin bize de bilgi verin merakta bırakmayın olur muCok sagolun yarin soracagin ona zaten Allah rahmet eylesin babaniza
hem yayılmış diyor, hem verem olabilir diyor...Bayanlar malesef yine ben ve yine olumlu cevap bekleyen sorularim var,eski konularimda gorumcemden bahsetmis ve yumurtaligindaki kistten ,karnindan bosalttiklari 3 kilo sudan sonra rahatladi biraz ve 1 haftadir hastanede yatiyoruz sudan patolojiye yolladilar ve sonucu bekliyoruz,bugun doktorla konustum ameliyati nezaman yaparsiniz dedim ve bana patoloji sonucu bekliyorum karinda su toplanmasinin nedeni kesinlessin hic beklemeden ameliyatini yapacagim ama kotu hastalik her yerine yayilmis dedi ,dunyam basima yikildi daha 4 aylik evli ve biz aman cocugu yok rahmini almasinlar derken simdi yasasinda rahmini alsinlar diyoruz,doktor birde dua edin verem olsun dedi bir ihtimal verem oluncada karinda su toplaniyormus ,simdi ben hem sizden dua istiyorum hemde boyle bisey yasayip (karinda su toplanmasi) tedavi olan yada aslinda sebebinin kanser olmayabilecegi ni soyleyecek olan varmi??buraya yazana kadar doktorla konus diyecek olanlar yorum yapmasin cunki canimiz zaten sıkkın bir umut olumlu cevap icin yazdim buraya .
Pet cekilse bilirdiniz farklı bir yöntemle cekiliyor. Pet kesin kanser tanısı koyulduktan sonra cekilir genelde. Ya da neredeyse emin olunan durumlarda o yüzden patolojiyi bekliyorlar su an. Gecmiş olsun herseyin bir çaresi var merak etmeyin,yası da gençmiş enerjisini yüksek tutsun.Ilacli tomografi ve emar cekildi ama ped cekildimi yada onun gibi bisey bilmiyorum yani bildigim bunlar doktor yonlendirmezmi ped cekilmesi icin yada zaten cekmemismidirki bukadar tahli yaptirirken
Cok sagolun nasil cekiyorlar pedi biliyorsaniz anlatabilirmisiniz biraz acaba yapildida bizmi anlamadik?Pet cekilse bilirdiniz farklı bir yöntemle cekiliyor. Pet kesin kanser tanısı koyulduktan sonra cekilir genelde. Ya da neredeyse emin olunan durumlarda o yüzden patolojiyi bekliyorlar su an. Gecmiş olsun herseyin bir çaresi var merak etmeyin,yası da gençmiş enerjisini yüksek tutsun.
Karnindaki sislikten bunu dusunuyor sanirim ama bi ihtimal verem oluncada su toplanabiliyormus patoloji cikmadan tam bisey diyemem dedi ama evet heryere yayilmista dedi ???hem yayılmış diyor, hem verem olabilir diyor...
annem meme kanseriydi...patolojiye gönderdiler ama doktor daha gönderirken yüzde doksan kanser sonucu çıkar demişti..Karnindaki sislikten bunu dusunuyor sanirim ama bi ihtimal verem oluncada su toplanabiliyormus patoloji cikmadan tam bisey diyemem dedi ama evet heryere yayilmista dedi ???
En kabaca en az 6 saat ac kalması gerekir, kan sekeri ölcülür istenen düzeyde ise enjeksiyon yöntemi ile bir sıvı verilir. Biraz Bekledikten sonra cekim yapılır.Cok sagolun nasil cekiyorlar pedi biliyorsaniz anlatabilirmisiniz biraz acaba yapildida bizmi anlamadik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?