Karıncalar

Sizin ciddi sorunlariniz var uzuluyorum sizin icin
Ama o zamanlar çocuktum işte. Şimdiki aklım olsa elimi dahi sürmezdim :/ Ama son pişmanlık fayda etmiyor işte :/ Yaa bu arada neden ciddi sorunlarınız var dediniz ? Evet çok ciddi sorunlarım var ama... Yorumunuz beni kırdı yani :/

Son düzenleme:
Banada dadansilar! Asa bi iniyoruz sabah dolaplar heryer karinca! Hryere kabartma tozu serptim iyi gelir dediler. Bir ac gun yoklardi simdi geri dadandilar. Sana tavsiyem sirf geldikleri yere degil evin her ksoesind yap ciunki baska yol bulup cikiyolar. Yarin bende her evin her kosesine olac koyucam. Cldirma derecesine geldim.

Bizim butun apartmani basmisti. Oyle bir iki degil bildiginiz istilaya ugradik apartmancak. Isin garibi bizimkiler tatliya gelmiuodu. Mesela ekmege cok geliyodu allahim ya dusunsenize tam sofraya oturmussunuz ekmegi bibaliyosunuz ici karinca surusu insanda mide kalmiyo tabi. Ya da annem borek yapardi masaya koyduysa bittik ici full karinca. Sadece mutfak da degil. Tam yaticam basimi koyuyorum yastiga hoop karinca camasir katliyorum yine karinca. Denemedgimz sey kalmadi artik illallah etmistik allahtan orda oturmuyoruz artik.

Peçeteye hafif yağ dökün (sıvı yağ) , yuvası olduğunu düşündüğünüz yerlere koyun. 1 saat içinde çoğu üstüne gelecektir. Birbirlerine haber veriyorlar herhalde Daha sonra o yağlı peçeteleri atın. Bu işlemi iki üç kez tekrarladığınız da kurtulursunuz diye düşünüyorum.

Köyde böyle yapıyorlardı :)

Aynen ben zirai ilac aldim hamambocegi icin filanda
Ayrica cikis yerlerine bulasik deterjani surdum o cok iyi geldi

Sizin aslinda alay ettiginizi dusunmuyor deilim . O zamna cocuktunuzda simdi buyudunuz mu ki bilemiyorum. Annenizle ilgili yaptiginiz yorumlari da gorduk sonucta

Karinca ilacida yalan oldu. Yavru karincalar cikiyo. Sekerliqimin icinede giriyolar artik yakinda evi ele gecirip bizi aticaklar bu karincalar. Daha yeni tasindik bu eve nasil derim esime cikalim burdanda obur oturdugum evdede 1 ay durabildim komsum yuzunden cok rahatsiz ediyodu ses acisindan. Nasil derim burdanda cikalim. Cok talihsizim bennnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…