Aaa niye öyle düşündünüz ki :/Sizin ciddi sorunlariniz var uzuluyorum sizin icin
Ama o zamanlar çocuktum işte. Şimdiki aklım olsa elimi dahi sürmezdim :/ Ama son pişmanlık fayda etmiyor işte :/ Yaa bu arada neden ciddi sorunlarınız var dediniz ? Evet çok ciddi sorunlarım var ama... Yorumunuz beni kırdı yani :/Sizin ciddi sorunlariniz var uzuluyorum sizin icin
Ben 10. Kattayim ve evimi ozelikle mutfagi karinca basti . Ne denediysem cozemedim . Hala caresizim . Kahve tarcin bebek pudrasi tuz limon karinca yemi tablet gibi olan yani ise yaramiyor. Ciktiklari yeri tespit ettim kapattim ama o kdar minikler ki cikmayi basariyolar . Detanin spreylerini denicem yarin son care
Sizin aslinda alay ettiginizi dusunmuyor deilim . O zamna cocuktunuzda simdi buyudunuz mu ki bilemiyorum. Annenizle ilgili yaptiginiz yorumlari da gorduk sonuctaAma o zamanlar çocuktum işte. Şimdiki aklım olsa elimi dahi sürmezdim :/ Ama son pişmanlık fayda etmiyor işte :/ Yaa bu arada neden ciddi sorunlarınız var dediniz ? Evet çok ciddi sorunlarım var ama... Yorumunuz beni kırdı yani :/
Psikolojik sorunlarım var onun için böyleyim.Sizin aslinda alay ettiginizi dusunmuyor deilim . O zamna cocuktunuzda simdi buyudunuz mu ki bilemiyorum. Annenizle ilgili yaptiginiz yorumlari da gorduk sonucta
Gecmis olsunPsikolojik sorunlarım var onun için böyleyim.
Teşekkür ederim.Gecmis olsun