Ben önceden karıncaları önce yakalardım sonra üstüne hafifçe parmağımı bastırırdım ama etkisiz hale getirebilmek için, sonra kıpır kıpır olur ya onlar bende alırdım bıçağı ya da makası ortadan ikiye bölerdim karıncaları.. ikiye böldüğüm halde hala yaşıyorlardı.. kimi zaman japon yapıştırıcısı, uhu falan .. işte ben nefret edince böyle ederim :) aman diyim siz yapmayın, çok pişman oldum günahsız hayvanlara daha neler neler yaptım bir bilseniz ..
Valla daha bunlar ne kiabov arkadaşım sen bildigin işkence etmişsin hayvanlara
Valla daha bunlar ne kidaha neler neler wuhhuuu Sonuç = Pişmanım.
Etme yaa onu da unuttum söylemeyi bazen de üzerlerine çakmak tutup saniye de toz oluyorlardı anında yanıyorlarAman yapma EtmeGözünü Seviyim Yazık bir tutup ateşe atmadığın kalmış yazık günah kız
Etme yaa onu da unuttum söylemeyi bazen de üzerlerine çakmak tutup saniye de toz oluyorlardı anında yanıyorlaroff vicdanım sızladı yaa :/
Ben önceden karıncaları önce yakalardım sonra üstüne hafifçe parmağımı bastırırdım ama etkisiz hale getirebilmek için, sonra kıpır kıpır olur ya onlar bende alırdım bıçağı ya da makası ortadan ikiye bölerdim karıncaları.. ikiye böldüğüm halde hala yaşıyorlardı.. kimi zaman japon yapıştırıcısı, uhu falan .. işte ben nefret edince böyle ederim :) aman diyim siz yapmayın, çok pişman oldum günahsız hayvanlara daha neler neler yaptım bir bilseniz ..
şuan ki yaşım 20, o zamanlar 9 yaşında falandımKaç yaşındaydınız ?..
nasıl kullanılıyor pekı ?Sirke de iyi geliyor diye biluyordum. Ve sabun
Burda arkadaslarin yazdigi her yontemi denesim karbonat bebe pudrasi kahve cekilmemis kahve limon domates salkimi sonuc husran aurica bayer in karinca granulunu de kullandim o da kesiyo ama granul pldugu icin heryere dokemedim netten karinca ilaclarina bakarken hasere market diye bovek ilaci satan yere geldim aradim ettim ordan "depeest" karinca ilaci aldim sulandirarak kullaniyosun koku olmuyo hicbir zarari yok benim de bebegim var 1 yasinda granulu o yuzden heryere dokemiyon ve sonuc siteden aldigim ilac şıp diye kesti karincanin k sini bile gormedim sonra ilaclamayinca baska caresi olmuyo canimArkadaşlar karıncalardan nefret eder oldum bu eve tasindigimdan beri en büyük dusmanim oldular. Banada yazık günah . Yere igne kadar bisey dusse ordu halinde cikiyolar. Biktim artik. Ilacladik ama yine cikiyo hemde her odada . Doqum yapicam bi kizim olucak. Odasini hazir edemedim karincalardan dolayi. Yeminle nefret ettirdiler beni. Kesin kurtuluş yolu yokmu bu karincalardan . Yatak odasinda bile cikiyo. Yataga biniyolar.
Sirke daha cok cogaltiyo akliniz da bulunsun onu da denedimnasıl kullanılıyor pekı ?
Canım benim çocukluğum hep karınca öldürmekle geçti valla ne yalan söyleyeyim. :) 7 Yaşında başladım sonra bıraktım gibi sonra 9 yaşında tekrardan başladım 12 yaşına kadar sürdü .. Sonra babama anlatmıştım o da baya şey söyledi sakın yapma çok yazık günah falan. Pişman oldum bir daha da yapmadım zaten. E şimdi yaş oldu 20, daha niye öldüreyim ki :)şok gecirtinz bana kac yaslarnda idiniz
Nasıl yani ? benim bildiğim karıncalar sirkeden nefret ederlermiş.Sirke daha cok cogaltiyo akliniz da bulunsun onu da denedim
Canım benim çocukluğum hep karınca öldürmekle geçti valla ne yalan söyleyeyim. :) 7 Yaşında başladım sonra bıraktım gibi sonra 9 yaşında tekrardan başladım 12 yaşına kadar sürdü .. Sonra babama anlatmıştım o da baya şey söyledi sakın yapma çok yazık günah falan. Pişman oldum bir daha da yapmadım zaten. E şimdi yaş oldu 20, daha niye öldüreyim ki :)
Ben 10. Kattayim ve evimi ozelikle mutfagi karinca basti . Ne denediysem cozemedim . Hala caresizim . Kahve tarcin bebek pudrasi tuz limon karinca yemi tablet gibi olan yani ise yaramiyor. Ciktiklari yeri tespit ettim kapattim ama o kdar minikler ki cikmayi basariyolar . Detanin spreylerini denicem yarin son carebenim evimde 5 . kat nasıl geliyorlar anlamıyorum
bu dediklerinizi yaptım ama kısa süreli çareler bunlar bulamadım kesin temelli çözüm
Sizin ciddi sorunlariniz var uzuluyorum sizin icinValla daha bunlar ne kidaha neler neler wuhhuuu Sonuç = Pişmanım.