Karıncalar

abov arkadaşım sen bildigin işkence etmişsin hayvanlara

Salata kabuğu sevmezler toz kahve sevmezler bu kokular ona kötü gelir giderler.

Limon tuz derler de biz kahve ile daha iyi sonuç almıştık

İlaç falan dökme bebeğin de olacakmis o havayı solumasin başka odada bile olsa. Bu doğal yontemlerle çare bulursun bi de erkan soyadını hatırlamıyorum gündüz tv çıkıyor ya yeşil fularlı adam onda çok yöntem var denersin

Kaç yaşındaydınız ?..

Kaç yaşındaydınız ?..
şuan ki yaşım 20, o zamanlar 9 yaşında falandım 12 yaşına kadar sürdü bu :) sonra babama anlatmıştım o da çok yanlış yaptığımı anlattı.. bende bir daha elimi sürmedim..

şok gecirtinz bana kac yaslarnda idiniz

Burda arkadaslarin yazdigi her yontemi denesim karbonat bebe pudrasi kahve cekilmemis kahve limon domates salkimi sonuc husran aurica bayer in karinca granulunu de kullandim o da kesiyo ama granul pldugu icin heryere dokemedim netten karinca ilaclarina bakarken hasere market diye bovek ilaci satan yere geldim aradim ettim ordan "depeest" karinca ilaci aldim sulandirarak kullaniyosun koku olmuyo hicbir zarari yok benim de bebegim var 1 yasinda granulu o yuzden heryere dokemiyon ve sonuc siteden aldigim ilac şıp diye kesti karincanin k sini bile gormedim sonra ilaclamayinca baska caresi olmuyo canim

şok gecirtinz bana kac yaslarnda idiniz
Canım benim çocukluğum hep karınca öldürmekle geçti valla ne yalan söyleyeyim. :) 7 Yaşında başladım sonra bıraktım gibi sonra 9 yaşında tekrardan başladım 12 yaşına kadar sürdü .. Sonra babama anlatmıştım o da baya şey söyledi sakın yapma çok yazık günah falan. Pişman oldum bir daha da yapmadım zaten. E şimdi yaş oldu 20, daha niye öldüreyim ki :)

Meselabende tenimdeyurudu zaman snir o!urum da baska rahatsxlik duymam Kayin validemin evnde var kendi evimd2 yok allahtan

canım sana söyliyeyim hatta karınca ve tüm böcekler için pudra şekeri ve karbonat dök eşit miktarda karıncanın çıktıı yere kalsın orda banada büyükler tavsiye etti kara böcek için ama geçen sene benimde balkonumda geziyodu karıncalar kahve telvesi koydum köşelere geçtiği yerlere kesildi hatta başka bceklerde ölmüştü

Bende aynı dertten muzdarippim 5.katta oturuyorum yav arkadaş sen nerden çıkıyorsun evin her tarafina agliyorsun aklim almiyor.bir buçuk yaşında kızım var yere birşey düşürün saniyesine üstüne cullaniyorlar bi de mutfak tezgahina cikmiyolarmi cinnet geçiriyorum günde on posta supurge yapmaktan fenalik geldi artık.arkadasin dediği kahveyi döktüm şimdi bakalım ne olcak.

benim evimde 5 . kat nasıl geliyorlar anlamıyorum
bu dediklerinizi yaptım ama kısa süreli çareler bunlar bulamadım kesin temelli çözüm
Ben 10. Kattayim ve evimi ozelikle mutfagi karinca basti . Ne denediysem cozemedim . Hala caresizim . Kahve tarcin bebek pudrasi tuz limon karinca yemi tablet gibi olan yani ise yaramiyor. Ciktiklari yeri tespit ettim kapattim ama o kdar minikler ki cikmayi basariyolar . Detanin spreylerini denicem yarin son care

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…