Arkadaşlar karıncalardan nefret eder oldum bu eve tasindigimdan beri en büyük dusmanim oldular. Banada yazık günah . Yere igne kadar bisey dusse ordu halinde cikiyolar. Biktim artik. Ilacladik ama yine cikiyo hemde her odada . Doqum yapicam bi kizim olucak. Odasini hazir edemedim karincalardan dolayi. Yeminle nefret ettirdiler beni. Kesin kurtuluş yolu yokmu bu karincalardan . Yatak odasinda bile cikiyo. Yataga biniyolar.
Kahve döktükten sonra öylemi birakcam . Bi kac saat sonra sileyimmi yerleri.Bizim evde de çıkar zaman zaman. Türk Kahvesi dök arkadaşım (toz)...çıktığı gezdiği yerlere serp anında kesilecektir. Denenmiştir güvenebilirsin:)
Kaynanamın evini karıncalar basmıştı baş edemediler hemen dediğimi yaptılar anında gittiler. Dua etmişti bana....
Sonucu yazarsın bana.
Kahve döktükten sonra öylemi birakcam . Bi kac saat sonra sileyimmi yerleri.
Bebeği mi yemişlerrYa limonda yerde hoş durmazki. Butun ewi limonmu doldurcam. Yok cnm yalan onlar. Bereket deil pislik resmen. Gitsinler dogaya evde ne isleri var. Bide haberlerde gordum yeni dogan bebegi yemisler dahada nefretim artti.
Ya limonda yerde hoş durmazki. Butun ewi limonmu doldurcam. Yok cnm yalan onlar. Bereket deil pislik resmen. Gitsinler dogaya evde ne isleri var. Bide haberlerde gordum yeni dogan bebegi yemisler dahada nefretim artti.
3. Katta oturuyorum canım.Nereden geldiklerine bakın. Örneğin evinize değen bir ağaç dalı varsa, bakın oradan mı geliyorlar. Öyleyse, ucundan azıcık kesin, dal sizin duvara değmesin. Yoksa siz ilaçladıkça, evdekiler ölür, dışarıdan yenileri gelir.
Arkadaşlar karıncalardan nefret eder oldum bu eve tasindigimdan beri en büyük dusmanim oldular. Banada yazık günah . Yere igne kadar bisey dusse ordu halinde cikiyolar. Biktim artik. Ilacladik ama yine cikiyo hemde her odada . Doqum yapicam bi kizim olucak. Odasini hazir edemedim karincalardan dolayi. Yeminle nefret ettirdiler beni. Kesin kurtuluş yolu yokmu bu karincalardan . Yatak odasinda bile cikiyo. Yataga biniyolar.