Karınca yağı kullananların sonuçlarını bilemiyorum.
Ama karınca yağı diye okuyunca ,üniversitede iken olan bir olayı hatırladım
Arkadaşım başka bir arkadaşı için bikini bölgesinde hiç tüy olmadığını söz etmişti.
Merak ettik tabi nasıl olmaz diye.Ne güzel hiç tüylenme ,uzama , ağda vs sorun olmazdı .
Meğerse tüylenme olmayan kişinin doğduğunda annesi yumurta karıncasını genital bölgesine sürmüş.Ve ergenlik döneminde hiç tüy çıkmamış,çok şaşırmıştım.
Eğer evlenir,kızım olursa bende yapacam demiştim.Düşünün bu anlattığım 23-24 yıl önce,arkadaşta olsun 17 yaş , doğduğu geri zamanda öncesi.Yani 45-50 yıl öncesi de bilimsel olarak olmasada bu şekilde bilerek uygulayıp faydasını görmüşler.Şimdi böyle düşünebiliyorum tabi.
Neyse zaman geçti bir kızım oldu,mevsimde uygun, karınca yumurtası bahçede çiçeklerin dibinde çok var.Annem sürdürmek istiyorsan sürelim dedi.
Düşündüm ,düşündüm dedim ki;bu tüylerle uğraşmak her ne kadar zor olsada bu tüylerin vücutta bir görevi var.Hormanal olarak Cenabı Allah herşyi dengeleyip vermiş ya olumsuz bir etkisi olursa?
Acaba yanlış mı yapmış olurum , kızım adına böyle bir kararı vermem doğru olmaz diye düşündüm.
Ve yaptırmadım.
Burada da karınca yağını okuyunca bu anımı sizlerle paylaşmak istedim.