Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen karınca yumurtası yağını mı kullandın yoksa kremini mi?kızlar hiç bi etkisi yok. Ben kaç defa kullandım hala kalın kalın çıkyo tüylerim. Acaba k yumurtası yağını bırakıp sadece kreminimi kullansam bilmiyom
slm kremin kutusuna baktım ama anlamadım yalnız bildiğim kadarıyla belirli ölçüde karınca yumurtası yağı kullanılıyor fazlası zarar %5 -%7 oranında sanırım bunun yanında kimyasal olmayan doğal cilt bakımına yarayan nemlendirici ,vb gibi maddeler karınca yağı çok etkili bir madde oldyğu için dozu kaçırmamak gerekiyormuş başka da koku verici bildiğim bu kadar yağ ile farkı birinci gramaj ikinci koku üçüncü etki dört kullanımı daha rahat bence. gutto 150mlg yağ 15 mlg 5gecede yağ bitiyor kremi uzun kullanıyorum yağ bildiğiniz zeytinyağı kıvamında olduğundan bulaşıyor kremi vücut emiyor bulaşmıyor ve çok etkili istersen aradaki 7 farkı yazabilirim:roflol:
ankarada nerden aldın canım bende ankarada oturuyorum
yes canım sarı ve ince tüyler lazerden etkilenmiyor peki onları neyle alıyorsun hem lazer hemde ağdamı yada ip yani kremi nasıl kullanıyorsun lazerden sonramı bende guttoya devam edicem lazer düşünüyodum bıyık bölgesinde ama bakalım kışa kadar devam ediyim baya zayıflama var bide yazın lazer sakıncalı olabilir koruyucu mutlaka kullan yada kışı bekle derim ben öle yapıcam:enbuyukkk:)
bu kremin üstünde birinde karınca resmi var..birinde kız resmi var benim gördüğüm..hangisi gerçek?