- Konu Sahibi EU3
ben ilk aldığım o kadın resmi olan varya ondandı ikinci yi yeni aldım t.v.de üzerinde hologram olanlar orjinal dediler ikinciyi o karınca resimli olandan aldım ama sonradan öğrendim ikiside orjinalmiş o kadın resimli ilk üretilen diğeri de sahtelere karşı önlem amaçlı kapağında helogram olan yeni üretilen ucuza satılanlarda zaten eskiler sanırım çünkü helogram baya pahalı bişey fiyat farkı bundandır .yani ikiside aynı firma aynı marka ben her ikisinide kullandım bu arada sana bi önerim var ağdayı sir ağda yapıyosan eğer bunu silmek için elindeki yağları bir pamuk yardımı ile silmek için kullan bi süre sonra yıka yatarkende kremini kullan ben yağı bitirene kadar böyle kullandım diğer bişey de krem daha etkili sende kullanınca farkedeceksin canım keşke imkan olsaydu ben sana alıp gönderirdim valla
arkadasima yazdim ,insallah maili alirsa , alir degilse kalabilir,
canim ben simdi yuzumu ,iple arkadasima aldiriyorum ,vucuduma, kullanicagim zaman o yaglari dedigin sekilde kullanirim ,
aceba buralarda olurmuki bilmiyorum arastirmak lazim ,cokda fransizcam yok ,bisordurtsam ,turkiyede pahaliysa burda hayli hayli pahali oluur, gerci ,etkili olsunda onemli dgeil
benim vucudumda cok fazla al al bitmiyo inan bikiyorum ,ozellikle gorunen yerlerde kolllarim ve yuzumde sinir oluyorum
insallah gelirse kullanirim ,faydasini gorururum cunku artik biktim
bilgilerin icin cok tesekkur ederim canim ,
ben faydasini gordukce yazarim buraya