- Konu Sahibi EU3
hangi krem bu????:sm_confused:
yeşil kutuda 150mlg GUTTOkarınca yumurtası kremi:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi krem bu????:sm_confused:
cnm sen yurtdışındamı yaşıyopsun sanki öyle anladım
slm üzülme ben bu gün ikinci kutı kremimi aldım hemde 25 ytl üstelik dahada kaliteli yapmışlar kıvamı kokusu daha belirgin bi de kapaktaki helogram çok iyi olmuş tereddüt etmeden aldım sahte olma şüpesi yok .bide programı bende izledim memnundum şimdi hiç kuşkum kalmadı artı her eve lazım da 39 ytl ye satılıyor aynı krem sanırım yurtdışında bulamayanlar alıyor heralde internette baktım orda en çok satılan 3.ürün karınca kremi biz şanslıyız sadece eczane değil kozmetik ve aktarlarda da varhihoyyyt
Aynen canim ben almanyada yasiyorum.:ecrin_bebek:
yeni kutularda hologram varmış üstünde, ama benimki haziran 2008 üretimi. eski resimlere baktığımda o hologram yok yeni koydular herhalde. yeni alacak olanlar üstünde gutto hologramlı olanları alsın arkadaşlar.
nasıl yani ne hologramı? sahte olmadığını nerden anlıyacağız?yardım lütfenn
canım peki gerçekten boşnakmısın merak ettim ben istanbul pendikte boşnak mahallesinde oturuyorum ve bi çok boşnak arkadaşım var o yüzden sordum bi de almanyada gutto krem bulabiliyomusun acaba ha bi de hakkat boşnaklar çok güzel oluyora.s
arkadaşlar bende tala yağını kullanıyorum.yaklaşık 4 ay olcak.bida kremi cıktı.benim su an problemim fazla kalmadı.ama orjinalini bulmak zor.orjinal tala diye girerseniz cıkıyo arkadaslar.gutto bende daha önceden de yazmıştım kıl dönmesi yaptı.ve cildim pütür pütür oldu.o yüzdenonu kullanmayı bıraktım.
bide aktardan almayın bu tür ürünleri.ucuza satıoylar diye benim cevremde alanlar alıyo.ondan sonrada cildi mahvolunca napcam şimdi diye dert yanıyolar.bende diyorum almasaydın ucuza.cildine kullancaksın sonucta.normal nemlendiri kremin en küçüğü bile 3-4 ytl den aşağı değil.bide siz bunu tedavi amaçlı kullnacaksınız.o yüzden aktardan bitki çayından baska bişey almayın derim ama tercih sizin.bu arada talanınkremini deneyen varmı.ben henüz almadım.su elimdeki yağlar bitsinde.onuda kardeşime alcaz inşallah.onda deneyelim bakalım.
ok canım bilmiyordum o markayı.ilk defa duydum.bi tala bide gutto su an rağbette olanlar.o etkilimi peki.hiç kullanan varmı arasında arkadaslar bds.yi
ya arkadaşlar bu yağın orjinali kokusuz olanmı yoksa benzin gbi kokanmı?