Karınca misafirlerim

2 haftadır kendileri ile olan faydasız savaşım sonucu buradayım. Ateşli bir hayvan sever olarak öldürmeyeceğim direnişime rağmen hiç anlayışlı değiller. Karınca temiz hayvandır derler ama artık inanmıyorum, kedimin kumuna doluşuyorlar çünkü. Karınca yemi falanda vız geliyor, geçen hafta sonu cinnet geçirip hepsini süpürdüm bana mısın demediler, insafa gelip gitmelerini bekliyorum

Ayyyy bende tatilden döndüm, 5 yıldır bu evdeyim ilk kez karşılaştım. Minik mink bulaşık makinasının altından geliyorlar...
Hemen ilaç aldım sıktım. Sildim altını. Böyle duvar köşelerinden yürüye yürüye gidiyorlar.

İlk günümüz. Bi yerde kümelenmiş şekilde değiller. Tek tük çıkıp çıkıp geliyorlar...

Çok üzülüyorum ya

Bi zaman bizim evde bu şekilde olmuştu. Eczanede bir ilaç yaptırmıştı babam. Bu ilacı fisfis gibi bir şişeye koyup kapı, pencere girislerine sıktık bir daha gelmediler canim

En etkilisi Raid karinca yemi var. Paketten 2 tane cikiyor inanin super etkili.

Şekerin içine az tuz at tadını etkilemicek kadar ozaman gelmez ki ben kuru bakliyatlara atarum böceklenmez sıcakla
Karınca eski evimde olmuştu hemde benim çıkmaya üşendiğim 6.katta ben evi süpürüp bol domestoslu suyla sildim halı altı koltuk altı çocukların değmeyeceği yerlere de domestosu suyla açıp fısfısla sıktım gelmediler bida ama haftada 2kere yaptım ben çünkü kızlarım korkudan eve girmiyolardı
Şimdi aklıma geldi tuzlu su da olabilir en azından kimyasal değil bol tuzlu su sıkabilirsin tabi obları bi faraşla alıp bi yere koyduktan sonra

Ben 1 senedir bekliyrm canm bnde tiksiniyrm tuvalette geziyorlar yaw

Aynen ya o gozcuyu bir bulsam laf edicem ama yok anam hepsi aynı bunların

Benim esimde kızıyor kankilerimizmis onlar hep yjyecek atardi ama oda bıktı tezgahta suyla ölüyorlar diye

Giriş katta mi oturuyorsunuz? Nereden geldiklerine ya da gittiklerine bakın. Evin içinde yuvası filan vardır belki. İnanılmaz bir kazı yapma becerileri var malum. Bunun için dualar var. Evden uzaklaştırmak için böcekleri vs. Bunu da araştırın derim.

Benim mutfagimda felaket karinca vardi. Napacagimi sasirmistim inanin. 2 yere yerlestirtim tableti 2 senedir 1 tane karinca yok.
Tabletin adı ne??
Domestosla sildim, eczaneden ilaç aldım. Bunun öncesinde tuz döktüm yollarına ı ıh, domestosla sildiğim yollardan geçtiler.

Mutfakdolabının altına eczaneden aldığımız ilaçları sıkıyorum. Tek bir tanede olsa çıkıp geliyor.
2. Gün bugün

Raid karinca yemi bu sekilde pakette 2 li satiliyor. A101. Şok. Migros marketlerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…