Hanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Allah'ım bugün gördüğüm en güzel cümle sanırım ya, nasıl tatlısınızölmelerine kıyamıyorum
En etkilisi Raid karinca yemi var. Paketten 2 tane cikiyor inanin super etkili.Hanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Hemen deniycm cnmEn etkilisi Raid karinca yemi var. Paketten 2 tane cikiyor inanin super etkili.
Cnm benim o senin tatlılıgınAllah'ım bugün gördüğüm en güzel cümle sanırım ya, nasıl tatlısınız
Ben 1 senedir bekliyrm canm bnde tiksiniyrm tuvalette geziyorlar yaw2 haftadır kendileri ile olan faydasız savaşım sonucu buradayım. Ateşli bir hayvan sever olarak öldürmeyeceğim direnişime rağmen hiç anlayışlı değiller. Karınca temiz hayvandır derler ama artık inanmıyorum, kedimin kumuna doluşuyorlar çünkü. Karınca yemi falanda vız geliyor, geçen hafta sonu cinnet geçirip hepsini süpürdüm bana mısın demediler, insafa gelip gitmelerini bekliyorum
Aynen ya o gozcuyu bir bulsam laf edicem ama yok anam hepsi aynı bunlarınFısfısa sirke koy sık
Hep temiz bırak yemek bulamasınlar
Birde bim de bion tebeşir var onu çıktıkları yere sürüyorum
Dolapların içine domates in saplarından kahve koyuyorum ve karbonat serpiyorum
Birde babam söylemişti bu sene yapmadım bir tavuk kemiğini akşamdan bırak kümelensinler onu uzağa at dedi yapmıştım
Omların haberleşme sistemi var hepsi kümeleşip gidiyor
Zaten sabah biz uyurken gözcü yemek var mı diye dolaşıyor yoksa gidiyor var sa hepsini çağırıyor
Benim esimde kızıyor kankilerimizmis onlar hep yjyecek atardi ama oda bıktı tezgahta suyla ölüyorlar diyeCanım bazen gülüyorum ama bazen de çok sinirleniyorum misafir gelecek koltukta bizimkiler yani var koltukta anlamdim ki .
Tezgah desen zaten çamaşır suyuyla siliyorum ona rağmen geliyorlar.
Balkona koyuyorum şeker filan oraya gidiyorlar ama yine de içeriyi yoklayacaklar illa ki .
Geçen bi konu açılmıştı bir üye size Süleyman a şikayet edeceğim deyin demişti :)
Onu da denedim ama ciddiye almadılar beni :)
Eşimde kıyamıyor ama ben kızıyorum artık bi gün alacağım elime ilacı diye korkuyorum.
Giriş katta mi oturuyorsunuz? Nereden geldiklerine ya da gittiklerine bakın. Evin içinde yuvası filan vardır belki. İnanılmaz bir kazı yapma becerileri var malum. Bunun için dualar var. Evden uzaklaştırmak için böcekleri vs. Bunu da araştırın derim.[/
İkınci kattaym cnm 1 senedr ben geldim geleli onlarda var ücuncü kattada ablam oturyor onda da var
Benim mutfagimda felaket karinca vardi. Napacagimi sasirmistim inanin. 2 yere yerlestirtim tableti 2 senedir 1 tane karinca yok.Hemen deniycm cnm
Tabletin adı ne??Benim mutfagimda felaket karinca vardi. Napacagimi sasirmistim inanin. 2 yere yerlestirtim tableti 2 senedir 1 tane karinca yok.
Raid karinca yemi bu sekilde pakette 2 li satiliyor. A101. Şok. Migros marketlerde var.Tabletin adı ne??
Domestosla sildim, eczaneden ilaç aldım. Bunun öncesinde tuz döktüm yollarına ı ıh, domestosla sildiğim yollardan geçtiler.
Mutfakdolabının altına eczaneden aldığımız ilaçları sıkıyorum. Tek bir tanede olsa çıkıp geliyor.
2. Gün bugün
Teşekkürler bizde şunu aldık 20 tl hiçbir işe yaramadı. Evin 4 yanına tuz döktüm süpürmüyorum 1-2 gün böyle bekliycem.Raid karinca yemi bu sekilde pakette 2 li satiliyor. A101. Şok. Migros marketlerde var.Eki Görüntüle 2158416
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?