- 24 Haziran 2016
- 7.370
- 26.383
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin sprey tarzi ve tuz vs karistirilarak yapilan seyler hic bir ise yaramiyor gecici. Diger bir temizlige kadar bir kac gun idare edebilir. Ama bu gercekten etkili. Bunu yerlestirdigimden itibaren tek bir karinca gormedim. Fiyatida 13 tl sanirim. Icindende 2 adet cikiyor. Huylandiginiz posetinden cikarip huylandiginiz yerlere yerlestirin sonrasini banada yazin :))Eki Görüntüle 2158431
Teşekkürler bizde şunu aldık 20 tl hiçbir işe yaramadı. Evin 4 yanına tuz döktüm süpürmüyorum 1-2 gün böyle bekliycem.
Fotodaki hiçbir işe yaramadı. Almayın.
Bu etkili ama benimkiler girmedi içineRaid karinca yemi bu sekilde pakette 2 li satiliyor. A101. Şok. Migros marketlerde var.Eki Görüntüle 2158416
Toz tarzi seyler diger bir temizlige kadar yani. Yerleri sildiginizde yetmiyor. Bu karinca yemi daha iyi.Eczanede karınca tozu var onu serpin hıc kalmıyor benimde mutfagımda cıkıyor oyle basa cıkıyorum bire bir cozum.
Icine girmiyor zaten. Ben girdigini gormedim uzaklastiriyor.Bu etkili ama benimkiler girmedi içine
Tamam tabıkı yerler silince tekrar dökmeye baslanacak ama hemn ZTen geri gelmiyorlar cıkmaya bSlayınca yine dokmek sart ama Bı sure kesiliyor gelmelerı.Toz tarzi seyler diger bir temizlige kadar yani. Yerleri sildiginizde yetmiyor. Bu karinca yemi daha iyi.
Mutfak dolabı ya da bulaşık makinası arasından geliyor gibiler oraya koyayaım. TeşekkürlerInanin sprey tarzi ve tuz vs karistirilarak yapilan seyler hic bir ise yaramiyor gecici. Diger bir temizlige kadar bir kac gun idare edebilir. Ama bu gercekten etkili. Bunu yerlestirdigimden itibaren tek bir karinca gormedim. Fiyatida 13 tl sanirim. Icindende 2 adet cikiyor. Huylandiginiz posetinden cikarip huylandiginiz yerlere yerlestirin sonrasini banada yazin :))
Hanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Rahatca koyabilirsiniz zehir sacan birsey degil. Benimde ayni yerlerden geliyordu.Mutfak dolabı ya da bulaşık makinası arasından geliyor gibiler oraya koyayaım. Teşekkürler
Şunu aldım şimdi. Dolabın alıtın açıp oraya bırakmam yeterli dimi. Dün temizledim. Etrafı. Sadece bırakıcam dolabın altına dimi.Rahatca koyabilirsiniz zehir sacan birsey degil. Benimde ayni yerlerden geliyordu.
Evet istediginiz yere seffaf posetinden cikarin karincanin geldigi veya huylandiginiz yere birakin. Ustunde 3 ay yazdigina bakmayi 1 sene dayaniyor diyebilirim.Eki Görüntüle 2158633
Şunu aldım şimdi. Dolabın alıtın açıp oraya bırakmam yeterli dimi. Dün temizledim. Etrafı. Sadece bırakıcam dolabın altına dimi.
Süper bir kez daha sildim süpürdüm. O fıs fıstan sıktım havalandırıyorum mutfağı poşetten çıkarıp bırakıcam. Birazdan sonra dolap altı demirlerimi takacağım.Evet istediginiz yere seffaf posetinden cikarin karincanin geldigi veya huylandiginiz yere birakin. Ustunde 3 ay yazdigina bakmayi 1 sene dayaniyor diyebilirim.
Bir iki gun sonra sonucu bana da yazarsan cok sevinirim :))Süper bir kez daha sildim süpürdüm. O fıs fıstan sıktım havalandırıyorum mutfağı poşetten çıkarıp bırakıcam. Birazdan sonra dolap altı demirlerimi takacağım.
2. Gün olmasına rağmen koridorda gördüm.,2 tane fiti fiti gidiyorlardı. Bazıları yavaşş,, bazılarık atom karınca..
Sizi süleymana şikayet edicem dedim, tuzlar döktüm, domestos döktüm ı ıh. İnşallah bu işe yarar. Gördükce kaşınıyorum.
Kuzum bugün 3. Gün hiç karınca yok:)Bir iki gun sonra sonucu bana da yazarsan cok sevinirim :))