Bende de oldu.Mutfakta yerde ve tezgahta.Direkt çamaşır suyuyla sildim yok oldular.Hanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Bn devamlı camasr syu kullanırım gitmiyolar ya 7sulale bnlar bitmiyorlarda masada fln seker olsun bri gelip bakıyor gdip haber ediyor 7 sulale geliyolar vallahi bıktımBende de oldu.Mutfakta yerde ve tezgahta.Direkt çamaşır suyuyla sildim yok oldular.
Marketlerde böcek spreyleri varya onun karınca için olanı da var. Ama tezgahta Vs kullanırsanız çok iyi temizlemeniz lazımHanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Ama hepsi gidermi iste tezgahtakiler olurse yenileri gene geliyr yuvalarna sıksamMarketlerde böcek spreyleri varya onun karınca için olanı da var. Ama tezgahta Vs kullanırsanız çok iyi temizlemeniz lazım
Bn devamlı camasr syu kullanırım gitmiyolar ya 7sulale bnlar bitmiyorlarda masada fln seker olsun bri gelip bakıyor gdip haber ediyor 7 sulale geliyolar vallahi bıktım
Yani aslında insanın vicdanı el vermiyor ama mutfak da hijyen olması gereken bir yer. Nereden geliyorlarsa oralara sıkın. Mesela pencere kenarı ise ordan başlayıp yol yaptığı yere kadar. Birde dışarıda yiyecek bırakmayın. Bize bir vakit karınca dadanmıştı. Dolabın üstünde sarılı petek balı varmış. O kadar sarılı olmasına rağmen kokusuna gelmişAma hepsi gidermi iste tezgahtakiler olurse yenileri gene geliyr yuvalarna sıksam
Yani aslında insanın vicdanı el vermiyor ama mutfak da hijyen olması gereken bir yer. Nereden geliyorlarsa oralara sıkın. Mesela pencere kenarı ise ordan başlayıp yol yaptığı yere kadar. Birde dışarıda yiyecek bırakmayın. Bize bir vakit karınca dadanmıştı. Dolabın üstünde sarılı petek balı varmış. O kadar sarılı olmasına rağmen kokusuna gelmişAma hepsi gidermi iste tezgahtakiler olurse yenileri gene geliyr yuvalarna sıksam
Dogru diyorsun denemek lazım esim hic hic kıyamıyor o yuzden ilac fln deneyemedm ama smdi oda bıktıYani aslında insanın vicdanı el vermiyor ama mutfak da hijyen olması gereken bir yer. Nereden geliyorlarsa oralara sıkın. Mesela pencere kenarı ise ordan başlayıp yol yaptığı yere kadar. Birde dışarıda yiyecek bırakmayın. Bize bir vakit karınca dadanmıştı. Dolabın üstünde sarılı petek balı varmış. O kadar sarılı olmasına rağmen kokusuna gelmiş
Sizde kaynağı bulup oralara ilaç sıkın derim. Dolap altları filanda dahil. Ama böcek ilacı olduğu için yemek yaparken dikkatli olmak lazım.
Pislikle alakası yok bnm bulasıklıgın altına giriyorlar orda bulasıarn suzulen suyundan baska birsey yok ki esimde besliyordu tezgah bu her yemk bulask vs silineck mecbur ozamnda onlar rahat vermyrEn sevdiğim konu açılmış yine :)
Ben.mutlu mesut yaşıyorum artık bazen kavga da ediyorum kendileriyle :)
Artık besliyorum kavanoz kapağına bal şeker filan koyuyorum oraya gidiyorlar.
Ama bazen ozluyorlar galiba koltuğa gelip ısırmaya filan çalışıyorlar öyle yaşayıp gidiyoruz .
Not: 3. Kattayim henüz çocuğum yok ve pis değilim ama yine de var.
Pislikle alakası yok bnm bulasıklıgın altına giriyorlar orda bulasıarn suzulen suyundan baska birsey yok ki esimde besliyordu tezgah bu her yemk bulask vs silineck mecbur ozamnda onlar rahat vermyr
Fısfısa sirke koy sıkHanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Hanımlar mrb evimde o kadar cok karınca var ki wcde bile var odalara cok takılmıyorum ama mutfak tezgahinda orduları var resmen bulasık yıkarken cogu malesef oluyor sekere ona buna doluyorlar sizce ne yapabilirim gitmeleri icin soda salatalk kabgu limon fln denedim tuz fln ama gitmediler lutfn bilen varsa solesin ölmelerine kıyamıyorum
Ben de okuyunca dedim gittim benimkilere Süleyman kim ki demeye getirdi yoluna devam etti bende sen beni nasıl dinlemezsin diye sirkeyi boca ettimCanım bazen gülüyorum ama bazen de çok sinirleniyorum misafir gelecek koltukta bizimkiler yani var koltukta anlamdim ki .
Tezgah desen zaten çamaşır suyuyla siliyorum ona rağmen geliyorlar.
Balkona koyuyorum şeker filan oraya gidiyorlar ama yine de içeriyi yoklayacaklar illa ki .
Geçen bi konu açılmıştı bir üye size Süleyman a şikayet edeceğim deyin demişti :)
Onu da denedim ama ciddiye almadılar beni :)
Eşimde kıyamıyor ama ben kızıyorum artık bi gün alacağım elime ilacı diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?