- 1 Mart 2021
- 83
- 25
-
- Konu Sahibi Ismszkllnan00
Bende de çoğu belirtiler var inşallah bebektir
Yaa inşallah öyledir bu benim için mucize olurbende adetten önce bir çok belirtiyle birlikte hamile olduğumu öğrendim. o ay hiç yaşamadığım kadar karın ağrısı yaşadım. inşallah seninki de gebelik belirtisidir.❤
ben 7 gün önceden çok çok silik görmeye başladım. giderek koyulaştı. kasık ağrım bel ağrım karın ağrım çok oldu.Yaa inşallah öyledir bu benim için mucize olurne kadar önce öğrendin canm ben kan vermeye korkuyorum daha . Başka ne belirtiler yaşadın
Bende aynı regl olacak gibi bir ağrı yaşıyorum umarım benimkide gebeliktendirbende adetten önce bir çok belirtiyle birlikte hamile olduğumu öğrendim. o ay hiç yaşamadığım kadar karın ağrısı yaşadım. inşallah seninki de gebelik belirtisidir.❤
Darısı bize olsun inşallahben 7 gün önceden çok çok silik görmeye başladım. giderek koyulaştı. kasık ağrım bel ağrım karın ağrım çok oldu.
Adet tarihin ne zaman canım. İnsallahhhhBende aynı regl olacak gibi bir ağrı yaşıyorum umarım benimkide gebeliktendir
amin inşallah.Darısı bize olsun inşallahsağlıkla kucağınıza alın evladinizi
Tamam canımm pozitifle geleyim inşallahHaber ver canım test yaparsan
Şuan ben de aynı durumdayım pazar akşamı şiddetli bı karın agriisi yaşadım ama ben hicbole bı karın ağrısı yaşamamıştım sizde agridigin da ishal oldumu acaba bata bir gün kaldı hayırlıi yüce Rabbimden insALLAHbende adetten önce bir çok belirtiyle birlikte hamile olduğumu öğrendim. o ay hiç yaşamadığım kadar karın ağrısı yaşadım. inşallah seninki de gebelik belirtisidir.❤
İshal olmadi bende. Karında ki acı hissi iki gün sürdü ve aksamları oldu. Şuan bel ağrısı devam ediyor ve kasık ağrıları ara ara devam ediyor özellikle eğilirken daha çok hissediyorum.. test yapmadınız miii çıkar belkiŞuan ben de aynı durumdayım pazar akşamı şiddetli bı karın agriisi yaşadım ama ben hicbole bı karın ağrısı yaşamamıştım sizde agridigin da ishal oldumu acaba bata bir gün kaldı hayırlıi yüce Rabbimden insALLAH
İshal olmadi bende. Karında ki acı hissi iki gün sürdü ve aksamları oldu. Şuan bel ağrısı devam ediyor ve kasık ağrıları ara ara devam ediyor özellikle eğilirken daha çok hissediyorum.. test yapmadınız miii çıkar belkibenim daha 1 haftam var . Test yaparsan haber et canım inşallah çıkar
Korkuyorum negatif cikicak biliyorumİshal olmadi bende. Karında ki acı hissi iki gün sürdü ve aksamları oldu. Şuan bel ağrısı devam ediyor ve kasık ağrıları ara ara devam ediyor özellikle eğilirken daha çok hissediyorum.. test yapmadınız miii çıkar belkibenim daha 1 haftam var . Test yaparsan haber et canım inşallah çıkar
Allah ol der olur.. içini ferah tut kötü düşünme ama herşeye de hazırla kendini canım inşallah vardırKorkuyorum biliorum negatif cikicak
Korkuyorum negatif cikicak biliyorum
Yedi aydır evliyim hiç korunmadik neden olmuo diyede takıntı yapiroum ne bilim hayırlısı yüce Allah tan İnsALLAH hayırlısı ile verir sen hamilesin bizlere bolca dua et cnm yarın adet günüm bakalım bende bu ay baya karın ağrısı çektim yumurtlamadan sonraAllah ol der olur.. içini ferah tut kötü düşünme ama herşeye de hazırla kendini canım inşallah vardırne zamandır istiyorsun
Yedi aydır evliyim hiç korunmadik neden olmuo diyede takıntı yapiroum ne bilim hayırlısı yüce Allah tan İnsALLAH hayırlısı ile verir sen hamilesin bizlere bolca dua et cnm yarın adet günüm bakalım bende bu ay baya karın ağrısı çektim yumurtlamadan sonra