Merhabalar geçmiş olsun nekadar güzel olmuş karnınız ve bir ay olmuş dik duruyorsunuz galiba kantoron yağını nezaman kullanmaya başladınız acaba bende düşünüyorum bir ay oldu karın germe ve lipo oldum hala dik duramıyorum ve bantlarımda çıkmadı çıkınca mı sürsem kantaron yağınıArkadaşlar bugün tam 1 ay oldu, simit bölgemde hala ödem mevcut toplamda 2 ay sürede gideermiş, öncesi ve sonrası fotolarımı paylaştım. Çok memnunum, ağrım sızım ve morarma kalmadı, sarı kantaron yağı tedavisine devam ediyorum. Herşey yolunda benim için, istediğim tüm kıyafetleri artık büyük özgüvenle giymekten de mutluluk duyuyorum
Valla çok güzel olmuş hemde bir ay içinde nekadar normale dönmüşsünüz maşaAllah benimde tam bir ay oldu ve hala bantlar üzerinde ve hala ağrılarım var dik yürüyemiyorum yastıklarla yatıyorum ayağıma sırtıma oturarak uyuyorum valla bende bi sıkıntı mı var acabaArkadaşlar bugün tam 1 ay oldu, simit bölgemde hala ödem mevcut toplamda 2 ay sürede gideermiş, öncesi ve sonrası fotolarımı paylaştım. Çok memnunum, ağrım sızım ve morarma kalmadı, sarı kantaron yağı tedavisine devam ediyorum. Herşey yolunda benim için, istediğim tüm kıyafetleri artık büyük özgüvenle giymekten de mutluluk duyuyorum
Gazi hastanesinde 24 bin TL ödedim
geçmiş olsun. kendinizi bu kadar iyi hissetmenize çok sevindim :)Merhaba Arkadaşlar,
Ben Karın germe ve simit bölgesi liposuction ameliyatı oldum. Dileyenler için deneyimlerimi paylaşıyorum. 12 mayıs cuma günü ameliyat oldum, bugün 3.günüm ve gayet iyiyim.
68 kiloyum 1.63 boyum var. Kilomun çoğu karın bölgesi ve simit bölgemdeydi. 7 senedir isteyip de yaptırmaya cesaret edemediğim bir ameliyattı. 8 yıl önce sezeryan doğum yaptım ve alt karın bölgem yaptığım tüm spor ve diyetlere rağmen gitmedi. Tüm okuduğum deneyimler beni korkuttu ama şimdilik o korktuğum hiç bir şey olmadı.
Ankara, Gazi Hastanesinde ameliyat oldum.
Ameliyattan 1 gün önce çizimlerim yapıldı, ameliyatım 3 saat sürdü ve Blok anestezi denilen anestezi uygulandı, kas ağrılarını azaltan, daha az acı duymanızı sağlayan bir anestezi türüymüş.
Ameliyattan çıktıktan sonra, narkoz etkisi insanı mahvediyor, mide bulantısı, kusarken karnındaki gergin ağrı vs çok kötü. Ama narkoz etkisi geçince herşey yoluna giriyor. 2 gece mutlaka biri sizinle kalmalı, kalkmakta zorlanıyorsunuz ama 3.gün kendi işimi kendim görmeye başladım. Hatta 2.gün bile tuvalete gittim ve sondayım çıkarttırdım. Gerçekten çok az ağrı hissettim ve hala çok az ağrım var hatta yok gibi. 2 adet diren takıldı, işte o biraz insanı zorluyor, direnlerin çıkış yeri biraz acıyor.
Bugün direnlerden bir tanesi çıkarıldı, bayağı rahatladım. Diğeri de 3 gün sonra çıkarılacak. Diren çıkarken biraz anlık acı çektim ama 1 dakika bile sürmedi.
Bugün ilk kez karnımı gördüm ve inanılmaz mutlu oldum, heykel gibi dümdüz olmuşum çok güzel bir duygu.
Süreç ilerledikçe durumu yazacağım.
hangi doktora oldunuz ve fiyat nedir acaba?Merhaba Arkadaşlar,
Ben Karın germe ve simit bölgesi liposuction ameliyatı oldum. Dileyenler için deneyimlerimi paylaşıyorum. 12 mayıs cuma günü ameliyat oldum, bugün 3.günüm ve gayet iyiyim.
68 kiloyum 1.63 boyum var. Kilomun çoğu karın bölgesi ve simit bölgemdeydi. 7 senedir isteyip de yaptırmaya cesaret edemediğim bir ameliyattı. 8 yıl önce sezeryan doğum yaptım ve alt karın bölgem yaptığım tüm spor ve diyetlere rağmen gitmedi. Tüm okuduğum deneyimler beni korkuttu ama şimdilik o korktuğum hiç bir şey olmadı.
Ameliyattan 1 gün önce çizimlerim yapıldı, ameliyatım 3 saat sürdü ve Blok anestezi denilen anestezi uygulandı, kas ağrılarını azaltan, daha az acı duymanızı sağlayan bir anestezi türüymüş.
Ameliyattan çıktıktan sonra, narkoz etkisi insanı mahvediyor, mide bulantısı, kusarken karnındaki gergin ağrı vs çok kötü. Ama narkoz etkisi geçince herşey yoluna giriyor. 2 gece mutlaka biri sizinle kalmalı, kalkmakta zorlanıyorsunuz ama 3.gün kendi işimi kendim görmeye başladım. Hatta 2.gün bile tuvalete gittim ve sondayım çıkarttırdım. Gerçekten çok az ağrı hissettim ve hala çok az ağrım var hatta yok gibi. 2 adet diren takıldı, işte o biraz insanı zorluyor, direnlerin çıkış yeri biraz acıyor.
Bugün direnlerden bir tanesi çıkarıldı, bayağı rahatladım. Diğeri de 3 gün sonra çıkarılacak. Diren çıkarken biraz anlık acı çektim ama 1 dakika bile sürmedi.
Bugün ilk kez karnımı gördüm ve inanılmaz mutlu oldum, heykel gibi dümdüz olmuşum çok güzel bir duygu.
işte doktorunuzu merak ettim.:) Umarım adını yazarsınızAyrıca hala ödemim var, 4 hafta kadar devam edermiş ödemim.
Bir de meme dikleştirme ameliyatı olacağım, doktorum birlikte yapmayı önermedi, kombine estetik inanılmaz zor geçiyormuş. Biz de 2 ay sonra meme dikleştirme yapmaya karar verdik.
merhaba gazi üniversite hastanesi fakülteye mi? Doktorunuzun adı nedir acaba? herkes neden isim gizliyor anlamıyorumMerhaba. Bende gazi üniversitesinde 2 ay önce oldum çok çok memnunum. Tıbbi olarak olmam gerekiyordu benim karın kaslarında ki yirtilmalardan dolayı olmuşken karnimi da gerdiriverdimm
O kadar güzel oldu ki gebelikten öncesi bile bu kadar güzel değildi karnim ❤ lipo yapilmadi bana sadece fazla deri alındı.
Bantlarinin çıkması için çok geç kalmamış misin acaba? Çünkü benim bildiğim ilk banyodan sonra çıkar ardından kuru pansumana yara kapanınca da ek olarak dikis izi için kremleri başlatılıyor neden öyle 1 ay sürdü seninMerhabalar geçmiş olsun nekadar güzel olmuş karnınız ve bir ay olmuş dik duruyorsunuz galiba kantoron yağını nezaman kullanmaya başladınız acaba bende düşünüyorum bir ay oldu karın germe ve lipo oldum hala dik duramıyorum ve bantlarımda çıkmadı çıkınca mı sürsem kantaron yağını
Hiç kötü hissetmeyin ben de 10 gün önce 80 bin ödedimÇok uygun üstelik memnunsunuz.iyice kendimi kötü hissetmeye başladım ben 57 bin ödedim
meraba canim gobegindeki kirmizi catlaklik gectimi bende 2 ay oldu gecmedi helen kMerhaba arkadaşlar ben de tam bir ay önce karın germe ameliyatı oldum bel ve sırt liposakşını ile birlikte oldu. Bugün banyo sonrası bi baktım göbek deliğimin dört parmak genişliğindeki tüm çevresi kırmızı kırmızı çatlak olmuş hamilelikte çatlar ya aynı öyle hiç böyle bir şey duydunuz mu gördünüz mü neden olur düzelir mi çok üzgünüm
Doktor ismini ögrenme sansimiz var mi ?Merhaba Arkadaşlar,
ben de bunu merak ediyorum.Cemre hanim iyi gunler ameliyat sureciniz nasil gecti ve ameliyat gununu ne kadar sonraya veriyorlar
cemre hanım kaç ay sıra beklediniz acaba?Yaptırmayı düşünenler o hastanenin fiyatı daha uygun
Dila hanım hangi devlet hastanesinde oldunuz? Bir de çok sıra beklediniz mi acaba?Devlet hastanesinde oldum, 24 bin TL ödedim, teşekkür ederim
6 ay bekledim fakat 3 ayda sıra geldi deprem olduğu gün benim amelyatim iptal oldu.3 ay sonrasina kaldı mecburenben de bunu merak ediyorum.
cemre hanım kaç ay sıra beklediniz acaba?
Dr.un adı nedir nasıl randevu aldınız bilgi verirmisinizDevlet hastanesinde oldum, 24 bin TL ödedim, teşekkür ederim