Ben kullandım korsemin üstüne çektim, biraz vajinal hassasiyetim var iç çamaşırı giymeyince mikrop kapacak gibi hissediyorum kendimi :)) Sürekli korse taktığımdan zaten lastikli de giysem iz yapmıyorsu sert bir korse kullandım çünkü, sizin ki nasıldı? Ne durumdasınız?İç çamaşırı doktorum bana kullanma dedi ve veli lastikli şeyler belin iz olmasın dedi siz ne zmn kullanmaya başladınız iç çamaşırı vs
Muhtemelen direnler hala kanama devam ederken, erken çıkarılmış. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve yeni vücudunuzun tadını çıkarırsınız, çok geçmiş olsunArkadaşlar bugün 15 inci günüm benimde abdominoplasti ve vazer liposuksion oldum 5inci gün direnlerim cikti 2 adet onların yerinden kan aktı 7nci güne kadar pansuman edildi ve 7 nci gün duş almalısın denildi duş aldim 10 dak çok degil ardından kontrole gittim doktorun bantları üzerinde kupkuruydu dikişler duzgundu ordan sıvı gelmiyordu nolduysa hemşire onu çıkarttıktan sonra oldu 1 haftadır akıntı var sarı yağ gibi bisey kontrole gitcem bakalim bugün nolur iyileşsin artık rif kullanıyorum burdan duyduğum gördüğüm kadarıyla iyi gelir kurutur yazmis herkes bakalim nolcak
Bugün benim de bır tık fark etmiş durumda ama bir tıkAmeliyattan en az 2 hafta geçmeden asla dümdüz olmaz ki, bizim dümdüz dediğimiz kat yok, alt karın yok buruşukluklar gitti anlamında aslında :)) kocaman şiş karnım benim 3 haftaya falan inmeye başlamıştı yediklerime dikkat edip her gün detoks suyu içmeme rağme sadece görüntü çok güzel geliyor, geçmiş gitmiş olsun, inşaallah sabredip güzel güzel kıyafetlerimizi giyeceğiz biz de
Ya indiği gibi sizlere yazacağım çok teşekkür ederim ilginiz içinGerçekten sabır inecek bende korkmuştum nasil bişey oldu bu dedimödem atıcı ürünler araştırıyordum hatta ne yapcam ne icecegim diye 11.12 günlerde rahatladım doktorumda dedi hatta kontrolde ne kullandın dedin hiç bişey kullanmadım sadece bir defa bir buçuk litre suya bir limon sıkıp içmiştim acaba onu etkili oldu bilmiyorum ama bir defa yapmıştım onun haricinde hergun mutlaka bol su iç ben 3 litre içiyorum normalde hiç su icemem zorluyorum kendimi inecek rahat olun
Hepimiz için yeni bir deneyim o yüzden burda her durumu paylaşmak aynı durumda olanlara ve aynı durumu yaşayacaklara birazda olsa deneyim oluyorYa indiği gibi sizlere yazacağım çok teşekkür ederim ilginiz içininanın onlardan önemli ki bu sözleri duymak
Ben iç çamaşırı hala kullanmiyorum bu hafta son olduğu için korse idare ediyorum bu şekilde herşey yolunda şu an içinBen kullandım korsemin üstüne çektim, biraz vajinal hassasiyetim var iç çamaşırı giymeyince mikrop kapacak gibi hissediyorum kendimi :)) Sürekli korse taktığımdan zaten lastikli de giysem iz yapmıyorsu sert bir korse kullandım çünkü, sizin ki nasıldı? Ne durumdasınız?
Çağrı bey ve Burak beyIyi aksamlar ameliyat süreciniz nasil gecti doktorunuz kimdi ögrenebilirmiyim
Kesinlikle öyle oldu çok teşekkür ediyorum bugün kontrole gittiğimde doktor tekrar dikilicegini revizyon yapılacağını söyledi çok korkuyorum rif ampul kullanıyorum bayram sonuna kadar kurusa keşke bida kurcalamasalar tahammül kalmadı bende acıyaMuhtemelen direnler hala kanama devam ederken, erken çıkarılmış. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve yeni vücudunuzun tadını çıkarırsınız, çok geçmiş olsun
Aynen ya niye böyle oldu vücudum bilmiyorum doğumlardan dolayı sanırım saçma gerçekten Allah affetsin gerçekten insan eski vücudunu özlüyor ve ben böyle değildim diyip kendimi yiyorum çok takıntı yaptım ne spor ne egzersiz işe yaramıyor hepsini denedim ameliyattan çok korkuyorum çünkü ama olmuyor maalesef biraz toparlanır gibi oluyor sonra azcık bırak hop eski haline dönüyor yani operasyon şart oldu bana artık diye düşünüyorum ama çok korkuyorum hala ya doktor iyi değilse ya daha kötü olursa ya çok zor iyileşirsem diye kafam allak bullak oldu düşünmektenDoktor hakkında özelden yazarsanız bilgi verebilirim gerçekten bende öyleydim ben ideal kilomdaydim belki bir kaç kilo fazlam vardı ama o fazla sadece gobekteydi yani alt taraf sıska üst taraf göbekli değişik bı hal almisti ve kilo alırken aynen dediğiniz gibi sadece ne yersem göbeğe gidiyordu göbeğim yaglaniyordi buda özgüvenini yitirmeme sebeb oluyordu şu an çok memmunum ozendigim vucutlar gibi oldumbugün korsemi çıkarınca vücudum havalansin diye hemen tayt denedim insanın kendini beğenmesi çok güzel bir duyguymus isteyen herkese sorunsuz bir şekilde nasip olsun .bbl ve karın germe gerçekten ağrı olarak ağır bir ameliyat değil zaten o ağrı kesicilerle ağrı hissetmiyorsunuz sadece yatarken kalkerken sorun oluyor .hem kalçayı hem göbeği korumak zorundasın ben sürekli yan yattım kalçam çok ezilmesin diye şu aralarda yastık koyup yatıyorum bacaklarımın altına ama işin içine göğüs te girince çok daha ağırlaşır gogusu daha sonra düşünseniz aslında daha iyi olabilir doktorumda demişti bölge fazla oldukça diğer bölgelere verdiğimiz önem azaliyor yani yogunlastiklari bölge fazla olduğu için
Ben evliyim 2yillik . cocuk olsunda sonra oluyum diye bekleyemedimAynen ya niye böyle oldu vücudum bilmiyorum doğumlardan dolayı sanırım saçma gerçekten Allah affetsin gerçekten insan eski vücudunu özlüyor ve ben böyle değildim diyip kendimi yiyorum çok takıntı yaptım ne spor ne egzersiz işe yaramıyor hepsini denedim ameliyattan çok korkuyorum çünkü ama olmuyor maalesef biraz toparlanır gibi oluyor sonra azcık bırak hop eski haline dönüyor yani operasyon şart oldu bana artık diye düşünüyorum ama çok korkuyorum hala ya doktor iyi değilse ya daha kötü olursa ya çok zor iyileşirsem diye kafam allak bullak oldu düşünmekten
ideal kiloma bende düştüm özellikle gidecek mi diye ama göbek simit fırtlıyor yine tabi baya gidiyor ama diğer yerler de baya zayıflıyor ve göbek kol ve simitler sırıtıyor yine yani germe şart oldu bana .Ben ameliyatlardan çok korkan birisiyim ama bende çok egzersizler yaptım ama maalesef biraz doğumdan birazda genetik biraz düzelme oldu gibi olup hop tekrar eski haline dönüyor göbek kol simit sırt bölgeleri eğer bir kaç yıl daha çocuk düşünmezseniz sıkıntı olmaz bence 2 sezeryan doğum yapmış biri olarak ağrılar acılar unutuluyor geçiyor hepsi ve ben hiç sıkıntı yaşamadım kesi yerimle ilgili ertesi gün korse giydim hafif kanama falan oldu ona rağmen doğum sonrası korseyi hiç bırakmadım düşünün birde onu takmasaydım göbek ne halde olurdu acabaBen evliyim 2yillik . cocuk olsunda sonra oluyum diye bekleyemedimçünkü katlanılmaz bir hal almıştı her gün kendimi ayna karşısında inceleyerek biliyordum inceleyince sanki değişecek gibi spor yap bırak yap bırak diyet yap bırak çünkü kilomda yoktu bir türlü amacına ulaşamamıştım.
Yani dünkü hali böyleydi onuncu gündüGeçmiş olsun öncelikle , çene çok iyi görünüyorkarında öncesi gerçekten büyükmüş.iyi ki yaptırmışsın , iki yanlar bariz ödem ödem. Şuan çok şiş. Olabildiğince inecek. Doktorunuza yolladız mı ?
Sabredin , bu iş sabır işi gerçekten
Bak farketmiş bile. Evet benümde dümdüz içe göcük hatta ama şiş , ödemli .. bu yapısal olarak oluyor. Benim öncesi deri yığınıydı çok çalıştığım için karın içi elleyince düz nispeten sıkıydı. Deri alınınca dümdüz oldu. Ve gerçekten 1 gün bile çok farkediyor bi balıyorum avuç kadar yerin ödemi inmiş. Dün çok uzun atakta durdum bi baktım şişmiş hiç olmadığı kadar. Hiiiç takılıp üzülme yani ... yapısal durumlarımıza göre 1 yıla kadar nihayi sonuçlarımızı görcez inşallahYani dünkü hali böyleydi onuncu gündühani sertlikler altı yerde fazla. Doktorum inecek gidecek diyor ama ben inanamıyorum nedense :) yaptıranlar genelde ödeme rağmen dümdüz çünkü. Gerçi arkadaşlar yukarda sağolsunlar merak etmeyin dediler gibisinin gibi insan biraz rahatlıyor ancak yine de karnın hala varolması korkutmuyor değil
Yaaa can sıkmaya gerek yok demek ki beklemek lazım :) işte sizlerin dümdüz olması beni düşündürüyor ben hiç düz bir hal görmedim ama sanırım önceki kas yağ dokusunun bile önemi var herhalde. Bir de de beklemekten başka şansımız da yok. Gündem güne incelemenin tadını çıkarmak lazımBak farketmiş bile. Evet benümde dümdüz içe göcük hatta ama şiş , ödemli .. bu yapısal olarak oluyor. Benim öncesi deri yığınıydı çok çalıştığım için karın içi elleyince düz nispeten sıkıydı. Deri alınınca dümdüz oldu. Ve gerçekten 1 gün bile çok farkediyor bi balıyorum avuç kadar yerin ödemi inmiş. Dün çok uzun atakta durdum bi baktım şişmiş hiç olmadığı kadar. Hiiiç takılıp üzülme yani ... yapısal durumlarımıza göre 1 yıla kadar nihayi sonuçlarımızı görcez inşallah
8.300 müüüüBir hafta önce bende Cebeci tıp fakültesinde 8.300 e oldum tam karın germe
Üniversite hastanesi8.300 müüüüdevlet hastanesi mi ?