Karın germe ve liposuction oldum. Deneyimimi paylaşıyorum

İç çamaşırı doktorum bana kullanma dedi ve veli lastikli şeyler belin iz olmasın dedi siz ne zmn kullanmaya başladınız iç çamaşırı vs
Ben kullandım korsemin üstüne çektim, biraz vajinal hassasiyetim var iç çamaşırı giymeyince mikrop kapacak gibi hissediyorum kendimi :)) Sürekli korse taktığımdan zaten lastikli de giysem iz yapmıyorsu sert bir korse kullandım çünkü, sizin ki nasıldı? Ne durumdasınız?

Muhtemelen direnler hala kanama devam ederken, erken çıkarılmış. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve yeni vücudunuzun tadını çıkarırsınız, çok geçmiş olsun

Bugün benim de bır tık fark etmiş durumda ama bir tık ben de yememe dikkat ediyorum zaten hep ediyordum ama işte suyu eklemeye çalışıyorum cuma da bromealine başlayacağım. Çok sağolun ya ağlayıp ağlayıp duruyordum valla

Ya indiği gibi sizlere yazacağım çok teşekkür ederim ilginiz için inanın onlardan önemli ki bu sözleri duymak

Ya indiği gibi sizlere yazacağım çok teşekkür ederim ilginiz için inanın onlardan önemli ki bu sözleri duymak
Hepimiz için yeni bir deneyim o yüzden burda her durumu paylaşmak aynı durumda olanlara ve aynı durumu yaşayacaklara birazda olsa deneyim oluyor mutlaka yaz

Ben iç çamaşırı hala kullanmiyorum bu hafta son olduğu için korse idare ediyorum bu şekilde herşey yolunda şu an için

Kızlar benim de gitmeyen bir şimdi bölgem vardı . 12 haziranda 360 derece lipo oldum ve şu an 9.günümdeyim. İlk birkaç gün çok zordu. Sürekli sırt üstü yat, hadi yattın kalkması ayrı sorun . Birinin desteği olmadan kalkamadım. Bikini bölgesinde de bi dren takılmıştı . Neyse ki onu 4. Gün çıkardılar . Gerçi hala delik orası kapanır dedi asistanlar ama Bi de korse belası var o kadar sıkıyor ki rahat nefes alamıyorsun . Su an ilk günlere göre gayet iyiyim . Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum . Ev işi vs kendimi zorlamıyorum şu an çünkü çok halsizlik var doktor kendini birkaç hafta halsiz hissedeceksin demişti . Yanlarım hiç yok sıfır ama göbeğim var hala. Ödemden olduğunu düşünüyorum . Çünkü bombeli duruyor hala . Bu konuda sizin fikriniz var mı acaba ?

Muhtemelen direnler hala kanama devam ederken, erken çıkarılmış. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve yeni vücudunuzun tadını çıkarırsınız, çok geçmiş olsun
Kesinlikle öyle oldu çok teşekkür ediyorum bugün kontrole gittiğimde doktor tekrar dikilicegini revizyon yapılacağını söyledi çok korkuyorum rif ampul kullanıyorum bayram sonuna kadar kurusa keşke bida kurcalamasalar tahammül kalmadı bende acıya

Aynen ya niye böyle oldu vücudum bilmiyorum doğumlardan dolayı sanırım saçma gerçekten Allah affetsin gerçekten insan eski vücudunu özlüyor ve ben böyle değildim diyip kendimi yiyorum çok takıntı yaptım ne spor ne egzersiz işe yaramıyor hepsini denedim ameliyattan çok korkuyorum çünkü ama olmuyor maalesef biraz toparlanır gibi oluyor sonra azcık bırak hop eski haline dönüyor yani operasyon şart oldu bana artık diye düşünüyorum ama çok korkuyorum hala ya doktor iyi değilse ya daha kötü olursa ya çok zor iyileşirsem diye kafam allak bullak oldu düşünmekten

Ben evliyim 2yillik . cocuk olsunda sonra oluyum diye bekleyemedim çünkü katlanılmaz bir hal almıştı her gün kendimi ayna karşısında inceleyerek biliyordum inceleyince sanki değişecek gibi spor yap bırak yap bırak diyet yap bırak çünkü kilomda yoktu bir türlü amacına ulaşamamıştım.

ideal kiloma bende düştüm özellikle gidecek mi diye ama göbek simit fırtlıyor yine tabi baya gidiyor ama diğer yerler de baya zayıflıyor ve göbek kol ve simitler sırıtıyor yine yani germe şart oldu bana .Ben ameliyatlardan çok korkan birisiyim ama bende çok egzersizler yaptım ama maalesef biraz doğumdan birazda genetik biraz düzelme oldu gibi olup hop tekrar eski haline dönüyor göbek kol simit sırt bölgeleri eğer bir kaç yıl daha çocuk düşünmezseniz sıkıntı olmaz bence 2 sezeryan doğum yapmış biri olarak ağrılar acılar unutuluyor geçiyor hepsi ve ben hiç sıkıntı yaşamadım kesi yerimle ilgili ertesi gün korse giydim hafif kanama falan oldu ona rağmen doğum sonrası korseyi hiç bırakmadım düşünün birde onu takmasaydım göbek ne halde olurdu acaba

Kendi konuma da yazdım ama buraya da yazayim. 8. Gün durumlar böyle:) göbek azıcık inmiş durumda sadece. Yine de birazcık umudum var bakalım.. Benden bir litre yağ alındığı için çok endişelerim yani tüm ödem gidince yine göbek kalacakmış gibi bir korkum var :) bu sayfa en çok yazılan sayfa olduğu için atıyorum ki ilerde yaptıranlar bu süreci yaşayacaklar da faydalansın ya da yaptırmış arkadaşlarımız yorum yapsın. Hareket vs artık çok rahat… bana masaj ve ödem atıcılar ikinci hafta başla dediler ama ben başladım valla o süre çok geldi. Zaten on dakika bile sürmüyor masaj. İnternetten masaj videosu bulamadım çok baskı uygulamadan aşağı doğru parmak uçlarıyla ittiriyorum. Çenemden memnum kaldım iki gün önce karşılaştırma yapmıştım yine yapar buraya atarım

Eklentiler

• IMG_6113.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 1.014
Bu da gıdı dokuzuncu gün sonucum. Çene ucu geriliği vardı sağolsun doktor oraya da yağ enjekte etti. Yarısı gidecekmiş ama keşke gitmese :) ben kötü olursa diye pek istememiştim o zaman az koyarız eridiğinde duruma göre dolgu yaparız demişti. İnşalah karında da böyle güzel iş çıkarır:)

Eklentiler

• 949ACEE7-131D-4262-A8B4-1A464685DFC5.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 686
Geçmiş olsun öncelikle , çene çok iyi görünüyor karında öncesi gerçekten büyükmüş.iyi ki yaptırmışsın , iki yanlar bariz ödem ödem. Şuan çok şiş. Olabildiğince inecek. Doktorunuza yolladız mı ?
Sabredin , bu iş sabır işi gerçekten

Yani dünkü hali böyleydi onuncu gündü hani sertlikler altı yerde fazla. Doktorum inecek gidecek diyor ama ben inanamıyorum nedense :) yaptıranlar genelde ödeme rağmen dümdüz çünkü. Gerçi arkadaşlar yukarda sağolsunlar merak etmeyin dediler gibisinin gibi insan biraz rahatlıyor ancak yine de karnın hala varolması korkutmuyor değil

Eklentiler

• IMG_6136.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 950
  • IMG_6135.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 1.220
Bak farketmiş bile. Evet benümde dümdüz içe göcük hatta ama şiş , ödemli .. bu yapısal olarak oluyor. Benim öncesi deri yığınıydı çok çalıştığım için karın içi elleyince düz nispeten sıkıydı. Deri alınınca dümdüz oldu. Ve gerçekten 1 gün bile çok farkediyor bi balıyorum avuç kadar yerin ödemi inmiş. Dün çok uzun atakta durdum bi baktım şişmiş hiç olmadığı kadar. Hiiiç takılıp üzülme yani ... yapısal durumlarımıza göre 1 yıla kadar nihayi sonuçlarımızı görcez inşallah

Yaaa can sıkmaya gerek yok demek ki beklemek lazım :) işte sizlerin dümdüz olması beni düşündürüyor ben hiç düz bir hal görmedim ama sanırım önceki kas yağ dokusunun bile önemi var herhalde. Bir de de beklemekten başka şansımız da yok. Gündem güne incelemenin tadını çıkarmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…