Doktor hakkında özelden yazarsanız bilgi verebilirim gerçekten bende öyleydim ben ideal kilomdaydim belki bir kaç kilo fazlam vardı ama o fazla sadece gobekteydi yani alt taraf sıska üst taraf göbekli değişik bı hal almisti ve kilo alırken aynen dediğiniz gibi sadece ne yersem göbeğe gidiyordu göbeğim yaglaniyordi buda özgüvenini yitirmeme sebeb oluyordu şu an çok memmunum ozendigim vucutlar gibi oldum
bugün korsemi çıkarınca vücudum havalansin diye hemen tayt denedim
insanın kendini beğenmesi çok güzel bir duyguymus isteyen herkese sorunsuz bir şekilde nasip olsun .bbl ve karın germe gerçekten ağrı olarak ağır bir ameliyat değil zaten o ağrı kesicilerle ağrı hissetmiyorsunuz sadece yatarken kalkerken sorun oluyor .hem kalçayı hem göbeği korumak zorundasın ben sürekli yan yattım kalçam çok ezilmesin diye şu aralarda yastık koyup yatıyorum bacaklarımın altına ama işin içine göğüs te girince çok daha ağırlaşır gogusu daha sonra düşünseniz aslında daha iyi olabilir doktorumda demişti bölge fazla oldukça diğer bölgelere verdiğimiz önem azaliyor yani yogunlastiklari bölge fazla olduğu için