Karın germe ve liposuction oldum. Deneyimimi paylaşıyorum

Arkadaşlar bugün tam 1 ay oldu, simit bölgemde hala ödem mevcut toplamda 2 ay sürede gideermiş, öncesi ve sonrası fotolarımı paylaştım. Çok memnunum, ağrım sızım ve morarma kalmadı, sarı kantaron yağı tedavisine devam ediyorum. Herşey yolunda benim için, istediğim tüm kıyafetleri artık büyük özgüvenle giymekten de mutluluk duyuyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-12 at 13.54.24 (1).jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 2.757
  • WhatsApp Image 2023-06-12 at 13.54.24.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 2.623
Çok güzel olmuş güzel fiziginizli bol neşeli günler çok güzel görünüyor .sarı kantoran tedavisi nedir acaba ne için kullanıyorsunuz benim bugün 13 .günüm doktor mu önerdi acaba

Çok güzel olmuş güzel fiziginizli bol neşeli günler çok güzel görünüyor .sarı kantoran tedavisi nedir acaba ne için kullanıyorsunuz benim bugün 13 .günüm doktor mu önerdi acaba
Sarı kantaron yağı, her türlü yarayı hızlı şekilde ve sağlıklı iyileştirmeye yarıyor. Ameliyattan 21 gün sonra kullanmaya başladım, doktorum önerdi ve bir çok kişi de önerdi. Sabah ve akşam sürüp yarım saat emmesini bekliyorum.
Çok teşekkür ederim sizin nasıl geçti operasyon? Nasılsınız? Memnun musunuz? Ağrı durumu nasıl?

Ben hem Brezilya popo hem karın germe oldum çok memnunum şu an için herşey yolunda baya iş güç yapmaya başladım sadece hızlıca iyileşmek istiyorum bu yüzden biraz sabirsizim 13 gün oldu

Ben hem Brezilya popo hem karın germe oldum çok memnunum şu an için herşey yolunda baya iş güç yapmaya başladım sadece hızlıca iyileşmek istiyorum bu yüzden biraz sabirsizim 13 gün oldu
Ay böyle mesajları görünce çok seviniyorum benim gıdı ve lazer lipo olacak cuma günü çok korkuyorum çok kötü şeyler yaşayanlar uzun süre iyileşemeyenler var ama sizler umut ışığısınız resmen

Bende yaptırmadan önce forumda baya gezinmistim çok korkmuştum ama yinede olmayı çok istiyordum aşırı takıntı yaptığım için başka çıkışınm yoktu ama çok şükür korkulcak hiç birşey yokmuş odemlerim bir gün önceye göre bile çok fark etti dün limonlu su içtim 1.5 litre onunmu etkisi oldu bilmiyorum herşey çok güzel ilerliyor ama işte güzel kıyafetler giymek için sabirsizlaniyorum insallah sizde çok başarılı bir ameliyat süreci yaşayıp hızlıca toparlarsiniz kendinizi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende yaptırmak istiyorum kombine yaptırmayı düşünüyorum ikiz bebeklerim var tek seferde halletmem gerekiyor çok araştırdım fakat aldığım fiyatlar çok uçuk siz çok uyguna yaptırmışınız ve muhteşem olmuş yalnız şöyle bir durumum var eşim sadece kadın doktor olsun istiyor Gazi üniversitesi plastik cerrah bölümüne baktığımda prof.dr olarak 2 adet doktor çıkıyor biri kadın biri erkek isim vermeseniz bile bari cinsiyetini söyleseniz lütfen Aksaray'da yaşıyorum ve git gel olayı bebeklerle sıkıntı benim için

Ben de bromelin aldım ki siz de karın germe de varmış bence zor olan o :) yani zorlukları göze aldım aslında ama yaz mevsiminden vazgeçtim ama yine de iki çocuk var çok da zor olmasın; estetik olunca sanki çevreye ağrıyor falan da diyemem umarım rahat rahat geçer. Kaynım ve kız kardeşim birlikte dağlık turizminde onların hastanesinde olacağım onlar akşam inip kantine kahve bile içebileceksin diyorlar yani onlardan rahat olacağını da düşünmüyorum buradakilerden sonra umarım dediğiniz gibi neşeniz daim olsun

Teşekkür ederim Kombine biraz zor geçiyormuş bilginiz olsun özellikle karın germe ve göğüs birlikte pek önerilmiyor, tabi siz bilirsiniz. Benim doktorum asistan doktordu, profesör değil muhtemelen onlar bu ücrete yapmazlar. Erkek asistan doktordu. Bir de farklı bir şehirde zor olur çünkü 1 gece yattıktan sonra taburcu ediliyorsunuz ve 3 gün aralıklarla kontrole gidiyorsunuz1 hafta içerisinde de durumunuza göre direnler çıkarılıyor, yani git-gel durumunuz olacak ve o ameliyat ile araç sarsıntısı ağrıtabilir. Hapşırmak, öksürmek ve gülmek inanılmaz canınızı acıtıyor ilk 10 gün öyle söyliyim.Tabi karar sizin

Ay çok sevindim sonuçtan mutlu olmanıza Ben de sabırsızlanıyordum ama sabrın sonu güzellik oluyor bolca alışveriş yapasınız geliyor ama ödemler 2 ay boyunca vücutta kaldığından özellikle lipo olanlarda hemen alışveriş yapmadım, 1 ay daha sabrediyorum ki buna rağmen 3.haftamda fıstık gibi giyinebilmiştim. En güzeli de bu değil mi zaten

Şimdiden geçmiş olsun, umarım sonucunuz istediğinizden bile daha güzel olur Herkesin vücut tepkisi farklı iyileşme süreci farklı, ben burada yorumları okuyunca neredeyse 1 gün kala vazgeçecektim, doktorum güven verdi, 3.gün ayaktasın ağrın olmayacak söz veriyorum diyince güvendim ve gerçektten ne dediyse daha iyisini yaşadım. İlla ki ağrılar sızılar var ama sonuçta hepsi geçici, siz enerjinizi olumlu ve pozitif tutun, güzel olacak bence

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende bu süreçte hastaneyi arayıp bilgi aldım Profesörler ameliyat yapmıyormuş asistanlar yapıyormuş sadece evet zor bir süreç olacak ama Aksaray'da sadece bir özel hastanede yapıyorlar bu ameliyatı ve doktor Konya'dan geliyor haftanın 1 günü sadece burada ve bana liposakşın+karın germe+meme büyütme için verdiği fiyat 120 bin tl bu ücret beni fazlasıyla zorlayacak ve o hastanede sezaryen ameliyat oldum ameliyathane ekibi tam anlamıyla leş tekrar o hastanede ameliyat olmaya cesaret edebileceğimi zannetmiyorum. Görüşmeye geldiğimde il dışından geldiğim için işi kolaylaştıracak bi yöntem bulunabilir diye düşünüyorum ( tabi eşimi erkek doktor için ikna edebilirsem ) Burada bir çok forum okudum karıştırmış olabilirim sizde mi il dışından gitmiştiniz.

Yok ben Ankarada yaşıyorum hastane evime de çok yakın, 3 ameliyatı kombine yapmıyor benim doktorum ama tabi yine de görüşmenizde fayda var, meme dikleştirme için 2 ay sonraya gün verdi. Belki sizi yapar bilemiyorum tabi. Ben karın germe + meme dikleştirme için özellerde 180 bin diyeni duydum :)))) şaka gibi paralar gerçekten. Gazi hastanesi ameliyathanesi de, anestezi bölümü de gerçekten çok iyi, blok anestezi uyguluyorlar ve ağrılarınız minimuma düşüyor. Ben herşeyinden tam anlamıyla memnun kaldım.

Yaaaa cumaya kadar bol boş yazın

Bende kaynımın genel müdür olduğu ve kızlaedeşimin yabancı müşterilerle ilgilendiği hastanelerin birinde olacağım aslında onda sizin doktorunuz gibi güven verdi ama okuyunca kötü oldum göz ameliyatından öncede böyle olmuştum buradakileri okuyunca ama o kadar rahat, acısız, sıkıntısız oldu ki boşuna korkmuşum dedim sonra

Cnm hastaneyle nasıl iletişime girdin acaba bende kesinlestirdim ama İzmir'den geleceğim için normal randevu mu alayım çünkü kaç defadır arıyorum doktora yönlendiriyorlar ama cevap yok yoğunluktan olabilir dediler. Yani sen doktorla nasıl iletişime girdin kaç defa gidip geldin cevaplarsan çok sevinirim çünkü İzmir'den geleceğim için şimdi onca yolu boşuna gelmiş olmiyim. Doktorla görüşmeye kadar olan süreci anlatırsan çok sevinirim.

Sadece meme dikleştirme mi yapılacak protezde takılacak mı birde meme için ne fiyat verdiler

Günaydınnn..
Doktoru arkadaşım söyledi, onun aracılığıyla telefon ederek bizzat kendisinden randevu aldım,
1. Randevu; istediklerimi söyledim ve doktorum da bana neler yapılabileceğini, zamanlamaları, süreçleri anlattı, fiyat konusunu konuştuk ve ben o gün eğer karar verirsem hangi gün olabileceğimi söyledim, 3 hafta sonraya gün verebileceğini söyledi. (Aslında kararımı o gün verdim)
2. Randevu; Ameliyata karar verdim ve istedikleri tüm kan tahlilleri röntgen vs yapılması için gittim hepsi bir günde yapıldı sonuçları doktor gördü ve telefonda iletişim kurduk, sonuç olumlu çıktı, aynı gün anestezi bölümüne erken randevu alabilmek için ücretli randevu aldım.
3. Randevu; Anestezi bölümüne gittim ve anstezik değerlendirmem yapıldı, sonucu doktora götürdüm.
Buraya kadar 3 randevum 10 gün içinde git-gel ile gerçekleşti. Ama şehirdışından geldiğinizi söylerseniz ki doktorum cumartesi ve pazar da hasta kabul ediyor, ameliyata karar verdiğinizde tüm bunları tek günde halletmeniz için yardımcı olur diye düşünüyorum.
4.Randevu; ameliyattan 1 gün önce çizimlerimi yaptı, keseceği ve alacağı yağ bölgesini çizdi,
5.Randevu; Ameliyat 1 gece kaldım ertesi gün eve gittim tabi bir bakıcı yardımıyla ve her gün direnlerimi boşaltıp ölçüm verdim doktoruma

6. Randevu; Ameliyattan 3 gün sonra kontrole gittim
7. Randevu; Ameliyattan 5 gün sonra direnlerimden 1 tanesi çıkarıldı
8. Randevu; Ameliyattan 7 gün sonra direnlerimden diğeri de çıkarıldı
9.Randevu; Ameliyattan 2 hafta sonra genel kontrol ve bir sorun olmadığı sürece bir sonraki randevuyu ameliyattan 3 ay sonra dedi :))) Ameliyat sonrası 15 gün sık sık git gel yapıp kontrol edilmeniz gerekli, neyse ki ben hiç bir sorun yaşamadım tabi yaşama durumunuz olursa (Allah korusun) Ankarada kalmanız gerekebilir, tüm bunları değerlendirmeniz açısından söylüyorum.

Şehir dışı seyahati yapamazsınız ama bu ameliyattan en az 2 hafta geçmeden. Bana nerdeyse her şeyi 8 hafta yasakladı ( Cinsel hayat, spor, yüzme, uzun süre ayakta kalmak) ki uzun süre isteseniz de ayakta kalamıyorsunuz 10 gün boyunca kambur yürüyorsunuz ki 1 ay geçmesine rağmen ara sıra gerilir ve rahatsızlık hissi verir. 2 ay kesintisiz korse kullanıyorsunuz ama iyi şekillenme için 3 ay kullanmanızı öneriyor.
Sürecim bu şekildeydi

Iyi aksamlar ameliyat süreciniz nasil gecti doktorunuz kimdi ögrenebilirmiyim

Burada sürecimi paylaştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…