Karın germe ve liposuction oldum. Deneyimimi paylaşıyorum

Sadece meme dikleştirme mi yapılacak protezde takılacak mı birde meme için ne fiyat verdiler
Sadece meme dikleştirme olacak, protez kullanmayacağız, kendi dokum buna uygunmuş zaten göğsüm büyük olsun istemiyorum o yüzden protezsiz yapacağız. Şuan 80C kullanıyorum, yaygın ve sarkık göğsüm o yüzden kabı C kullanıyorum, koltukaltında fazlalığı da alacak.

Bende kaynımın genel müdür olduğu ve kızlaedeşimin yabancı müşterilerle ilgilendiği hastanelerin birinde olacağım aslında onda sizin doktorunuz gibi güven verdi ama okuyunca kötü oldum 😃 göz ameliyatından öncede böyle olmuştum buradakileri okuyunca ama o kadar rahat, acısız, sıkıntısız oldu ki boşuna korkmuşum dedim sonra
İşte herkesin vücut yapısı farklı, cilt yapısı farklı bu yüzden farklı tepkiler verebiliyor. Özellikle sigara ve alkolü ameliyattan en az 1 hafta önce bırakmalısınız. Mesela sigara içenlerin yaraları hem daha geç iyileşiyormuş hem de karartı oluyormuş, ben ameliyattan 13 gün önce bıraktım ve ameliyattan 1 ay geçtikten sonra 2 gündür tek tük içmeye başladım ama günde 2 yi geçmiyorum. Eğer kullanıyorsanız kesinlikle bırakmalısınız sigara çok kötü etkileyebiliyor.
Lipo bölgesi moraracak korkmayın 2 hafta içinde morarma geçiyor.

Günaydınnn..
Doktoru arkadaşım söyledi, onun aracılığıyla telefon ederek bizzat kendisinden randevu aldım,
1. Randevu; istediklerimi söyledim ve doktorum da bana neler yapılabileceğini, zamanlamaları, süreçleri anlattı, fiyat konusunu konuştuk ve ben o gün eğer karar verirsem hangi gün olabileceğimi söyledim, 3 hafta sonraya gün verebileceğini söyledi. (Aslında kararımı o gün verdim)
2. Randevu; Ameliyata karar verdim ve istedikleri tüm kan tahlilleri röntgen vs yapılması için gittim hepsi bir günde yapıldı sonuçları doktor gördü ve telefonda iletişim kurduk, sonuç olumlu çıktı, aynı gün anestezi bölümüne erken randevu alabilmek için ücretli randevu aldım.
3. Randevu; Anestezi bölümüne gittim ve anstezik değerlendirmem yapıldı, sonucu doktora götürdüm.
Buraya kadar 3 randevum 10 gün içinde git-gel ile gerçekleşti. Ama şehirdışından geldiğinizi söylerseniz ki doktorum cumartesi ve pazar da hasta kabul ediyor, ameliyata karar verdiğinizde tüm bunları tek günde halletmeniz için yardımcı olur diye düşünüyorum.
4.Randevu; ameliyattan 1 gün önce çizimlerimi yaptı, keseceği ve alacağı yağ bölgesini çizdi,
5.Randevu; Ameliyat :halay: 1 gece kaldım ertesi gün eve gittim tabi bir bakıcı yardımıyla ve her gün direnlerimi boşaltıp ölçüm verdim doktoruma

6. Randevu; Ameliyattan 3 gün sonra kontrole gittim
7. Randevu; Ameliyattan 5 gün sonra direnlerimden 1 tanesi çıkarıldı
8. Randevu; Ameliyattan 7 gün sonra direnlerimden diğeri de çıkarıldı
9.Randevu; Ameliyattan 2 hafta sonra genel kontrol ve bir sorun olmadığı sürece bir sonraki randevuyu ameliyattan 3 ay sonra dedi :))) Ameliyat sonrası 15 gün sık sık git gel yapıp kontrol edilmeniz gerekli, neyse ki ben hiç bir sorun yaşamadım tabi yaşama durumunuz olursa (Allah korusun) Ankarada kalmanız gerekebilir, tüm bunları değerlendirmeniz açısından söylüyorum.

Şehir dışı seyahati yapamazsınız ama bu ameliyattan en az 2 hafta geçmeden. Bana nerdeyse her şeyi 8 hafta yasakladı ( Cinsel hayat, spor, yüzme, uzun süre ayakta kalmak) ki uzun süre isteseniz de ayakta kalamıyorsunuz 10 gün boyunca kambur yürüyorsunuz ki 1 ay geçmesine rağmen ara sıra gerilir ve rahatsızlık hissi verir. 2 ay kesintisiz korse kullanıyorsunuz ama iyi şekillenme için 3 ay kullanmanızı öneriyor.
Sürecim bu şekildeydi

Günaydınnn..
Doktoru arkadaşım söyledi, onun aracılığıyla telefon ederek bizzat kendisinden randevu aldım,
1. Randevu; istediklerimi söyledim ve doktorum da bana neler yapılabileceğini, zamanlamaları, süreçleri anlattı, fiyat konusunu konuştuk ve ben o gün eğer karar verirsem hangi gün olabileceğimi söyledim, 3 hafta sonraya gün verebileceğini söyledi. (Aslında kararımı o gün verdim)
2. Randevu; Ameliyata karar verdim ve istedikleri tüm kan tahlilleri röntgen vs yapılması için gittim hepsi bir günde yapıldı sonuçları doktor gördü ve telefonda iletişim kurduk, sonuç olumlu çıktı, aynı gün anestezi bölümüne erken randevu alabilmek için ücretli randevu aldım.
3. Randevu; Anestezi bölümüne gittim ve anstezik değerlendirmem yapıldı, sonucu doktora götürdüm.
Buraya kadar 3 randevum 10 gün içinde git-gel ile gerçekleşti. Ama şehirdışından geldiğinizi söylerseniz ki doktorum cumartesi ve pazar da hasta kabul ediyor, ameliyata karar verdiğinizde tüm bunları tek günde halletmeniz için yardımcı olur diye düşünüyorum.
4.Randevu; ameliyattan 1 gün önce çizimlerimi yaptı, keseceği ve alacağı yağ bölgesini çizdi,
5.Randevu; Ameliyat :halay: 1 gece kaldım ertesi gün eve gittim tabi bir bakıcı yardımıyla ve her gün direnlerimi boşaltıp ölçüm verdim doktoruma

6. Randevu; Ameliyattan 3 gün sonra kontrole gittim
7. Randevu; Ameliyattan 5 gün sonra direnlerimden 1 tanesi çıkarıldı
8. Randevu; Ameliyattan 7 gün sonra direnlerimden diğeri de çıkarıldı
9.Randevu; Ameliyattan 2 hafta sonra genel kontrol ve bir sorun olmadığı sürece bir sonraki randevuyu ameliyattan 3 ay sonra dedi :))) Ameliyat sonrası 15 gün sık sık git gel yapıp kontrol edilmeniz gerekli, neyse ki ben hiç bir sorun yaşamadım tabi yaşama durumunuz olursa (Allah korusun) Ankarada kalmanız gerekebilir, tüm bunları değerlendirmeniz açısından söylüyorum.

Şehir dışı seyahati yapamazsınız ama bu ameliyattan en az 2 hafta geçmeden. Bana nerdeyse her şeyi 8 hafta yasakladı ( Cinsel hayat, spor, yüzme, uzun süre ayakta kalmak) ki uzun süre isteseniz de ayakta kalamıyorsunuz 10 gün boyunca kambur yürüyorsunuz ki 1 ay geçmesine rağmen ara sıra gerilir ve rahatsızlık hissi verir. 2 ay kesintisiz korse kullanıyorsunuz ama iyi şekillenme için 3 ay kullanmanızı öneriyor.
Sürecim bu şekildeydi :KK16:
Çok teşekkür ederim cnm 💐

İşte herkesin vücut yapısı farklı, cilt yapısı farklı bu yüzden farklı tepkiler verebiliyor. Özellikle sigara ve alkolü ameliyattan en az 1 hafta önce bırakmalısınız. Mesela sigara içenlerin yaraları hem daha geç iyileşiyormuş hem de karartı oluyormuş, ben ameliyattan 13 gün önce bıraktım ve ameliyattan 1 ay geçtikten sonra 2 gündür tek tük içmeye başladım ama günde 2 yi geçmiyorum. Eğer kullanıyorsanız kesinlikle bırakmalısınız sigara çok kötü etkileyebiliyor.
Lipo bölgesi moraracak korkmayın 2 hafta içinde morarma geçiyor.
Bir saate girerim 🥹

Cemre hanim iyi gunler ameliyat sureciniz nasil gecti ve ameliyat gununu ne kadar sonraya veriyorlar
Cemre hanim iyi gunler ameliyat sureciniz nasil gecti ve ameliyat gununu ne kadar sonraya veriyorlar
İnanın hiç ağrım olmadı doktorları çok iyi o hastanenin şuan 15. Günüm rahatlıkla her işimi kendim yapıyorum iki küçük çocuğum var rahatlıkla hapsirabiliyorum mesela.zor olan direnlerdi başka bir zorluk görmedim odemlerim var ama önceki gobek goruntumden eser kalmamış mükemmel olmuş.gobegimi açıp bakıyorum devamlı iyiki olmuşum bu ameliyatı.sizin merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

İnanın hiç ağrım olmadı doktorları çok iyi o hastanenin şuan 15. Günüm rahatlıkla her işimi kendim yapıyorum iki küçük çocuğum var rahatlıkla hapsirabiliyorum mesela.zor olan direnlerdi başka bir zorluk görmedim odemlerim var ama önceki gobek goruntumden eser kalmamış mükemmel olmuş.gobegimi açıp bakıyorum devamlı iyiki olmuşum bu ameliyatı.sizin merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.ben ilk hastaneye başvurumu Aralık ayında başvurmuştum.benim süreç fitiktan suphelendikleri için uzun sürdü depremde girdi araya.siraya aldılar 3 sonra geldi sira

Ya birkaç kişiye sordum ama cevap alamadım :KK43: ben de lipo oldum karın bölgemden ama hala karnım kocaman :KK43: cuma oldum acaba normal mi sizinki ödemlere rağmen hemen dümdüz müydü :KK43: moralim bozuluyor :KK43: cevap verirseniz çok sevinirim 🙏

Korsemi doktorum ayarladı, ben almadım. en sıkı şekilde takıyorum şekillenmesi iyi olması için. Pijama tercih etmelisiniz, ince ipli iç çamaşırı ve crop tarzı atlet kullanışlı oluyor.
İç çamaşırı doktorum bana kullanma dedi ve veli lastikli şeyler belin iz olmasın dedi siz ne zmn kullanmaya başladınız iç çamaşırı vs

Ya birkaç kişiye sordum ama cevap alamadım :KK43: ben de lipo oldum karın bölgemden ama hala karnım kocaman :KK43: cuma oldum acaba normal mi sizinki ödemlere rağmen hemen dümdüz müydü :KK43: moralim bozuluyor :KK43: cevap verirseniz çok sevinirim 🙏
Daha 3 gün olmuş demi doğru anladıysam 3. Gün vücut çok fazla ödemli oluyor benimki 10.gjn felan baya odemliydi sonra birden indi birgün bile çok fark ediyor gerçekten biraz daha sabır🥰

İşte cuma oldum :) ama ne bileyim bazıları dümdüz oldu yazmış ya :)
Sizinki de inecek bende henmen arayışa girmiştim odemlerim için ne yapabilirim vs diye ödem atıcı vs araştırıyordum tam araştırdığım sıralarda yaklaşık 11 günlükken felan aşırı derecede gitti birazcık daha sabır daha çok taze

Arkadaşlar bugün tam 1 ay oldu, simit bölgemde hala ödem mevcut toplamda 2 ay sürede gideermiş, öncesi ve sonrası fotolarımı paylaştım. Çok memnunum, ağrım sızım ve morarma kalmadı, sarı kantaron yağı tedavisine devam ediyorum. Herşey yolunda benim için, istediğim tüm kıyafetleri artık büyük özgüvenle giymekten de mutluluk duyuyorum :KK36:
Çok güzel masallah Allahım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin 🤲🏻🧿 geçmiş olsun benimde istediğim karın germe lipo bbl aynı anda olur mu bilmiyorum göğüste istiyorum ama bunları atlattıktan sonra inşallah

Ben hem Brezilya popo hem karın germe oldum çok memnunum şu an için herşey yolunda baya iş güç yapmaya başladım sadece hızlıca iyileşmek istiyorum bu yüzden biraz sabirsizim🤣🥰 13 gün oldu
Ne güzel ya ben hem korkuyorum hem doktor da aşırı kararsızım ya bu kış stresten 8 kilo aldım onları verip olmak istiyorum artık 😣 bende karın germe bbl ve kollarıma ve uyluk içi lipo istiyorum bölgesel ve genetik olarak kollarım zayıflayınca bile gitmiyor yapılı ve göbek 2 sezeryan sonrası kaldı 😣 birde benim kalçam vardı artık yediğim göbeğe gidiyor kalçam zayıflıyor kilo verince ne yapacağım bilmiyorum saçma bir hal aldı vücudum eski fiziğimi özlüyorum aşırı takıntı haline geldim

Ben hem Brezilya popo hem karın germe oldum çok memnunum şu an için herşey yolunda baya iş güç yapmaya başladım sadece hızlıca iyileşmek istiyorum bu yüzden biraz sabirsizim🤣🥰 13 gün oldu
Bu arada lütfen🙏 doktorunuz kimdi memnun musunuz acayip kararsızım doktora karar veremiyorum

Bu arada lütfen🙏 doktorunuz kimdi memnun musunuz acayip kararsızım doktora karar veremiyorum
Doktor hakkında özelden yazarsanız bilgi verebilirim gerçekten bende öyleydim ben ideal kilomdaydim belki bir kaç kilo fazlam vardı ama o fazla sadece gobekteydi yani alt taraf sıska üst taraf göbekli değişik bı hal almisti ve kilo alırken aynen dediğiniz gibi sadece ne yersem göbeğe gidiyordu göbeğim yaglaniyordi buda özgüvenini yitirmeme sebeb oluyordu şu an çok memmunum ozendigim vucutlar gibi oldum🥰 bugün korsemi çıkarınca vücudum havalansin diye hemen tayt denedim 🥰insanın kendini beğenmesi çok güzel bir duyguymus isteyen herkese sorunsuz bir şekilde nasip olsun .bbl ve karın germe gerçekten ağrı olarak ağır bir ameliyat değil zaten o ağrı kesicilerle ağrı hissetmiyorsunuz sadece yatarken kalkerken sorun oluyor .hem kalçayı hem göbeği korumak zorundasın ben sürekli yan yattım kalçam çok ezilmesin diye şu aralarda yastık koyup yatıyorum bacaklarımın altına ama işin içine göğüs te girince çok daha ağırlaşır gogusu daha sonra düşünseniz aslında daha iyi olabilir doktorumda demişti bölge fazla oldukça diğer bölgelere verdiğimiz önem azaliyor yani yogunlastiklari bölge fazla olduğu için

Sizinki de inecek bende henmen arayışa girmiştim odemlerim için ne yapabilirim vs diye ödem atıcı vs araştırıyordum tam araştırdığım sıralarda yaklaşık 11 günlükken felan aşırı derecede gitti birazcık daha sabır daha çok taze
Ay çok sağolun ya ❤️ valla içim içimi yiyordu 🙏

Ay çok sağolun ya ❤️ valla içim içimi yiyordu 🙏
Gerçekten sabır inecek bende korkmuştum nasil bişey oldu bu dedim🤣 ödem atıcı ürünler araştırıyordum hatta ne yapcam ne icecegim diye 11.12 günlerde rahatladım doktorumda dedi hatta kontrolde ne kullandın dedin hiç bişey kullanmadım sadece bir defa bir buçuk litre suya bir limon sıkıp içmiştim acaba onu etkili oldu bilmiyorum ama bir defa yapmıştım onun haricinde hergun mutlaka bol su iç ben 3 litre içiyorum normalde hiç su icemem zorluyorum kendimi inecek rahat olun❤️

Arkadaşlar bugün 15 inci günüm benimde abdominoplasti ve vazer liposuksion oldum 5inci gün direnlerim cikti 2 adet onların yerinden kan aktı 7nci güne kadar pansuman edildi ve 7 nci gün duş almalısın denildi duş aldim 10 dak çok degil ardından kontrole gittim doktorun bantları üzerinde kupkuruydu dikişler duzgundu ordan sıvı gelmiyordu nolduysa hemşire onu çıkarttıktan sonra oldu 1 haftadır akıntı var sarı yağ gibi bisey kontrole gitcem bakalim bugün nolur iyileşsin artık rif kullanıyorum burdan duyduğum gördüğüm kadarıyla iyi gelir kurutur yazmis herkes bakalim nolcak

Ameliyattan en az 2 hafta geçmeden asla dümdüz olmaz ki, bizim dümdüz dediğimiz kat yok, alt karın yok buruşukluklar gitti anlamında aslında :)) kocaman şiş karnım benim 3 haftaya falan inmeye başlamıştı yediklerime dikkat edip her gün detoks suyu içmeme rağme sadece görüntü çok güzel geliyor, geçmiş gitmiş olsun, inşaallah sabredip güzel güzel kıyafetlerimizi giyeceğiz biz de :KK76:

X