Karın germe ve liposuction oldum. Deneyimimi paylaşıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de tam bir ay önce karın germe ameliyatı oldum bel ve sırt liposakşını ile birlikte oldu. Bugün banyo sonrası bi baktım göbek deliğimin dört parmak genişliğindeki tüm çevresi kırmızı kırmızı çatlak olmuş hamilelikte çatlar ya aynı öyle hiç böyle bir şey duydunuz mu gördünüz mü neden olur düzelir mi çok üzgünüm
Gerilmeden dolayı olabilir çatlak görüntüsü

6 nisanda ilk ameliyatımı oldum 20 nisandan itibaren açılma bariz belliydi beni oyalamasından sonra ikinci ameliyatı 9 mayısta oldum.özel aktif hastanesinde oldum ameliyatı.ağrı akıntı ve dikiş görüntüsü dışında genel formdan memnunum
Umarım en yakın zamanda, diğer sıkıntılar da çözülür ve rahata erersiniz 🙏

Dikişlerinde bi sorun yoksa sadece çatlak görüntüsüne takılma bence.alternatif çözümler olabiliyo çünkü onun için.kontrole gittiğinde doktorun bi açıklama yapar illaki

Geçmiş olsun, doktorunuza sordunuz mu? Hiç duymadım bunu.
Biraz önce fark ettim yarın arayıp soracağım ama bildiğim kadarıyla çatlağın ne çaresi var ne tedavisi😖 bir aylık iyileşme süreci zaten aşırı zordu karnım baya bi şiş istediğim gibi bir görüntüm yok şimdi bi de bu çıktı hala çekmekte olduğum o kadar zorluk bunun için miydi

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Karın germe ve simit bölgesi liposuction ameliyatı oldum. Dileyenler için deneyimlerimi paylaşıyorum. 12 mayıs cuma günü ameliyat oldum, bugün 3.günüm ve gayet iyiyim.
68 kiloyum 1.63 boyum var. Kilomun çoğu karın bölgesi ve simit bölgemdeydi. 7 senedir isteyip de yaptırmaya cesaret edemediğim bir ameliyattı. 8 yıl önce sezeryan doğum yaptım ve alt karın bölgem yaptığım tüm spor ve diyetlere rağmen gitmedi. Tüm okuduğum deneyimler beni korkuttu ama şimdilik o korktuğum hiç bir şey olmadı.
Ankara, Gazi Hastanesinde ameliyat oldum.
Ameliyattan 1 gün önce çizimlerim yapıldı, ameliyatım 3 saat sürdü ve Blok anestezi denilen anestezi uygulandı, kas ağrılarını azaltan, daha az acı duymanızı sağlayan bir anestezi türüymüş.
Ameliyattan çıktıktan sonra, narkoz etkisi insanı mahvediyor, mide bulantısı, kusarken karnındaki gergin ağrı vs çok kötü. Ama narkoz etkisi geçince herşey yoluna giriyor. 2 gece mutlaka biri sizinle kalmalı, kalkmakta zorlanıyorsunuz ama 3.gün kendi işimi kendim görmeye başladım. Hatta 2.gün bile tuvalete gittim ve sondayım çıkarttırdım. Gerçekten çok az ağrı hissettim ve hala çok az ağrım var hatta yok gibi. 2 adet diren takıldı, işte o biraz insanı zorluyor, direnlerin çıkış yeri biraz acıyor.
Bugün direnlerden bir tanesi çıkarıldı, bayağı rahatladım. Diğeri de 3 gün sonra çıkarılacak. Diren çıkarken biraz anlık acı çektim ama 1 dakika bile sürmedi.
Bugün ilk kez karnımı gördüm ve inanılmaz mutlu oldum, heykel gibi dümdüz olmuşum çok güzel bir duygu.
ki
Süreç ilerledikçe durumu yazacağım.
Merhaba. Bende gazi üniversitesinde 2 ay önce oldum çok çok memnunum. Tıbbi olarak olmam gerekiyordu benim karın kaslarında ki yirtilmalardan dolayı olmuşken karnimi da gerdiriverdimm 😍
O kadar güzel oldu ki gebelikten öncesi bile bu kadar güzel değildi karnim ❤ lipo yapilmadi bana sadece fazla deri alındı.

tek karın germe kombine kaldıramam ilerde belki gögüs küçültme düşünebilirim
Evet kombine inanılmaz zor oluyormuş, ve sırttan da eğer germe yapılıyorsa o da çok zor geçiyormuş, kol ağrıları çok oluyormuş. Bu evrede kollarınıza ve bacaklarınıza ihtiyacınız olacak, o yüzden kesinlikle tek operasyon en sağlıklısı.
Umarım istediğiniz gibi geçer tüm süreç kolaylıkla atlatırsınız 🙏

Merhaba. Bende gazi üniversitesinde 2 ay önce oldum çok çok memnunum. Tıbbi olarak olmam gerekiyordu benim karın kaslarında ki yirtilmalardan dolayı olmuşken karnimi da gerdiriverdimm 😍
O kadar güzel oldu ki gebelikten öncesi bile bu kadar güzel değildi karnim ❤ lipo yapilmadi bana sadece fazla deri alındı.
Yaaa işte buna çok sevindim, memnun olmanıza 🤩 artık ödem vs hepsi gitmiştir muhtemelen normal hayata dönmüşsünüzdür, darısı bizim başımıza 🙏

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun :) benim de istediğim bi kaç estetik var umarım hayırlısıyla nasip olur isteyen herkese

Merhaba doktorunuz kimdi acaba birde çok uyguna olmuşsunuz bir kaç fiyat aldım 60 bin 40 bin fiyatlar aldım kışın şimdi daha da artmıştır bu arada ben istanbuldayım ama Ankarayıda düşüncem sanırım burası çok pahalı maalesef 😢

Cok gecmıs olsun ne kadar uyguna olmussunuz ben 15mayısta ankarada oldum karın germe ve lıpo doktor altta kalan catlaklara yağ enjekte ettıgını ve goruntunun dah ıyı olacagını soyledı ben 75bın odedım ama suan ınanılmaz odemim var .. benım fıkrımde kesınlıkle korkulacak bı operasyon degıl ılk uc gun sadece ıhtıyaclarınızı karsılayacak bırı olsun gerısı gelıyor

Merhaba arkadaşlar ben de tam bir ay önce karın germe ameliyatı oldum bel ve sırt liposakşını ile birlikte oldu. Bugün banyo sonrası bi baktım göbek deliğimin dört parmak genişliğindeki tüm çevresi kırmızı kırmızı çatlak olmuş hamilelikte çatlar ya aynı öyle hiç böyle bir şey duydunuz mu gördünüz mü neden olur düzelir mi çok üzgünüm
merhaba bende yaklaşık 3 -4 yıl önce oldum çatlak oluyor maalesef ordaki deri azaldığından sanıyorum

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Karın germe ve simit bölgesi liposuction ameliyatı oldum. Dileyenler için deneyimlerimi paylaşıyorum. 12 mayıs cuma günü ameliyat oldum, bugün 3.günüm ve gayet iyiyim.
68 kiloyum 1.63 boyum var. Kilomun çoğu karın bölgesi ve simit bölgemdeydi. 7 senedir isteyip de yaptırmaya cesaret edemediğim bir ameliyattı. 8 yıl önce sezeryan doğum yaptım ve alt karın bölgem yaptığım tüm spor ve diyetlere rağmen gitmedi. Tüm okuduğum deneyimler beni korkuttu ama şimdilik o korktuğum hiç bir şey olmadı.
Ankara, Gazi Hastanesinde ameliyat oldum.
Ameliyattan 1 gün önce çizimlerim yapıldı, ameliyatım 3 saat sürdü ve Blok anestezi denilen anestezi uygulandı, kas ağrılarını azaltan, daha az acı duymanızı sağlayan bir anestezi türüymüş.
Ameliyattan çıktıktan sonra, narkoz etkisi insanı mahvediyor, mide bulantısı, kusarken karnındaki gergin ağrı vs çok kötü. Ama narkoz etkisi geçince herşey yoluna giriyor. 2 gece mutlaka biri sizinle kalmalı, kalkmakta zorlanıyorsunuz ama 3.gün kendi işimi kendim görmeye başladım. Hatta 2.gün bile tuvalete gittim ve sondayım çıkarttırdım. Gerçekten çok az ağrı hissettim ve hala çok az ağrım var hatta yok gibi. 2 adet diren takıldı, işte o biraz insanı zorluyor, direnlerin çıkış yeri biraz acıyor.
Bugün direnlerden bir tanesi çıkarıldı, bayağı rahatladım. Diğeri de 3 gün sonra çıkarılacak. Diren çıkarken biraz anlık acı çektim ama 1 dakika bile sürmedi.
Bugün ilk kez karnımı gördüm ve inanılmaz mutlu oldum, heykel gibi dümdüz olmuşum çok güzel bir duygu.

Süreç ilerledikçe durumu yazacağım.
Rica etsem doktorunuz ismini ve hastanenin tam ismini yazabilirmisiniz. Sözleriniz çok güven verici ve birçok kafamdaki soruları cevaplamışsınız bir rahatlama geldi. Baya stres yaptımıştım. Ankara'ya yabancı olduğum için rica etsem doktor ve hastanenin tam ismini söyler misiniz.

Doktorunuzun adı nedir ve randevuyu nasıl aldınız ben de biran önce yaptırmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim ☺️

Rica etsem doktorunuz ismini ve hastanenin tam ismini yazabilirmisiniz. Sözleriniz çok güven verici ve birçok kafamdaki soruları cevaplamışsınız bir rahatlama geldi. Baya stres yaptımıştım. Ankara'ya yabancı olduğum için rica etsem doktor ve hastanenin tam ismini söyler misiniz.
Doktor adı buraya yazamam ama Gazi Hastanesinde Plastik Cerrah bölümüne gittiğinizde yardımcı olacaklardır. Tek doktor yapıyor zaten hala çok memnunum.
Bugün tam 1 ay oldu hiç bir ağrı sızı ya da morarma kalmadı, elbette ki kocaman bir ameliyat izim var. Onun için sarı kantaron yağına başladım 1 yıla kadar kaybolur diye umud ediyorum.
Kalem etek, vücudu saran elbiseler giymeye başladım o kadar mutluyum ki, istediğim her kıyafeti giyebiliyorum artık göbek derdim olmadan, 4 hafta sonra spora başlayınca çok daha iyi hissedicem.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-11 at 19.21.50.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-11 at 19.21.50.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 1.143
  • WhatsApp Image 2023-06-11 at 17.40.23.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-11 at 17.40.23.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 1.124
Doktor adı buraya yazamam ama Gazi Hastanesinde Plastik Cerrah bölümüne gittiğinizde yardımcı olacaklardır. Tek doktor yapıyor zaten hala çok memnunum.
Bugün tam 1 ay oldu hiç bir ağrı sızı ya da morarma kalmadı, elbette ki kocaman bir ameliyat izim var. Onun için sarı kantaron yağına başladım 1 yıla kadar kaybolur diye umud ediyorum.
Kalem etek, vücudu saran elbiseler giymeye başladım o kadar mutluyum ki, istediğim her kıyafeti giyebiliyorum artık göbek derdim olmadan, 4 hafta sonra spora başlayınca çok daha iyi hissedicem.
Tamam dır çok teşekkür ederim. 🙏

X