Saolun .. Yeni uyeleri pek izlemeye almiyorum canim meme ameliyatimda var ve yari ciplak oluyoruz resimlerde yani guven meselesi herkes uye olup gorebilir diye olmuyor yani kusura bakmayin lutfen ama konularda aktif olup da ciddi oldugunuzu gorursem tabiki izlerimÇok geçmiş olsun, eh çoğu gitti azı kaldı sayılır. Ama ben göremiyorum resmi. Merak ediyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karin germe ´me bir hafta kala ( ercan karacaoglu)
- Konu Sahibi ChAneL81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- karin germe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam canim cok tsk ederim canimCanim forma girmeye pek vakit bulamiyorum iyi olmana sevindim cok gecmis olsun hersey gonlunce olsun
canim aradasim cok tsk ederim
Amin amin diyorum hem seker gibi dr hem super sonuclar daha ne olsun
- 24 Nisan 2015
- 106
- 83
- 103
- 34
Cnm cok gecmis olsun sonuç guzel gorunuyo simdiden bi kac ay sonra nasil olcak acaba cok sevindim agrinda fazla yok galiba ne guzel . Hersey iyi olsun cunku bu amelyatlar kolay degil bn pek giremiorum takip ediorum ama cok actif degilim meme amelyatimdan sonra girmek gelmio icimden . Senin icin cok sevindim .
- 5 Ekim 2015
- 19
- 15
- 18
Peki, saygı duyuyorum görüşüne C ChAneL81 . ben yeni üyeyim evet ama tüm konularda aktif degilim, ilgilendigim konu sadece özellikle karın germe göğüs büyütme ve burun ameliyatı. Bu siteye de bizzat bu operasyonları gecirenkerden fikir almak ve sonuç görebilmek için üye oldum. Seni izliyorum bir albümüm ve üç tane fotografım var bu operasyona ne denli ihtiyaç duyduğumu gösteren. Sevgiler.Saolun .. Yeni uyeleri pek izlemeye almiyorum canim meme ameliyatimda var ve yari ciplak oluyoruz resimlerde yani guven meselesi herkes uye olup gorebilir diye olmuyor yani kusura bakmayin lutfen ama konularda aktif olup da ciddi oldugunuzu gorursem tabiki izlerim
Canim gordum resimlerini ciddi olduguna inandim izliyorum bak bakimPeki, saygı duyuyorum görüşüne C ChAneL81 . ben yeni üyeyim evet ama tüm konularda aktif degilim, ilgilendigim konu sadece özellikle karın germe göğüs büyütme ve burun ameliyatı. Bu siteye de bizzat bu operasyonları gecirenkerden fikir almak ve sonuç görebilmek için üye oldum. Seni izliyorum bir albümüm ve üç tane fotografım var bu operasyona ne denli ihtiyaç duyduğumu gösteren. Sevgiler.
Tsk ederim canim insallah mutlu olurum bu sefer seni cok iyi anliyorum canim peki sen bulent beye yazdinmi tekrar ?Cnm cok gecmis olsun sonuç guzel gorunuyo simdiden bi kac ay sonra nasil olcak acaba cok sevindim agrinda fazla yok galiba ne guzel . Hersey iyi olsun cunku bu amelyatlar kolay degil bn pek giremiorum takip ediorum ama cok actif degilim meme amelyatimdan sonra girmek gelmio icimden . Senin icin cok sevindim .
Ben kamran beye yazdim full doluymus gitmicem muaneye bende hatta basenimde vukur var lipodan sonra olan ona da revizyon istedim ve reviziyona bile para istedi yani ben almadim bu estewordu :/
- 4 Şubat 2008
- 3.187
- 81
- 123
- 40
Seracim nezaman dönūyorsun daha iyisin umarim elimden geldigince takip ediyorum seni ikicocukla cok yazamiyorum ama fotulara bakiyorum harikasin . canim 2ocakta ameliyatim 7ocakta döncem meme protez vekarin germe doktorum yeterli bukadar kalman dedi, ama iste zor olurmuki . iki bebis var gerci annem kayinvaldem bakcak ama yinede cabuk dönsem daha iyi inan heycandan gebercem bir an önce gelsin buocakya ((
Bide sigara iciyorum offf neyapcam benya birakamiyorum da olmuyor
Iyiyim cok sukur canim yani sen meme ameliyatida olacagin icin az geldi bana 5 gun zaten ilk gunu sayma ameliyatan ciktiktan sonra butun gun uyursunSeracim nezaman dönūyorsun daha iyisin umarim elimden geldigince takip ediyorum seni ikicocukla cok yazamiyorum ama fotulara bakiyorum harikasin . canim 2ocakta ameliyatim 7ocakta döncem meme protez vekarin germe doktorum yeterli bukadar kalman dedi, ama iste zor olurmuki . iki bebis var gerci annem kayinvaldem bakcak ama yinede cabuk dönsem daha iyi inan heycandan gebercem bir an önce gelsin buocakya ((
Ben bu karin germede ertesi gunden sonra herseyi kendim yaptim kalkma oturma yatma yani yardim almadan tabi kollarimi kullandim sen kullanamicaksin yani oda var bir iki gun daha uzak bisey olmaz bende cocuklarimi biraktim canim sen iyi olki cabuk iyilesip cocuklarinla ilgilenesin dimi
Sigarayi ben azaltmadim birakmadim da napim sadece iki uc gun icmedim hastanede zaten icemiyosun ama sonra yine ictim malesef
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Herkese ayri ayri tsk ederim
Dun sabah 8:30 da kan almaya geldi hemsireler bir bucuk saat sonra ercan bey geldi cok sempatik sanki arkasiymisim gibi konusuyordu sonra uc dogum yapmis olara karnin cok guzel aslinda ama tabi gerilirse daha da guzel olacak dedi lipodan dalgalanma olmus dedi gobek deligi ustu cok sarkik bir derin olmadigi icin ufak dikine bir iz olabilir ama alttaki uzun dikisi ben baya asagida yapiyorum dedi ...
Neyse gelelim gozlere gozlerin cok guzel ama biraz kapaklardan alinirsa ve yaglanma olmus onlarda alinirsa cok guzel olur dedi bende yapalim o zaman dedim mavi kalemle cizdi ..
Gidiya lipo istedim gerek yok sizin gidiniz yok dedi bende israr etmedin uc kere bu cevabi aldigim icin ilk dr'um dan uzerine dusmedim
Saat 10:20 asagi yukari o igrenc aci sakinlestiriciyi ictim sonra ameliyathaneye indim baktim buz gibi yer sonra etrafima bakinca ercan beyi gordum telefonla yazisiyordu :)) kapida
Kafami kaldirdigimda bi baktim kocaman igne beyaz ilacla dolu bu anestezi dedim:) veriyorum hocam dedi ben gitmisim hemen .
Gozlerimi tam olarak nerde actigimi hatirlamiyorum ama yine usume migde bulantisi vardi ve hemen ilac verdiler migde bulantim gitti
Gobegimi daha gormedim uzerimde beyaz korse var belimi karnimi saran ... gece rahat uyudum bu sabah sonda cekildi tek basima kalkip yurudum odamda .
Ara sira balgam varmis gibi bogazimda oksurmek zorunda birakiyo ve inanilmaz kotu bir aci malesef ellerimle karnimi tutuyorum yapacak bisey yok
Gozlerimde ki bantalar cok rahatsiz etmiyor televiziyona bile bakiyorum .. Bu arada gozlerde hic aci yok !
Hastane personeli cok iyi yemekleri de guzel
Dun sabah tugba hemsire bakti bana bu gecede Emine bakti :) simdilik bu kadar kizlar tekrar tsk ederim ilginiz icin
Seracim coookkkk gecmis olsun canim!!! Öksürmek cok kötü, ama geliyorsa, cok hizli agzindan hava almaya calis! Dogum yapar gibi
C ChAneL81
- 4 Şubat 2008
- 3.187
- 81
- 123
- 40
Canim iki kisi ameliyat olcaz ama yanimizda biarkadas da bize bakmaya gelcek valla kara kara dusunuyorum nasil yapcaz diye biletler alindi olmazsa iptal edip bikacgun gec gelcez dedigin gibiIyiyim cok sukur canim yani sen meme ameliyatida olacagin icin az geldi bana 5 gun zaten ilk gunu sayma ameliyatan ciktiktan sonra butun gun uyursun
Ben bu karin germede ertesi gunden sonra herseyi kendim yaptim kalkma oturma yatma yani yardim almadan tabi kollarimi kullandim sen kullanamicaksin yani oda var bir iki gun daha uzak bisey olmaz bende cocuklarimi biraktim canim sen iyi olki cabuk iyilesip cocuklarinla ilgilenesin dimi
Sigarayi ben azaltmadim birakmadim da napim sadece iki uc gun icmedim hastanede zaten icemiyosun ama sonra yine ictim malesef
- 24 Nisan 2015
- 106
- 83
- 103
- 34
Hayir cnm yazmadim yani revizyon icin kendisine mi olsam ona karar veremiorum gerci yinede bi gostermek istiyorum baksin bakalim ne diyecek ama benim turkiye ye gitmem cok zor nasil yaparim bilmiorum birde ben burun amelyati dusunuorum nefes problemim var anliycagin kafam cok karisik once hangisini yapmam lazim bilmiorumTsk ederim canim insallah mutlu olurum bu sefer seni cok iyi anliyorum canim peki sen bulent beye yazdinmi tekrar ?
Ben kamran beye yazdim full doluymus gitmicem muaneye bende hatta basenimde vukur var lipodan sonra olan ona da revizyon istedim ve reviziyona bile para istedi yani ben almadim bu estewordu :/
Canim tabiki iyi dusunmen lazim bu konuda simdi burnunu kbb uzmanina yaptiracaksan memeyi belki guzel yapamaz ne bilim ayni anda cikarirdin iki ameliati cokda rahatsiz degilsen memeyi beklet o zaman yani bu sana bagli tabiki ben mesela memeye dayanamadim yaptirdim cunku cok buyuktu giyinemiyordum artik..Hayir cnm yazmadim yani revizyon icin kendisine mi olsam ona karar veremiorum gerci yinede bi gostermek istiyorum baksin bakalim ne diyecek ama benim turkiye ye gitmem cok zor nasil yaparim bilmiorum birde ben burun amelyati dusunuorum nefes problemim var anliycagin kafam cok karisik once hangisini yapmam lazim bilmiorum
Kizlar ercan beyden geldim simdi karnin cok hizli iyilesiyo fistik gibi olacaksin dedi hatta uc cocuklu bir kadin diye seni kiskananlar olacak cokk dedi gobegimde ben vardi o hala duruyo o koklu bendi dedi alinmaz dedi ..
Resimlerimi cekti birdaha seni nerde gorecem dedi bende yazin gelirim ercan bey dedim olsun yinede cekelim farki goruruz dedi
Gozlerimin dikislerini aldi (acitmadi) ve 4 ay sonra tam sonuc alirsiniz dedi ve jelom senden bahsettim dedimki benim sonucumdan sonra size gelecekmis dedim gelsin bakim dedi
odemler gidecek dedi pazarteside kapatici kullanabilirsin dedi rahatsiz olursam tabi ..
Vee en sonunda ellerini omuzuma atti optu vedalastik simdilik bu kadar kizlar :)
Resimlerimi cekti birdaha seni nerde gorecem dedi bende yazin gelirim ercan bey dedim olsun yinede cekelim farki goruruz dedi
Gozlerimin dikislerini aldi (acitmadi) ve 4 ay sonra tam sonuc alirsiniz dedi ve jelom senden bahsettim dedimki benim sonucumdan sonra size gelecekmis dedim gelsin bakim dedi
odemler gidecek dedi pazarteside kapatici kullanabilirsin dedi rahatsiz olursam tabi ..
Vee en sonunda ellerini omuzuma atti optu vedalastik simdilik bu kadar kizlar :)
- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
- 118
Kizlar ercan beyden geldim simdi karnin cok hizli iyilesiyo fistik gibi olacaksin dedi hatta uc cocuklu bir kadin diye seni kiskananlar olacak cokk dedi gobegimde ben vardi o hala duruyo o koklu bendi dedi alinmaz dedi ..
Gecmis olsun canim, bir süredir giremiyordum, ama dualarim herzaman seninleydi
Memnun kalmana cok sevindim, umarim tamamen iyilestiginde dahada memnun kalirsin, cünki sen mutlulugu gercekten hak eden insanlardansin, seni fazla tanimasamda, bu gerek yazilarinda, gerekse iyi niyetinin gözlerine yansimasinda belli Allah yüzünü hep güldürsün
Tekrar gecmis olsun...
Oyy bu ne guzel sozler oyle canim cok tsk ederim canim allah seninde yuzunu hep guldursun insanlar zaten yazilariyla da kendini belli ediyor cok haklisin canim
Gecmis olsun canim, bir süredir giremiyordum, ama dualarim herzaman seninleydi
Memnun kalmana cok sevindim, umarim tamamen iyilestiginde dahada memnun kalirsin, cünki sen mutlulugu gercekten hak eden insanlardansin, seni fazla tanimasamda, bu gerek yazilarinda, gerekse iyi niyetinin gözlerine yansimasinda belli Allah yüzünü hep güldürsün
Tekrar gecmis olsun...
Cok tsk ederim tekrar
Yeniden merhaba kizlar
Ameliyat olali nerdeyse iki bucuk ay gecti
Karnim hala hamile gibi bir goruntu var kilo vermeme ragmen degismedi hatta daha kotu oldu
Tabiki drumla iletisim icindeyim her zaman sorunlarimi paylasiyorum kendisiyle ce germe konusundada oaylasiyorum her zaman ..
Gerek sozlerle gerek resimlerle bunu dile getirmeye calisiyorum
Gorumtum den su an memmun oldugumu soyliyemem belki karnim cok odem dolu baska yada ic kas dikislerimde sorun var bilemiyorum..
Dikey izim cok rahatsiz ediyor beni camasir disinda olmaza o kadar takmazdim kafama ama insallah zamanla asagi iner tabi daha cok erken belki panik icindeyim .. Insallah size bir kac ay sonra hersey duzeldi derim
Karnim hala hamile gibi bir goruntu var kilo vermeme ragmen degismedi hatta daha kotu oldu
Tabiki drumla iletisim icindeyim her zaman sorunlarimi paylasiyorum kendisiyle ce germe konusundada oaylasiyorum her zaman ..
Gorumtum den su an memmun oldugumu soyliyemem belki karnim cok odem dolu baska yada ic kas dikislerimde sorun var bilemiyorum..
Dikey izim cok rahatsiz ediyor beni camasir disinda olmaza o kadar takmazdim kafama ama insallah zamanla asagi iner tabi daha cok erken belki panik icindeyim .. Insallah size bir kac ay sonra hersey duzeldi derim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
İnşallah canım ..Yeniden merhaba kizlar
- 12 Ağustos 2011
- 328
- 147
- 323
Zaten birbirimizi coktan izliyoruz canim
Odem oldugunu sanmiyorum ..