• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karin germe ´me bir hafta kala ( ercan karacaoglu)

Kimsem yok canim arkadasim calisiyor tek gidip ameliyata yatacagim kuzu gibi
Ayy inşallah çoook kolay geçer herşey senin için ben bile heyecanlandım valla :) bende birkaç ay sonra olmayı düşünüyorum bakalım şimdilik sizleri takip etcem :KK76:

Tam bir hafta sonra karin germe ameliyati olacagim kizlarr oluyorum heyecandan :KK14:

Uc normal dogumdan sonra malum gobegim baya yiprandi gecen aylarda vaser lipo yaptirdim ama derim gevsek oldugu icin germeden baska bir cagresi yokmus ee madem oyle bende gerdirrim artik dedim kendi kendime :)

Burda gördugum sonuclardan yola cikarak dr ercan karacaoglunu tercih ettim al yanakmi dersiniz baycanmi dersiniz artik herkes bir isim takti ercan beye :KK70: cok cana yakin oldugundan sanirim

Burda konu acmamin sebebi karin germe topiginde o kadar sayfa varki okumaktan artik gozlerim kizarirdi surecleri okumak icin .. Herkes oraya yazmis hemen hemen ve gelecekteki ameliyat olmayi planlayan bayanlara yardim amacli burda konumu acip herseyi paylasmaya karar verdim umarim yardimim dokunur..

Bu arada karin germe ile birlikte ust goz kapagi ameliyatida olmayi planliyorum son anda vazgecmezsem :)

Dualariniza ihtiyacim var kizlar :KK54:

Tam bir hafta sonra karin germe ameliyati olacagim kizlarr oluyorum heyecandan :KK14:

Uc normal dogumdan sonra malum gobegim baya yiprandi gecen aylarda vaser lipo yaptirdim ama derim gevsek oldugu icin germeden baska bir cagresi yokmus ee madem oyle bende gerdirrim artik dedim kendi kendime :)

Burda gördugum sonuclardan yola cikarak dr ercan karacaoglunu tercih ettim al yanakmi dersiniz baycanmi dersiniz artik herkes bir isim takti ercan beye :KK70: cok cana yakin oldugundan sanirim

Burda konu acmamin sebebi karin germe topiginde o kadar sayfa varki okumaktan artik gozlerim kizarirdi surecleri okumak icin .. Herkes oraya yazmis hemen hemen ve gelecekteki ameliyat olmayi planlayan bayanlara yardim amacli burda konumu acip herseyi paylasmaya karar verdim umarim yardimim dokunur..

Bu arada karin germe ile birlikte ust goz kapagi ameliyatida olmayi planliyorum son anda vazgecmezsem :)

Dualariniza ihtiyacim var kizlar :KK54:
Vaser lipo ise yaradimi? Yani vucudun degistimi ? Merak ettim.. birde fiyatlari nasilllll? :)
Bu arada hayrli olsun :KK45:

Konun hayirli olsun canim cok iyi yapmissin :KK66: belki bende meme diklestirmeye ilk konumi acarim :)
Tsk ederim canim senin konuda dort gozle bekliyorum ;)
C ChAneL81 :KK54:
Herşeyin senin gönlünce olması dileğiyle
İyi yolculuk canım
tsk ederim canim hava alanindayim birazdan ucarim :KK55:

Vaser lipo ise yaradimi? Yani vucudun degistimi ? Merak ettim.. birde fiyatlari nasilllll? :)
Bu arada hayrli olsun :KK45:
vaser lipoyu sevmedim ben lazer lipo daha etkili bence fiyat olarak bisey soyliyemem cunku ben ayni anda meme ameliyatida olmustum ve basen gibek bel vaser lipoya toplam 3000€ vermistim gecen sene

Tsk ederim canim senin konuda dort gozle bekliyorum :KK66:
tsk ederim canim hava alanindayim birazdan ucarim :KK55:

vaser lipoyu sevmedim ben lazer lipo daha etkili bence fiyat olarak bisey soyliyemem cunku ben ayni anda meme ameliyatida olmustum ve basen gibek bel vaser lipoya toplam 3000€ vermistim gecen sene
Anladimmmm merak ettim. Bir gun fazlalik sikayetiyle hastanede solugu alablirim.
Tesekkurler :)

Hayirli olsun canim ,herseyin güzel olmasi dilegiyle haberlerini bekliyoruz

seraparis konun hayırlı olsun canım yarınmı amaliyat oluyorsun allah yardımcın olsun öpüyorum seni

bende gecmıs olsun dıyorum lazerlıpolız ıcın doktor arayışındayım.. senın memnunıyetıne gore al yanak :D doktorlar gorusmeyı düşünüyorum..

:KK15:Herkese ayri ayri tsk ederim
Dun sabah 8:30 da kan almaya geldi hemsireler bir bucuk saat sonra ercan bey geldi cok sempatik sanki arkasiymisim gibi konusuyordu :KK66: sonra uc dogum yapmis olara karnin cok guzel aslinda ama tabi gerilirse daha da guzel olacak dedi lipodan dalgalanma olmus dedi gobek deligi ustu cok sarkik bir derin olmadigi icin ufak dikine bir iz olabilir ama alttaki uzun dikisi ben baya asagida yapiyorum dedi ...
Neyse gelelim gozlere gozlerin cok guzel ama biraz kapaklardan alinirsa ve yaglanma olmus onlarda alinirsa cok guzel olur dedi bende yapalim o zaman dedim mavi kalemle cizdi ..
Gidiya lipo istedim gerek yok sizin gidiniz yok dedi bende israr etmedin uc kere bu cevabi aldigim icin ilk dr'um dan :-) uzerine dusmedim

Saat 10:20 asagi yukari o igrenc aci sakinlestiriciyi ictim sonra ameliyathaneye indim baktim buz gibi yer sonra etrafima bakinca ercan beyi gordum telefonla yazisiyordu :)) kapida
Kafami kaldirdigimda bi baktim kocaman igne beyaz ilacla dolu bu anestezi dedim:) veriyorum hocam dedi ben gitmisim hemen .
Gozlerimi tam olarak nerde actigimi hatirlamiyorum ama yine usume migde bulantisi vardi ve hemen ilac verdiler migde bulantim gitti
Gobegimi daha gormedim uzerimde beyaz korse var belimi karnimi saran ... gece rahat uyudum bu sabah sonda cekildi tek basima kalkip yurudum odamda .
Ara sira balgam varmis gibi bogazimda oksurmek zorunda birakiyo ve inanilmaz kotu bir aci malesef ellerimle karnimi tutuyorum yapacak bisey yok
Gozlerimde ki bantalar cok rahatsiz etmiyor televiziyona bile bakiyorum .. Bu arada gozlerde hic aci yok !
Hastane personeli cok iyi yemekleri de guzel
Dun sabah tugba hemsire bakti bana bu gecede Emine bakti :) simdilik bu kadar kizlar tekrar tsk ederim ilginiz icin

Ercan bey geldi yani bes dakika bile kalmadi toplam dun bisey anlamadim dedim bugun bilmek isyiyorum herseyi dedim ..

Gozleriniz iyi iyilesiyor simdiden sis haliyle bile guzel dedi ..
Karnima gelince acti dikey iz yapmis eski göbek deligimi
Yeni delik gobegim buyuk geldi gozume belki cok yeni olunca oyledir keske kucuk yapin deseydim unuttum bu detayi heyecandan ..
Karnima yanlara lazer lipo yapmis zaten cok yagli bir bayan degildiniz dedi toplam 2bucuk /3 kilo ya yakin yag ve doku cikti dedi
Sabah oglen aksam yuruyun dedi bol su icicekmisim simdilik bu kadar ...

Back