Herkese ayri ayri tsk ederim
Dun sabah 8:30 da kan almaya geldi hemsireler bir bucuk saat sonra ercan bey geldi cok sempatik sanki arkasiymisim gibi konusuyordu
sonra uc dogum yapmis olara karnin cok guzel aslinda ama tabi gerilirse daha da guzel olacak dedi lipodan dalgalanma olmus dedi gobek deligi ustu cok sarkik bir derin olmadigi icin ufak dikine bir iz olabilir ama alttaki uzun dikisi ben baya asagida yapiyorum dedi ...
Neyse gelelim gozlere gozlerin cok guzel ama biraz kapaklardan alinirsa ve yaglanma olmus onlarda alinirsa cok guzel olur dedi bende yapalim o zaman dedim mavi kalemle cizdi ..
Gidiya lipo istedim gerek yok sizin gidiniz yok dedi bende israr etmedin uc kere bu cevabi aldigim icin ilk dr'um dan
uzerine dusmedim
Saat 10:20 asagi yukari o igrenc aci sakinlestiriciyi ictim sonra ameliyathaneye indim baktim buz gibi yer sonra etrafima bakinca ercan beyi gordum telefonla yazisiyordu :)) kapida
Kafami kaldirdigimda bi baktim kocaman igne beyaz ilacla dolu bu anestezi dedim:) veriyorum hocam dedi ben gitmisim hemen .
Gozlerimi tam olarak nerde actigimi hatirlamiyorum ama yine usume migde bulantisi vardi ve hemen ilac verdiler migde bulantim gitti
Gobegimi daha gormedim uzerimde beyaz korse var belimi karnimi saran ... gece rahat uyudum bu sabah sonda cekildi tek basima kalkip yurudum odamda .
Ara sira balgam varmis gibi bogazimda oksurmek zorunda birakiyo ve inanilmaz kotu bir aci malesef ellerimle karnimi tutuyorum yapacak bisey yok
Gozlerimde ki bantalar cok rahatsiz etmiyor televiziyona bile bakiyorum .. Bu arada gozlerde hic aci yok !
Hastane personeli cok iyi yemekleri de guzel
Dun sabah tugba hemsire bakti bana bu gecede Emine bakti :) simdilik bu kadar kizlar tekrar tsk ederim ilginiz icin