• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karin germe ´me bir hafta kala ( ercan karacaoglu)

C ChAneL81 Ya evet izliyoruz hattâ yorum da yapmıştım fotoğraflarına ama sayfana bakınca izlemiyor görünüyordu az önce tereddüt ettim ben de haha. :KK47::KK45:

C ChAneL81 İnşAllah düzelir bir an önce, yazın Türkiye ziyaretinde gösterirsin artık uzaktan uzağa çok dert anlatılamıyor çünkü ve yine de bence fıstık gibisinnnnn! :KK49::KK49::KK49:

C ChAneL81 Ya evet izliyoruz hattâ yorum da yapmıştım fotoğraflarına ama sayfana bakınca izlemiyor görünüyordu az önce tereddüt ettim ben de haha. :KK47::KK45:
Izlemeden sen almisin beni :D neyse sorun yok
Tsk ederim mayis ayinda geliyorum zaten canli gormeleri tabiki daha net olur hem benim icin hem dr icin ;)

Bugun son drenim cekildi oldum o dreni aldirirken gercekten bagirip gozumden yas geldi o kadarki acidi ki ben dayanikliyimdir neyse gobegime antibiotikli krem verdi onu hergun surecekmisim
Yarin dus alabilirmisim oleyyy:KK49:
Gozlerimdeki kurumus kani temizledi ve kucuk bant yapistirdi geri cuma gunu dikisler alinaka
Korkuyorum cunku temizlerken bile biraz acidi hatta yanliz ercan bey eliniz hafif degil dedim guldu :)) cok guzel olacak dedi
Dudak dolgusu sordum dudaklariniz iyi aslinda dedi ama isterseniz ben size ilerde kalici dolgu yaparim kendi dokunuzdan dedi bakalim :KK51:
Simdilik bu kadar kizlarr
Selam aradan baya bi zaman gecmis umarim sonuclardan cok memnun kalmissindir?? Bende düsünüyorum ve yurtdisindan istanbula gotmeyi istiyorum! Kesin olarak hangi dr a yaptiracagimi bilmiyorum! Bana önce ve sonraki karin halini gösterirmisin????

Selam aradan baya bi zaman gecmis umarim sonuclardan cok memnun kalmissindir?? Bende düsünüyorum ve yurtdisindan istanbula gotmeyi istiyorum! Kesin olarak hangi dr a yaptiracagimi bilmiyorum! Bana önce ve sonraki karin halini gösterirmisin????
Izliyorum bakabilirsin ..

Gecnis olsun canim.Bende 11 inci ayda dr elif aydinda termin aldim amaliyatin nasil gecti nasil bir sikintin var

Tam bir hafta sonra karin germe ameliyati olacagim kizlarr oluyorum heyecandan :KK14:

Uc normal dogumdan sonra malum gobegim baya yiprandi gecen aylarda vaser lipo yaptirdim ama derim gevsek oldugu icin germeden baska bir cagresi yokmus ee madem oyle bende gerdirrim artik dedim kendi kendime :)

Burda gördugum sonuclardan yola cikarak dr ercan karacaoglunu tercih ettim al yanakmi dersiniz baycanmi dersiniz artik herkes bir isim takti ercan beye :KK70: cok cana yakin oldugundan sanirim

Burda konu acmamin sebebi karin germe topiginde o kadar sayfa varki okumaktan artik gozlerim kizarirdi surecleri okumak icin .. Herkes oraya yazmis hemen hemen ve gelecekteki ameliyat olmayi planlayan bayanlara yardim amacli burda konumu acip herseyi paylasmaya karar verdim umarim yardimim dokunur..

Bu arada karin germe ile birlikte ust goz kapagi ameliyatida olmayi planliyorum son anda vazgecmezsem :)

Dualariniza ihtiyacim var kizlar :KK54:
hayırlısı olsun, benim de kilo verdikten sonra göbekte hem sarkma hem de çok ciddi bir bozukluk var, geçen yıl Arif Eroğlu bana çok kötü bir lipo lazer adı altında liposuction yaptı .. eskiden en azından göbek vardı ama şimdi kısmen deri yapışıklığı ve en kötüsü de belimin sağ ve sol tarafında çok ciddi lekeler var, bunun deri yanığı olduğu söylendi.. tabii bir şey yapamıyoruz :( ama bilin.. şimdi hem bu göbeği şekillendirmek hem de germek için Ercan Bey'e ben de ameliyat olacağım.. 3 haftam var ve ben de çok korkuyorum. Ercan Bey beim göğüslerimi küçülttü ve sonuç muhteşem kendisine güvendiğim için yine onda karar kıldım.. umarım hayırlı sonuçlar elde ederiz :)
Bu arada 6 aydır pilates yapıyorum ( aletli) ve çok da faydasını gördüm 16 cm olan sarkıklık 13 cm e geriledi - 1 sene daha yapsam daha da iyi olacak ama deri yapışması vs gitmesi çok da zor :(

Sevgilerimle

Ercan bey geldi yani bes dakika bile kalmadi toplam dun bisey anlamadim dedim bugun bilmek isyiyorum herseyi dedim ..

Gozleriniz iyi iyilesiyor simdiden sis haliyle bile guzel dedi ..
Karnima gelince acti dikey iz yapmis eski göbek deligimi
Yeni delik gobegim buyuk geldi gozume belki cok yeni olunca oyledir keske kucuk yapin deseydim unuttum bu detayi heyecandan ..
Karnima yanlara lazer lipo yapmis zaten cok yagli bir bayan degildiniz dedi toplam 2bucuk /3 kilo ya yakin yag ve doku cikti dedi
Sabah oglen aksam yuruyun dedi bol su icicekmisim simdilik bu kadar ...
çok geçmiş olsun :)

Yeniden gelismeleri yazacagim arkadaslar bu karin germemle ilgili ...

Burun iyi sorun yok ama gözlerim daha çok hassas ama zaman lazım daha..
Hassas derken canim ? Benim sadece ust goz kapagi oldugu icin belki hic hassas olmadi
Birde senin kombin tabi endo da var gergin hissetmen gayet normal tabiki zaman lazim izin ver yuzun kendine gelir elbet ;)

Selam kızlar C ChAneL81 Cansuceren Cansuceren ;)
C ChAneL81 gelişmeleri yazacağım diyince yeni bir kararlarmı var yoksa diye düşündüm ;) Ameliyat tarihi kararımı alındı yoksa diye ;)
Cansuceren Cansuceren Nasılsın canım,çok merak ediyorum öncesi sonrasını valla. Hâlâ foto bekliyorum. :işsiz: Birçoğu görmüş fotonu,biz ne zaman göreceğiz? Tamam erken süreç ama ben erken süreçleri bile paylaşıyorum ;)

Back