• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karin germe ´me bir hafta kala ( ercan karacaoglu)

Selam kızlar C ChAneL81 Cansuceren Cansuceren :KK66:
C ChAneL81 gelişmeleri yazacağım diyince yeni bir kararlarmı var yoksa diye düşündüm :KK66: Ameliyat tarihi kararımı alındı yoksa diye :KK66:
Cansuceren Cansuceren Nasılsın canım,çok merak ediyorum öncesi sonrasını valla. Hâlâ foto bekliyorum. :işsiz: Birçoğu görmüş fotonu,biz ne zaman göreceğiz? Tamam erken süreç ama ben erken süreçleri bile paylaşıyorum :KK66:
Selam cnim eger aklimda bir sey olsaydi ameliyat gibi yada baska bisey ilk seninle paylasirdim zaten ;)
Hayir sadece bu surecle ilgili bu karin germemle ilgili gelismeleri yazacagim baktim ki buraya hic yazmamisin olanlari bitenleri onun icin :)
evet ben de gordum cansucerenin resmini zor da olsa gordum :-) sagolsun
Zaten butun sureci paylasmak en guzeli en azindan neye benzicemizi goruyoruruz az cok dimi
Ki cansucerznin erken oldugu halde masallah oyle deforme surati yok normal yani
Bende demistim hatta arzum da gormek istiyor diye
Unutmustur gonderir gorunce ;)

Selam kızlar C ChAneL81 Cansuceren Cansuceren :KK66:
C ChAneL81 gelişmeleri yazacağım diyince yeni bir kararlarmı var yoksa diye düşündüm :KK66: Ameliyat tarihi kararımı alındı yoksa diye :KK66:
Cansuceren Cansuceren Nasılsın canım,çok merak ediyorum öncesi sonrasını valla. Hâlâ foto bekliyorum. :işsiz: Birçoğu görmüş fotonu,biz ne zaman göreceğiz? Tamam erken süreç ama ben erken süreçleri bile paylaşıyorum :KK66:
Selam canım teşekkür ederim daha biraz sisliklerem var bunlarda normal en çok zorlandığım badem göz oldu sanırım. Sana özelden gönderiyorum resim

Kizlar ercan beyden geldim simdi karnin cok hizli iyilesiyo fistik gibi olacaksin dedi hatta uc cocuklu bir kadin diye seni kiskananlar olacak cokk dedi :nazar: :KK70: gobegimde ben vardi o hala duruyo o koklu bendi dedi alinmaz dedi ..
Resimlerimi cekti birdaha seni nerde gorecem dedi bende yazin gelirim ercan bey dedim :-) olsun yinede cekelim farki goruruz dedi
Gozlerimin dikislerini aldi (acitmadi) ve 4 ay sonra tam sonuc alirsiniz dedi ve jelom senden bahsettim dedimki benim sonucumdan sonra size gelecekmis dedim gelsin bakim dedi :KK70:

odemler gidecek dedi pazarteside kapatici kullanabilirsin dedi rahatsiz olursam tabi ..
Vee en sonunda ellerini omuzuma atti optu vedalastik :KK8:simdilik bu kadar kizlar :)

Zaten birbirimizi coktan izliyoruz canim :KK66:
Odem oldugunu sanmiyorum ..
Slm nasılsınız iki yıl once karın germe oldunuz sonuçtan memnunmusunuz acaba

Back