Karin germe ´me bir hafta kala ( ercan karacaoglu)

Tatlım çok çok geçmiş olsun inşallah herşey istedigin gibi olur.

C ChAneL81 Günaydın canım
Çok çok geçmiş olsun. Her iki ameliyatın iyi geçmiş buna çok sevindim. İnşallah bir an önce iyileşir ve o çok istediğin dümdüz karnına kavuşursun..

C ChAneL81 Günaydın canım
Çok çok geçmiş olsun. Her iki ameliyatın iyi geçmiş buna çok sevindim. İnşallah bir an önce iyileşir ve o çok istediğin dümdüz karnına kavuşursun..
Saol canim insallah dumduz olurum kotu bir agrim yok durduk yere ama oksurunce cok fena

Geçmiş olsun tekrardan şimdi önemli olan bundan sonraki süreç tabi. Bol sabır gerekiyor Şişlik,iz falan kafanı meşgul eder ama Zaman'la net gerçek sonuç ortaya çıkar
Bana Ameliyattan önce Hasan bey Nasıl göbek deligi istiyorsun diye sormuştu. Ufak ve dikine bir delik istiyorum demiştim :) Ufacıktı Ameliyattan sonra bile ama ben eski göbek deligim büyük ve çıkık olduğundan her sonuç bana ufak gelirdi herhalde Fıtıktan dolayı öyleymiş zaten :)
Eminim ne olursa olsun sonucun eski haline göre güzel olacaktır .. Sonuçta fazla deri alındığı için gergin olacak yanı Oturduğun Zaman katlantı olmayacak
FOTOLARI merakla bekliyor olacağım

Tsk ederim canim ayrica beni arayip sordugun icin de tsk ederim cok mutlu oldum senin gobek deligin bastan beri cok guzel minik ben malesef unuttum bunu soylemyi ercan beye ama dedigin gibi eskisine gore de guzeldir yinede fotolari paylasagim tabiki drenlerden kurtilim hemen eklerim su an hic bi sey belli degil hatta sis karnimama normal oldugunu biliyorum ve panik yapmiyorum

Ben Korseyi ilk açtıklarında kesiyi gördüğümde tansiyonum düşmüştü Yani hiç hoş görünmüyordu. Hatta doktor asistanı iyimisin demişti tuhaf oldun. Korkma iyileşecek böyle kalmayacak demişti :) Ama karnım resmen sırtıma yapışıktı diyebilirim yani ..
Drenler çıkınca rahatlarsın biraz. Sık sık yürüyüş yap,su iç..

Cok gecmis olsun canim iyi olduguna sevindim , kendini iyi hissetiginde fotularini bekliyoruz

benim oyle dumduz olamayacak gibi ilk actiginda bile sisti karnim belki yarin yine gorurum gobisimi

Cok gecmis olsun canim iyi olduguna sevindim , kendini iyi hissetiginde fotularini bekliyoruz
cok tsk ederim canim tabiki goto eklicem iyilestikse

çak geçmiş olsun C ChAneL81 çabucak iyileşip dümdüz karnına kavuşursun inşallah kısa zamanda.
cok sagol canim insallah oyle umit ediyorum

benim oyle dumduz olamayacak gibi ilk actiginda bile sisti karnim belki yarin yine gorurum gobisimi

cok tsk ederim canim tabiki goto eklicem iyilestikse

cok sagol canim insallah oyle umit ediyorum
Geçmiş olsun canım bende 117 kilodan 83 e indim daha bi 10 kilom var ve karında sarkma oluştu aldırmak istiyorum hangi hastanede kime ve nekadara oldunuz ameliyatınızi?

Geçmiş olsun canım bende 117 kilodan 83 e indim daha bi 10 kilom var ve karında sarkma oluştu aldırmak istiyorum hangi hastanede kime ve nekadara oldunuz ameliyatınızi?
Tsk ederim ben Atasehir MEmorial hastanesinde ameliyat oldum dr'um ercan karacaoglu benim fiyat yuksek gelebilir size cunki ben goz kapagi ameliyati da oldum karinla beraber .. Ama siz ercan beye sorarsaniz size fiyati soyler

Bugun ucuncu gunum kendimi cok iyi hissediyorum dunden beri kendim yatip kalkiyorum cok bir gerginlik hissetmesemde dikkat etmeye calisiyorum
Bugun drenden 25 cc sivi geldi sali gunu muhtemelen dren cikacak bu arada planlarimda degisiklikler oldu cumartesi evime donmek zorunda kalacagim zaten gobek deligindeki dikisleri 3 haftadan once almiyormus ercan bey bende onlari fransada aldiracagim

Benim yara devam ediyor. Kabuk bağladı iltihap akiyo falan.
Off canim ya gecmis olsun bende sigara kullaniyorum ve sadece iki gun icmedim ameliyattan sonra allahtan simdilik hersey yolunda
Senin niye oyle olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…