- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Ercan bey geldi yani bes dakika bile kalmadi toplam dun bisey anlamadim dedim bugun bilmek isyiyorum herseyi dedim ..
Gozleriniz iyi iyilesiyor simdiden sis haliyle bile guzel dedi ..
Karnima gelince acti dikey iz yapmis eski göbek deligimi
Yeni delik gobegim buyuk geldi gozume belki cok yeni olunca oyledir keske kucuk yapin deseydim unuttum bu detayi heyecandan ..
Karnima yanlara lazer lipo yapmis zaten cok yagli bir bayan degildiniz dedi toplam 2bucuk /3 kilo ya yakin yag ve doku cikti dedi
Sabah oglen aksam yuruyun dedi bol su icicekmisim simdilik bu kadar ...
Saol tatlim insallahTatlım çok çok geçmiş olsun inşallah herşey istedigin gibi olur.
Saol canim insallah dumduz olurum kotu bir agrim yok durduk yere ama oksurunce cok fena
Tsk ederim canim ayrica beni arayip sordugun icin de tsk ederim cok mutlu oldumGeçmiş olsun tekrardanşimdi önemli olan bundan sonraki süreç tabi. Bol sabır gerekiyor Şişlik,iz falan kafanı meşgul eder ama Zaman'la net gerçek sonuç ortaya çıkar
Bana Ameliyattan önce Hasan bey Nasıl göbek deligi istiyorsun diye sormuştu. Ufak ve dikine bir delik istiyorum demiştim :) Ufacıktı Ameliyattan sonra bile ama ben eski göbek deligim büyük ve çıkık olduğundan her sonuç bana ufak gelirdi herhaldeFıtıktan dolayı öyleymiş zaten :)
Eminim ne olursa olsun sonucun eski haline göre güzel olacaktır .. Sonuçta fazla deri alındığı için gergin olacak yanıOturduğun Zaman katlantı olmayacak
FOTOLARI merakla bekliyor olacağım
Bende merak ediyorum kendimi goremedim dogru duzgun daha korsey kendim acaamam da su an tekrar sarmak da bela bunuSeracim çok geçmis olsun karnın nasıl oldu meraktan ölüyorum
Ben Korseyi ilk açtıklarında kesiyi gördüğümde tansiyonum düşmüştüTsk ederim canim ayrica beni arayip sordugun icin de tsk ederim cok mutlu oldumsenin gobek deligin bastan beri cok guzel minik ben malesef unuttum bunu soylemyi ercan beye ama dedigin gibi eskisine gore de guzeldir yinede fotolari paylasagim tabiki drenlerden kurtilim hemen eklerim su an hic bi sey belli degil hatta sis karnimama normal oldugunu biliyorum ve panik yapmiyorum
benim oyle dumduz olamayacak gibi ilk actiginda bile sisti karnim belki yarin yine gorurum gobisimiBen Korseyi ilk açtıklarında kesiyi gördüğümde tansiyonum düşmüştüYani hiç hoş görünmüyordu. Hatta doktor asistanı iyimisin demişti tuhaf oldun. Korkma iyileşecek böyle kalmayacak demişti :) Ama karnım resmen sırtıma yapışıktı diyebilirim yani ..
Drenler çıkınca rahatlarsın biraz. Sık sık yürüyüş yap,su iç..
cok tsk ederim canim tabiki goto eklicem iyilestikseCok gecmis olsun canim iyi olduguna sevindim , kendini iyi hissetiginde fotularini bekliyoruz
cok sagol canim insallah oyle umit ediyorum
Geçmiş olsun canım bende 117 kilodan 83 e indim daha bi 10 kilom var ve karında sarkma oluştu aldırmak istiyorum hangi hastanede kime ve nekadara oldunuz ameliyatınızi?benim oyle dumduz olamayacak gibi ilk actiginda bile sisti karnim belki yarin yine gorurum gobisimi
cok tsk ederim canim tabiki goto eklicem iyilestikse
cok sagol canim insallah oyle umit ediyorum
Tsk ederim ben Atasehir MEmorial hastanesinde ameliyat oldum dr'um ercan karacaoglu benim fiyat yuksek gelebilir size cunki ben goz kapagi ameliyati da oldum karinla beraber .. Ama siz ercan beye sorarsaniz size fiyati soylerGeçmiş olsun canım bende 117 kilodan 83 e indim daha bi 10 kilom var ve karında sarkma oluştu aldırmak istiyorum hangi hastanede kime ve nekadara oldunuz ameliyatınızi?
Tsk ederim canim insallahGeçmiş olsun Seraparis. Umarım dümdüz Bir karına sahip olursun.
Benim yara devam ediyor. Kabuk bağladı iltihap akiyo falan.Tsk ederim canim insallah
Sen nasil oldun duzelme varmi ?
Off canim ya gecmis olsun bende sigara kullaniyorum ve sadece iki gun icmedim ameliyattan sonra allahtan simdilik hersey yolundaBenim yara devam ediyor. Kabuk bağladı iltihap akiyo falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?