Karın germe ameliyatından sonra hissizlik

Merhabalar

Karın gerdirme ameliyatı olalı tam tamına 13 ay oldu. Hala karnımda bazı yerlerde özellikle göbek deliğime yakın yerlerde hissizlik var. Bazen içerden kaşıntı hissi oluyor ama cildimde his yok kaşısam da hissetmiyorum ve deli oluyorum. Sizde durum nedir. Tamamen his geri geldimi yoksa bu böyle kalacak mı? Çok canım sıkılıyor.

Merhaba yazınızı okudum annemde yaklaşık 2 ay önce bu ameliyatı geçirdi. fakat şuanda karnında aşırı bir şişkinlik ve ödem var yaraları iyileşti sizin bayağı olmuş bu süreçleri geçirdiniz mi ne kadar sürdü.?
aşırı şişlik ödem oluştu mu? normal bir süreçtemiyiz acaba diye size mümkünse danışmak istedim yardımlarınız için çok teşekkür ederim. iyi günler.

Merhaba
annenize çok geçmiş olsun. Benim ameliyatımın üzerinden epey geçti tam olarak ne ne kadar sürdü hatırlayamıyorum ama. Ameliyattan sonraki yakın dönemde benimde ödemlerim vardı. Bu çok normal. Ödem için masaj çok faydalı oluyor. Ozon yağı ile masaj yaptırmıştım. Ertesi güne epey ödem inmişti. Ama devamlı yaptırmadığım için tekrar eski haline gelmişti. Uzun süre ödem olmuştu. Zaten bence 6 aydan önce çok fazla bir şey beklememek lazım.

iyi günler

Merhabalar...karın germede ameliyat öncesi ve sonrası yazılarını okumuştum, bende eylül ekim gibi karın germe olmayı düşünüyorum...ama olumsuz yazıları okuyunca da boşver kalsın dediğim oluyor...okuduğum bazı yorumlarda karın ameliyatlarında hissin geri geldiği ama uzun sürdüğü idi, doktorun ne diyor bu konuda,gelmeme durumu olabiliyor mu acaba? Haklısın can sıkıcı bir durum ben meme ameliyatı olduğumda gelir mi gelmez mi diye düşünmekten yorulmuştum....Allaha şükür geldi ama beklemesi can sıkıcı
Bende ameliyat olalı üç hAfta oldu normal hayatıma ne zaman dönüceğimi korseyi tamamen ne zaman çıkarıcağımı çok merak ediyorum dümdüz bir karınla korsesiz ne zaman giyinip süslenip rahat rahat dolaşabilicem

Bende ameliyat olalı üç hAfta oldu normal hayatıma ne zaman dönüceğimi korseyi tamamen ne zaman çıkarıcağımı çok merak ediyorum dümdüz bir karınla korsesiz ne zaman giyinip süslenip rahat rahat dolaşabilicem

Geçmiş olsun korseyi ben yaklaşık 3.ay taktım normal hayata 20.gün 1.ay gibi döndüm ama his hemen gelmedi 6.ayı buldu ,bu mesajı yazalı ne kadar çok olmuş eskiye gittim ne kadar panicmişim:)))iyiki yaptırdım dediğim ameliyattır karın germe çok memnunnum sonucumdan

Geçmiş olsun korseyi ben yaklaşık 3.ay taktım normal hayata 20.gün 1.ay gibi döndüm ama his hemen gelmedi 6.ayı buldu ,bu mesajı yazalı ne kadar çok olmuş eskiye gittim ne kadar panicmişim:)))iyiki yaptırdım dediğim ameliyattır karın germe çok memnunnum sonucumdan
Merhaba mesajlarinizi okudum! Bende düsünüyorum ama ayni anda korkuyorum yurtdsindan istanbula gelip yaptirmak istiyorum ama doktora henüz karar veremedim! Bana özelden önceki ve sonraki ve suanki fotolarinizi gösterebilirmisiniz???

Kızlar 15 ay oldu ben ameliyat olalı ama dün karnımın içinde bi hareket oluştu sanki bi organım yernden oynadı çock harekt etti gbi bişi sol tarafımda şimdi ağrım war neden bilmiyorum telaşlıyım.

Back