- 16 Haziran 2022
- 1
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi kelebeklerinetkisi
Merhabalar bende 4 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Dün diğrenlerimi çıkartıp taburcu etti Dr .Dün eve geldikten birkaç saat sonra hapşırma isteği geldi ve tutamadım kendimi karnımın içi çok acıdı ama anlık bir acıydı.Sabah dikiş yerlerinde hafif kanama olduğunu farkettik Dr um sıkıntı olmadığını söyledi sizlerde de acaba böyle bir durum oldumu hafif sızıntı şeklinde kanamaacaba hapşırınca iç dikişler zarar görmüş müdür aklımda deli sorular bu arada ben karnımda çok gerginlik hissetmiyorum korkudan dik yürümüyorum bilemedim yani.Ama bu ameliyatı olacaklara söyleyeceğim tek şey doktorun çok iyi olması yoksa korkulacak hiçbişey yok dayanılmayacak bir ağrı yok ilk geceyi atlatın geriye bişey kalmıyor ki ben onu bile çok iyi geçirdim.Ameliyatı olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim.Ve sorusu olanlara da cvp vermek mutlu eder beni
Merhaba cok geçmiş olsun kimdi doktorunuz acabaMerhabalar bende 4 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Dün diğrenlerimi çıkartıp taburcu etti Dr .Dün eve geldikten birkaç saat sonra hapşırma isteği geldi ve tutamadım kendimi karnımın içi çok acıdı ama anlık bir acıydı.Sabah dikiş yerlerinde hafif kanama olduğunu farkettik Dr um sıkıntı olmadığını söyledi sizlerde de acaba böyle bir durum oldumu hafif sızıntı şeklinde kanamaacaba hapşırınca iç dikişler zarar görmüş müdür aklımda deli sorular bu arada ben karnımda çok gerginlik hissetmiyorum korkudan dik yürümüyorum bilemedim yani.Ama bu ameliyatı olacaklara söyleyeceğim tek şey doktorun çok iyi olması yoksa korkulacak hiçbişey yok dayanılmayacak bir ağrı yok ilk geceyi atlatın geriye bişey kalmıyor ki ben onu bile çok iyi geçirdim.Ameliyatı olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim.Ve sorusu olanlara da cvp vermek mutlu eder beni
benımde hapsurup oksurdugum an sankı karnım ıcı yerınden kalkıyomus gıbı hıssederdım kı bence oyle de oluyodu :) bır aya kadar o anlık agrı oluyo hapsurunca fılan sonra gecıyoMerhabalar bende 4 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Dün diğrenlerimi çıkartıp taburcu etti Dr .Dün eve geldikten birkaç saat sonra hapşırma isteği geldi ve tutamadım kendimi karnımın içi çok acıdı ama anlık bir acıydı.Sabah dikiş yerlerinde hafif kanama olduğunu farkettik Dr um sıkıntı olmadığını söyledi sizlerde de acaba böyle bir durum oldumu hafif sızıntı şeklinde kanamaacaba hapşırınca iç dikişler zarar görmüş müdür aklımda deli sorular bu arada ben karnımda çok gerginlik hissetmiyorum korkudan dik yürümüyorum bilemedim yani.Ama bu ameliyatı olacaklara söyleyeceğim tek şey doktorun çok iyi olması yoksa korkulacak hiçbişey yok dayanılmayacak bir ağrı yok ilk geceyi atlatın geriye bişey kalmıyor ki ben onu bile çok iyi geçirdim.Ameliyatı olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim.Ve sorusu olanlara da cvp vermek mutlu eder beni
Merhabalar, post sahibi olsa çok yardımcı olurdu ama ortada yok şu sıralar. size sorunm olacak. hangi ameliyatları bir arada oldunuz? ben ay sonunda karın germe,gıdı sırt bel , kol lipo olacagım çok kilom yok sadece daha fit görünüme kavuşmak istiylorum ama doktorum çok uzun ameliyat olacagı için bacaga yapamam diyor. ne dersiniz ? beraber yaptırdınız mı?iki ay oldu hala ayni yerinde dikis izim. ama gerginligi tabi zamanla azaliuo her hareketi yapabiliuorim. gecen gun amuda kalktim hatta :))
dik yurume iside ilk hafta dik olmuyo ikinci haftada yuzde 70 diklesiyosun oda korkunun etkisi var bence ucuncu hafta baya dik yurunuyo ama korse cikartinca ben geriliyodum korse insani koruyo ve dik durmani sagligi
ben karın germe gogus kucltme lıpo oldum burunda ıstedım doktor kabul etmedı hepsı olmaz zor olur dedıMerhabalar, post sahibi olsa çok yardımcı olurdu ama ortada yok şu sıralar. size sorunm olacak. hangi ameliyatları bir arada oldunuz? ben ay sonunda karın germe,gıdı sırt bel , kol lipo olacagım çok kilom yok sadece daha fit görünüme kavuşmak istiylorum ama doktorum çok uzun ameliyat olacagı için bacaga yapamam diyor. ne dersiniz ? beraber yaptırdınız mı?
lipo hangi bölgelerden oldunuzben karın germe gogus kucltme lıpo oldum burunda ıstedım doktor kabul etmedı hepsı olmaz zor olur dedı
karın germe gogus kucltme hıc bır zorlugu yok amaaa lıpo cok zor etlerınız resmen cıgnenmıs ezılmıs et gıbı pluyo ve agrısı sancısı gec gecıyo 3 ay oluyo yatak odamın seklını bıle degıstım tek basına ama bazen lıpolar oldugu yer sızlıyo degısık bır agrıyla
çok teşekkür ederim siz birde kelebeketkisi arkadaş çok yardımcı oldu bana.cok az gogus altıyla sırtın oldugu kısım bırde yan sımıtler
valla cok olunca sıkıntısıda cok oluyor ama sımdı bu sıcakda boydan boya korse gıyıneceksınız lıpoda korse gıyınmesı cok onemlı vucudunux o korseye gore sekıl alıyo Allah kolaylık versınçok teşekkür ederim siz birde kelebeketkisi arkadaş çok yardımcı oldu bana.
ben karın germe,sırt bel,kol ve gıdı lipo olacagım doktor uzun sürer bacağa yapmayayım diyor birde sonradan bacaga tekrar narkoz almak bana gereksiz geliyor. ne yapacagımı şaşırdım bu yüzden.
siz sanıırm kol ve bacak lipo olmadınızvalla cok olunca sıkıntısıda cok oluyor ama sımdı bu sıcakda boydan boya korse gıyıneceksınız lıpoda korse gıyınmesı cok onemlı vucudunux o korseye gore sekıl alıyo Allah kolaylık versın
dedıgım gıbı amelıyat ısı kolay ama lıpo baya yorucu sonrasında bıle ugrastırıcı masaj yapmanız lazım yoksa vucut dalga dalga oluyo yumrular olabılıyo odemı gec ıyılesıyo
asla sızı umudunuzu kırmak ıstemem ben ıyılı yaptırmısım dumduz bır karınla uyanmak vok guzel bır duygu ama lıpodan cok emın degılım
yok olmadim ben yan simit karin ve sirt aziciksiz sanıırm kol ve bacak lipo olmadınız
Merhaba :) ben yakin zamanda karin germe ve bel sirt lipo dusunuyorum. Birkac hekimle telefonda gorusme imkanim oldu ama henuz muayene olamadim. Beni dusunduren, 2 cocugum var. Kizim 7 yasinda, oglum 15 aylik. Ameliyat sonrasi oglumun bakimlarinda zorluk yasarmiyim? 2. Dogumum sezaryen olmustu. Agri konusunda dirayetliyimdir ama oglumun bakimi ve kizimi okula goturup getirmek endiselendiriyor. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli. Musait oldugunuzda cevaplarsaniz cok sevinirimHeerkese merhabagüncelleme yazısı için geldiim. Ameliyat olalı 1 ay 16 gün oldu. 1 haftadır her şeyim eski haline döndü diyebilirim. Göbeğimdeki, scardaki dikişler düştü. Gerilme ve ödem %90 oranında yok oldu. Artık dik yürüyebiliyorum çook şükür spora da başlayabilirim iç dikişlerimin iyileştiğini hissediyorum çünkü çok rahat bir şekilde öksürüp hapşırabiliyorum. Karnım şuan ameliyattan çıktığımdan çook çooook daha güzel oldu kii tam halini almasına daha 4.5 ay var şimdiden böyleyse o zamanı düşünemiyorum ameliyat izim bir tık yukarda ve düz bir çizgi halinde değil kapanması için çamaşırımı yüksek bel giymem gerekiyor yalnızca sorunum bu ben daha aşağıdan istemiştim kii yıllardır göbekten sebep hep yüksek bel kullanıyordum düşük bel kullanmak istedim çünkü göbeğim yok artık . Doktorumun asistanı zamanla aşağı düşeceğini söylüyor scar henüz yumuşamadı inşallah dediği gibi olur Bu konuda benim de hatam oldu ameliyat öncesi kesi yerinin nerde olması gerektiği hakkında hocamla konuşmadım olmak isteyen arkadaşlarım bunu dikkate alabilirler. contracrubex sabah-akşam, gün içinde 2 kere de anacığımın yaptığı sarı kantoron yağını izlerime sürüyorum renginde açılma var ama hala bordo/mor renginde bunun ten rengini alması da toplam 1 yılı sürecek. Bundan sonra kalan minik ödemlerim ve yaranın ten rengini alma süreci var. Şimdilik sürecim bu kadaar Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımın sorularını seve seve cevaplayabilirim
Merhabalar,gecmis olsun zaman gecmis biraz iyilesmissinizdir umarim..benim de bugun 8. Gunum karin germe meme diklestirme yaptirdim..hala egik yuruyorum ilk gunden bir tik dikim sadece,dun dr um da farketti,sanirim biraz korku da var ama karnim da cok gergin..Soru sormak isteyen olursa seve seve cvplarimMerhabalar bende 4 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Dün diğrenlerimi çıkartıp taburcu etti Dr .Dün eve geldikten birkaç saat sonra hapşırma isteği geldi ve tutamadım kendimi karnımın içi çok acıdı ama anlık bir acıydı.Sabah dikiş yerlerinde hafif kanama olduğunu farkettik Dr um sıkıntı olmadığını söyledi sizlerde de acaba böyle bir durum oldumu hafif sızıntı şeklinde kanamaacaba hapşırınca iç dikişler zarar görmüş müdür aklımda deli sorular bu arada ben karnımda çok gerginlik hissetmiyorum korkudan dik yürümüyorum bilemedim yani.Ama bu ameliyatı olacaklara söyleyeceğim tek şey doktorun çok iyi olması yoksa korkulacak hiçbişey yok dayanılmayacak bir ağrı yok ilk geceyi atlatın geriye bişey kalmıyor ki ben onu bile çok iyi geçirdim.Ameliyatı olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim.Ve sorusu olanlara da cvp vermek mutlu eder beni
Merhaba! Bugünlerde nasılsınız benim bugün yatışım oldu hayırlısıyla yarın Antalya devlet hastanesinde tam karı. Germe ameliyatı olucam biraz korkuyorumMerhabalar bende 4 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Dün diğrenlerimi çıkartıp taburcu etti Dr .Dün eve geldikten birkaç saat sonra hapşırma isteği geldi ve tutamadım kendimi karnımın içi çok acıdı ama anlık bir acıydı.Sabah dikiş yerlerinde hafif kanama olduğunu farkettik Dr um sıkıntı olmadığını söyledi sizlerde de acaba böyle bir durum oldumu hafif sızıntı şeklinde kanamaacaba hapşırınca iç dikişler zarar görmüş müdür aklımda deli sorular bu arada ben karnımda çok gerginlik hissetmiyorum korkudan dik yürümüyorum bilemedim yani.Ama bu ameliyatı olacaklara söyleyeceğim tek şey doktorun çok iyi olması yoksa korkulacak hiçbişey yok dayanılmayacak bir ağrı yok ilk geceyi atlatın geriye bişey kalmıyor ki ben onu bile çok iyi geçirdim.Ameliyatı olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim.Ve sorusu olanlara da cvp vermek mutlu eder beni
Sağlıkla çık tam istediğin gibi bir ameliyat olur inşallah ve darısı banaMerhaba! Bugünlerde nasılsınız benim bugün yatışım oldu hayırlısıyla yarın Antalya devlet hastanesinde tam karı. Germe ameliyatı olucam biraz korkuyorum
karar verirseniz bana da haber verir minizMerhaba :) ben yakin zamanda karin germe ve bel sirt lipo dusunuyorum. Birkac hekimle telefonda gorusme imkanim oldu ama henuz muayene olamadim. Beni dusunduren, 2 cocugum var. Kizim 7 yasinda, oglum 15 aylik. Ameliyat sonrasi oglumun bakimlarinda zorluk yasarmiyim? 2. Dogumum sezaryen olmustu. Agri konusunda dirayetliyimdir ama oglumun bakimi ve kizimi okula goturup getirmek endiselendiriyor. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli. Musait oldugunuzda cevaplarsaniz cok sevinirim
Merhaba geçmiş olsun nasılsınız memnun musunuz? Bende Fuat yüksel e ameliyat olacağım 1 ay var zaman yaklaştıkça heyecan arttı korkuda tâbi. Ben 60 kiloyum belim 100 cm. Siz ne kadar inceldiniz? Memnun musunuz?Merhabalar,gecmis olsun zaman gecmis biraz iyilesmissinizdir umarim..benim de bugun 8. Gunum karin germe meme diklestirme yaptirdim..hala egik yuruyorum ilk gunden bir tik dikim sadece,dun dr um da farketti,sanirim biraz korku da var ama karnim da cok gergin..Soru sormak isteyen olursa seve seve cvplarim