Karın Germe Ameliyatı

Merhabalar bende 4 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Dün diğrenlerimi çıkartıp taburcu etti Dr .Dün eve geldikten birkaç saat sonra hapşırma isteği geldi ve tutamadım kendimi karnımın içi çok acıdı ama anlık bir acıydı.Sabah dikiş yerlerinde hafif kanama olduğunu farkettik Dr um sıkıntı olmadığını söyledi sizlerde de acaba böyle bir durum oldumu hafif sızıntı şeklinde kanama acaba hapşırınca iç dikişler zarar görmüş müdür aklımda deli sorularbu arada ben karnımda çok gerginlik hissetmiyorum korkudan dik yürümüyorum bilemedim yani.Ama bu ameliyatı olacaklara söyleyeceğim tek şey doktorun çok iyi olması yoksa korkulacak hiçbişey yok dayanılmayacak bir ağrı yok ilk geceyi atlatın geriye bişey kalmıyor ki ben onu bile çok iyi geçirdim.Ameliyatı olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim.Ve sorusu olanlara da cvp vermek mutlu eder beni

Merhaba cok geçmiş olsun kimdi doktorunuz acaba

benımde hapsurup oksurdugum an sankı karnım ıcı yerınden kalkıyomus gıbı hıssederdım kı bence oyle de oluyodu :) bır aya kadar o anlık agrı oluyo hapsurunca fılan sonra gecıyo

benımde dıkıslerımde bantların altında oyle sızıntılat olmustu bu normal doktor banada oyle demıstı

bende agrısız sızısız gecırenlerdenım

Merhabalar, post sahibi olsa çok yardımcı olurdu ama ortada yok şu sıralar. size sorunm olacak. hangi ameliyatları bir arada oldunuz? ben ay sonunda karın germe,gıdı sırt bel , kol lipo olacagım çok kilom yok sadece daha fit görünüme kavuşmak istiylorum ama doktorum çok uzun ameliyat olacagı için bacaga yapamam diyor. ne dersiniz ? beraber yaptırdınız mı?

ben karın germe gogus kucltme lıpo oldum burunda ıstedım doktor kabul etmedı hepsı olmaz zor olur dedı

karın germe gogus kucltme hıc bır zorlugu yok amaaa lıpo cok zor etlerınız resmen cıgnenmıs ezılmıs et gıbı pluyo ve agrısı sancısı gec gecıyo 3 ay oluyo yatak odamın seklını bıle degıstım tek basına ama bazen lıpolar oldugu yer sızlıyo degısık bır agrıyla

lipo hangi bölgelerden oldunuz

cok az gogus altıyla sırtın oldugu kısım bırde yan sımıtler
çok teşekkür ederim siz birde kelebeketkisi arkadaş çok yardımcı oldu bana.
ben karın germe,sırt bel,kol ve gıdı lipo olacagım doktor uzun sürer bacağa yapmayayım diyor birde sonradan bacaga tekrar narkoz almak bana gereksiz geliyor. ne yapacagımı şaşırdım bu yüzden.

valla cok olunca sıkıntısıda cok oluyor ama sımdı bu sıcakda boydan boya korse gıyıneceksınız lıpoda korse gıyınmesı cok onemlı vucudunux o korseye gore sekıl alıyo Allah kolaylık versın

dedıgım gıbı amelıyat ısı kolay ama lıpo baya yorucu sonrasında bıle ugrastırıcı masaj yapmanız lazım yoksa vucut dalga dalga oluyo yumrular olabılıyo odemı gec ıyılesıyo
asla sızı umudunuzu kırmak ıstemem ben ıyılı yaptırmısım dumduz bır karınla uyanmak vok guzel bır duygu ama lıpodan cok emın degılım

kol ve bacak lipoyu sonradan yaptırmaya karar verdim adanadayım zaten iyice bunalmayayım.karın germe sırt lipo ve gıdı ve yüz germe beraber yaptıracagım

siz sanıırm kol ve bacak lipo olmadınız

Merhaba :) ben yakin zamanda karin germe ve bel sirt lipo dusunuyorum. Birkac hekimle telefonda gorusme imkanim oldu ama henuz muayene olamadim. Beni dusunduren, 2 cocugum var. Kizim 7 yasinda, oglum 15 aylik. Ameliyat sonrasi oglumun bakimlarinda zorluk yasarmiyim? 2. Dogumum sezaryen olmustu. Agri konusunda dirayetliyimdir ama oglumun bakimi ve kizimi okula goturup getirmek endiselendiriyor. Yorumlariniz benim icin cok kiymetli. Musait oldugunuzda cevaplarsaniz cok sevinirim

Merhabalar,gecmis olsun zaman gecmis biraz iyilesmissinizdir umarim..benim de bugun 8. Gunum karin germe meme diklestirme yaptirdim..hala egik yuruyorum ilk gunden bir tik dikim sadece,dun dr um da farketti,sanirim biraz korku da var ama karnim da cok gergin..Soru sormak isteyen olursa seve seve cvplarim

Arkadaşlar ben devlet hastanesine annelik estetiği için sordum iki işlemi aynı anda yapmıyorum dedi narkoz süresini hastada uzatmak istemiyorlar sanırım bir karın ameliyatı 3.5 saat ise 6-7 saat sürecek ameliyatta dr ne kadar sağlıklı çalışır bilmiyorum

Merhaba! Bugünlerde nasılsınız benim bugün yatışım oldu hayırlısıyla yarın Antalya devlet hastanesinde tam karı. Germe ameliyatı olucam biraz korkuyorum

karar verirseniz bana da haber verir miniz

Merhaba geçmiş olsun nasılsınız memnun musunuz? Bende Fuat yüksel e ameliyat olacağım 1 ay var zaman yaklaştıkça heyecan arttı korkuda tâbi. Ben 60 kiloyum belim 100 cm. Siz ne kadar inceldiniz? Memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…