Karın Germe Ameliyatı

Merhaba geçmiş olsun nasılsınız memnun musunuz? Bende Fuat yüksel e ameliyat olacağım 1 ay var zaman yaklaştıkça heyecan arttı korkuda tâbi. Ben 60 kiloyum belim 100 cm. Siz ne kadar inceldiniz? Memnun musunuz?
Simdilik hersey yolunda,1 ay gecti bile..korktugum kadar buyuk agrilarin oldugu bir ameliyat degilmis agri esigim yuksek olmadigi halde..sadece konforsuzsunuz..ayni pozisyonda yatmak,hareket kisitlamasi vs biraz sikici ama korkulacak kadar degil..hala ödemlerim oldugu icin ne kadar inceldim bilmiyorum ama gozle gorulur bir incelme var boyu ne kadar yag cekilirse o kadar incelme olur,belinizin arkasindan ve yanlardan da cekecektir dr unuz o da incelme saglayacak…

arkadaşlar ben de karın germe lipo olmak istiyorum… bazı sorularım var umarım yanıtlarsınız. sezaryenden sonra birden çok kilo alıp verdim göbeğim kaldı, araştırma hastanesiyle görüştüm olumlu sonuçlandı bir problem yok. ancak 2 yaşında kızım var bakımında zorlanır mıyım? yanımda biri olsa bile kalkınca yanıma gelir yemek ister vs günlük koşuşturmaya ne kadar süre sonra başlayabilirim? bir de doktor 3 hafta önceden sigarayı bırakmamı söyledi. ben çok içiyorum sigara azaltsam son hafta kessem yeterli olmaz mı?

Benim de 3 hafta kaldı ameliyat a ve hala bırakamadım

Karın germe ve liposuction da yapıldı mı? Kaç kiloydunuz? Kaç kilo oldunuz? Bel cavresi kaç cm inceldi? Ben 61 kiloyum bel çevrem 100 cm bu nedenle olucam. Biraz bilgi alabilir miyim

Karın germe ve liposuction da yapıldı mı? Kaç kiloydunuz? Kaç kilo oldunuz? Bel cavresi kaç cm inceldi? Ben 61 kiloyum bel çevrem 100 cm bu nedenle olucam. Biraz bilgi alabilir miyim
evet karin germe ve lipo yapildi karin kaslarim dikildi ama ben hic olcmedim ne oncesi ne sonrasi amaaa asiri derece fark var

karin germe cok kolay agrisi sizi olmadi bende amaaa lipo cok zor sizlamasi hala var mayisda oldum ben ara ara sizliyo et ezigi gibi sanki ama her zor seyde biter oyle kalmiyo

Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben bayağı hamile gibiyim göbek olarak o nedenle kompleks yaptım hem heyecanlıyım hemde korkuyorum ya olmazsa diye. Ondan sordum. 60 kiloyum ama belim 100 cm siz hayal edin bayağı doğuma gircek gibi göbek var

Bende sizin gibiydim zayıfım ama her gören hamile sanıyordu hatta soruyorlardı hamilemisin diye çok üzülüyordum

Ama ilk günler çok kötüydüm kendime çok kızdım ben nasıl böyle bişey yaptım diye gün geçtikçe daha da iyi oluyorum çok şükür
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlarsiniz. Ben de 10 gün izin aldım sadece ise dönmek zorundayim. Ben göğüs dikleştirme küçültme ve karın germe olacağım. Dilerim sizin kadar memnun olurum

10 güne ayakta iş yapabilirmisiniz bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor o şiş hali ve korsenin verdiği bir kalınlık var ama bu şişlikler gidince tabiki incelecek bende sabırsızlıkla bekliyorum dizinde istediğiniz gibi olur inşallah

Merhaba geçmiş olsun. Ameliyattan memnun musun acaba ? Çok iz kaldı mı ? Bende düşünüyorum doktor arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…