• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı sonrası yan tarafta şişlik

Merhaba bende karın bacak ve meme estetigi düşünüyorum bunları aynı anda olsam negibi zorluklar beni bekliyor biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? 3 tane çocuğum var bu kışın dusunuyorum ama çok tedirginim bacakları aynı anda yaptırmasamı diye düşünüyorum 😔
Siz hangi doktira oldunuz?
Merhaba. Benim de 2 çocuğum var. Uzun süre ağır kaldırmamız gerekiyor. Ilk 1 hafta baya hareketleriniz kısıtlanıyor. Bir hafta desteğe ihtiyacınız olacak. 3 ameliyat baya zor olur. Ben göğüsü erteledim. Diğerleri hayat kalitemi etkiliyordu. Doktorum Yağmur Reyyan Ünal. Kendisinden çok memnunum. Nisan ayinda oldum. Hala görüşüyorum kendisi ile.

Arkadaşlar merhaba benimde karın germe ameliyatımın 13.günü olmak isteyenlere kesinlikle önermiyorum bu ameliyatı. o kadar zor ki anlatılmaz yaşanır sırf buraya yorum yapmak için kaydoldum olmak isteyen varsa vazgeçsin diye

"ben 1 haftada dik yürüdüm, bir haftada işe başladım" diyenlere öyle şaşırıyorum ki, Sadece ben mi bu kadar zorlanıyorum, acaba Dr. Yanlış birşey mi yaptı diye düşünmeye başladım. Be .bir hafta hastanede yattım. 10 gün sonra daha yeni desteksiz tuvalete gitmeye başladım. Şuan 1. Ayimdayim ağrılarım azaldı, ev içerisinde hareketlerim sıklaştı ama hâlâ dik yuruyemiyorum ve çabucak yoruluyorum.. işe başlamam gerekiyor ama hiç çalışabilecek vaziyette değilim. Buradaki tecrübeleri okudum da tek ben değilmişim, normal surecteymisim diye sevindim.

Daha çok yenisiniz. 6 ayda toparlanır. Ha benimki toparlanması. Yanlar tombik kaldı. Revizyon olacaktım. Sıcaklardan dolayı vazgeçtim
Merhaba, sırf size sorabilmek için üye oldum benimde yanlarda deri sarkıklığı kaldı revizyon oldunuz mu? Doktorum liposuction ile alacam dedi ama yağ değil sarkıklık. Öncesinde göbek deliğinden 2 parmak üsten kesicem demişti böylece çatlakları da gidecekti ama öyle yapmamış sadece sarkan deriyi almış vardır bir bildiği dedim ama yanlarda ki görüntüden rahatsızım

Back