Üst bacak genital bolgeye yakın. Ben iki çocuk sezaryanla oldu. Zaten kilomda hep vardı. Bacağımdan da çok memnunum. Dikiş açılması vs bir sorunum olmadı. 2 gun hastane yatışı sonrası 4. Kat evime kendim çıktım asansör yok da hem göbek hem de bacak hep iyi ki diyorum. O kulakcikda sadece sol tarafimda ve inanin umrumda değil. Sonunda bikini giyebiliyorum. Düştüğüm kiloma göre giyinebiliyorum. Bacaklarimdaki izler ve gobegimdeki orta yer sağ tarag biraz şiş kaldı ama daha çok erken. Bu halinfen bile çok memnunum ki inecekmişBacaginin neresini gerdirdin cok kafama takiliyor bacaklar benim de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın germe ameliyatı sonrası yan tarafta şişlik
- Konu Sahibi pelte
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- abdominaplasti karın germe ameliyatı şişlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Uzun süreli korse takmak çok sakıncalı sakın. O şişlik bi hafta sonra gidiyor. Yoksa kaslarınız zayifliyor ve bira gobegi gibi bi gobeginiz oluyor. Doktorum bana gosterdi bi hastasını. Daha sonra sporla anca biraz toparlamış. Sakın yazık etmeyin emeğinizeAynı gün ameliyat olmuşuz. Ben de çok memnunum.Karnimda sertlikler geçmedi henüz.o sertlikler ödeme dönüp öyle mi yok olcak merak ediyorum açıkçası.Doktorum iyileşmek için uzun bı yolum olduğunu söyledi.Ben korse takmadan dışarı çıkamıyorum.Cok sıcak ama korseyle daha güvendeyiz sanki.Bir de korse takmadigimda şişiyorum sanki
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
İniyor valla insan inanamıyor ama baya iniyor şişlikler. Cok sevindim sizin adınıza ne güzel gidiyor süreciniz ben bacaga cesaret edemedim zaten meme karın bacak aynı anda olmazdı. Ama kafamda dönmeye başladı bu konu. Hem çekiniyorum hem aklıma takılıyor. Yarım ay mı dikey kesi mi oldu sizin acaba?Üst bacak genital bolgeye yakın. Ben iki çocuk sezaryanla oldu. Zaten kilomda hep vardı. Bacağımdan da çok memnunum. Dikiş açılması vs bir sorunum olmadı. 2 gun hastane yatışı sonrası 4. Kat evime kendim çıktım asansör yok da hem göbek hem de bacak hep iyi ki diyorum. O kulakcikda sadece sol tarafimda ve inanin umrumda değil. Sonunda bikini giyebiliyorum. Düştüğüm kiloma göre giyinebiliyorum. Bacaklarimdaki izler ve gobegimdeki orta yer sağ tarag biraz şiş kaldı ama daha çok erken. Bu halinfen bile çok memnunum ki inecekmiş
Dizimden iki avuç ustunde dikey kesi ve genital bolgede yukari dogru yatay çizgi kesi var. Çünkü oradan da kaldırıldı. Benim bacak daha kolaydi inanin. Beni sinir ediyordu, kısa sorttan çıkıyordu sarkiklarim. Şimdi super oldu. Ben göğüsü erteledim. Bacak ve karin onceligimdi. izkerim hala var ama bacakta sisligim kalmadi. Izler de zamanla artik.İniyor valla insan inanamıyor ama baya iniyor şişlikler. Cok sevindim sizin adınıza ne güzel gidiyor süreciniz ben bacaga cesaret edemedim zaten meme karın bacak aynı anda olmazdı. Ama kafamda dönmeye başladı bu konu. Hem çekiniyorum hem aklıma takılıyor. Yarım ay mı dikey kesi mi oldu sizin acaba?
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Rica etsem bana before after yapabilir misiniz tabii prensibiniz geregi yollamazsanız anlarımDizimden iki avuç ustunde dikey kesi ve genital bolgede yukari dogru yatay çizgi kesi var. Çünkü oradan da kaldırıldı. Benim bacak daha kolaydi inanin. Beni sinir ediyordu, kısa sorttan çıkıyordu sarkiklarim. Şimdi super oldu. Ben göğüsü erteledim. Bacak ve karin onceligimdi. izkerim hala var ama bacakta sisligim kalmadi. Izler de zamanla artik.
Slm benim 2,5 ay hala dikiş hattında sertlik ve şişlik var sizin geçtimi?Aynı gün ameliyat olmuşuz. Ben de çok memnunum.Karnimda sertlikler geçmedi henüz.o sertlikler ödeme dönüp öyle mi yok olcak merak ediyorum açıkçası.Doktorum iyileşmek için uzun bı yolum olduğunu söyledi.Ben korse takmadan dışarı çıkamıyorum.Cok sıcak ama korseyle daha güvendeyiz sanki.Bir de korse takmadigimda şişiyorum sanki
24 nisanda karın germe göğüs küçültme oldum benim karın dikişlerimde yer yer var sertlikSlm benim 2,5 ay hala dikiş hattında sertlik ve şişlik var sizin geçtimi?
Göğüste yok silikleşmeye başladı hatta
Slm benim 2,5 ay hala dikiş hattında sertlik ve şişlik var sizin geçtim3.
Malesef 3.5 ay oldu ama dikis hattında sertlik geçmedi.Doktorum 6 ay sürecek iyileşme süreci dedi.sabirla bekliyorum.Slm benim 2,5 ay hala dikiş hattında sertlik ve şişlik var sizin geçtimi?
- 19 Temmuz 2021
- 5
- 1
- 6
- 35
Merhaba bende karın bacak ve meme estetigi düşünüyorum bunları aynı anda olsam negibi zorluklar beni bekliyor biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? 3 tane çocuğum var bu kışın dusunuyorum ama çok tedirginim bacakları aynı anda yaptırmasamı diye düşünüyorumBen de 3 nisan tarihinde karın germe ve bacak germe ameliyatlarını oldum. O yanlardaki kulakçıklar hep oluyor ve bende de mevcut. Ama ameliyat oncrsi halimdeki fotoğraflarıma bakınca iyi ki diyorum. Bu halimle gayet mutluyum kulakçıklarimla. zaten henüz çok yeni. Duzelmezse kucuk bi opersayonla alınıyorlar, inanın olduğumuz ameliyatın yanında bu küçük operasyonun esamesi okunmaz drumdan çok memnunun hep kendisiyle muhatabım. Ankara'dayım. Bacaklarımdan da karnimdan da inanılmaz memnunum, şükür diyorum.
Siz hangi doktira oldunuz?
Bende 3 kılo aldım sadece ameliyt oldugumda 51 kıloydım suan 54 kıloyum ameliyat olalı 5 ay olduKilo almis olabilir misin? Ben aldim
Mesela
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Üç kilo bişey degil hele beş ayda, bence farkedilmez bile. Ben baya almıştım kıyafetler patlayacaktı şu an üç dört kilo fazlam var beşinci aydayım ben de.Bende 3 kılo aldım sadece ameliyt oldugumda 51 kıloydım suan 54 kıloyum ameliyat olalı 5 ay oldu
Çokkk güzel olmuş..eski resmin var mı ekleyebilir misin ?ameliyet öncesiKarşı açıdan da bu şekilde görünüyor.
Merhaba. 3 ameliyat ayni anda biraz riskli. Ben de düşünüyordum ama kan değerlerim yeterli değildi kaldi ki 2 dr girmesine ragmen bacak ve karin germe 6 saat sürdü. 3 ameliyatı ayni anda onermiyorlar pek. Benim 2 kızım var ilk hafta kendi ihtiyaçlarımı karşılayabildim. Yataktan kalkma ve yatmada zorlandım biraz, agrim oldu. Yatarken de sırtüstü yatabildim sadece 2 ay kadar. Ağır kaldırmak yasaktı vs. Ama sonuctan cok memnunum. Göğüsü daha sonraya biraktim o nispeten daha kolay diğerlerindenMerhaba bende karın bacak ve meme estetigi düşünüyorum bunları aynı anda olsam negibi zorluklar beni bekliyor biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? 3 tane çocuğum var bu kışın dusunuyorum ama çok tedirginim bacakları aynı anda yaptırmasamı diye düşünüyorum
Siz hangi doktira oldunuz?
- 19 Temmuz 2021
- 5
- 1
- 6
- 35
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinMerhaba. 3 ameliyat ayni anda biraz riskli. Ben de düşünüyordum ama kan değerlerim yeterli değildi kaldi ki 2 dr girmesine ragmen bacak ve karin germe 6 saat sürdü. 3 ameliyatı ayni anda onermiyorlar pek. Benim 2 kızım var ilk hafta kendi ihtiyaçlarımı karşılayabildim. Yataktan kalkma ve yatmada zorlandım biraz, agrim oldu. Yatarken de sırtüstü yatabildim sadece 2 ay kadar. Ağır kaldırmak yasaktı vs. Ama sonuctan cok memnunum. Göğüsü daha sonraya biraktim o nispeten daha kolay diğerlerinden
Hangi doktora oldunuz peki memnunmusunuz doktorunuzdan?
Rica ederim ne demek. Dr Yağmur Reyyan Ünal a oldum. Memnunum kendisinden. Kendisi ile heran görüşebiliyorum. Ankara'dayım. Ozelden yardımcı olabilirim dilerseniz her sorunuzaTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Hangi doktora oldunuz peki memnunmusunuz doktorunuzdan?
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Naptın kendineBugün de yatarken böyle bir manzarayla karşılaştım. Resmen göbeğim yandan katlanıyor yatarken. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Resim gonderemem maalesef ama inanın ben cok rahat etek giyebiliyorum artık. Şükür bin şükürRica etsem bana before after yapabilir misiniz tabii prensibiniz geregi yollamazsanız anlarım
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Dikiş izleri?Resim gonderemem maalesef ama inanın ben cok rahat etek giyebiliyorum artık. Şükür bin şükür