Ben de ön demirlerini çıkarıp deneyeyim. Belki de benim bedenime küçktür. Çünkü çok sıkıştırıyor. Bilemedim kiIlla tak demiyorum ben de ilk bir ay takmadim ama sonra doktor artik takabilirsin dedi. Korsenin olayi 1. Karnini dis etkenlere hafifce destekliyor 2. Odem olusmasini azaltiyor. Ben ilk bir ay takmadim ama sonucunda takanlardan daha az odemim kaldi. Sonucu etkilemez ama rahat edersin. En guzel korse o dedigin marka hayatim ben de kac tane denedim o baska bir sariyor rahatlatiyor ben on demirleri cikardim batiyordu gogus altima. Simdi hava sicak tisort uzerine gece uyurken takiyorum ozellikle yan donup yatarken cok rahatlatiyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın germe ameliyatı sonrası yan tarafta şişlik
- Konu Sahibi pelte
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- abdominaplasti karın germe ameliyatı şişlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ödem solda. Bu katlanma sağdaYani daha cidden o kadar yeni ki yorum yapamiyorum ama bir bucuk ay sonra kendini belli ediyor gidisat iki ayda degisiyor degisecegi kadar iki aydan sonra da ufak tefek odemler iniyor. Bu sislik olan tarafindaysa odem olma umudu var
- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 53
- 49
İki yanda şişlik vardı. Revizyonla o kısmı tekrar lipo ile dikecekti. Vazgeçtim. İyileşmesi de zor oluyor dediler korktum aslindaİki yan da mı bu şekilde şiş duruyor? Benimkine benziyor mu? Doktorunuz ne dedi bu tombiklik için? Yani nasıl bir işlem yapacaktı eğer revizyon olsaydınız?
Demek ki bu şişlik bekleyerek geçmiyor. Şimdi bir de sağ tarafımda kat çıktı. Solda şişlik sağda kat. Nasıl bir ameliyattır bu şaştım kaldım. Psikolojik olarak dayanıklı olmak gerekli anladığım kadarıyla. Bana şimdi revizyon dese ben de korkarım ve olmak istemem.İki yanda şişlik vardı. Revizyonla o kısmı tekrar lipo ile dikecekti. Vazgeçtim. İyileşmesi de zor oluyor dediler korktum aslinda
- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 53
- 49
Lütfen azıcık sabredin. Moralinizi yüksek tutun. Düzelecek siniz. Çok çok yenisiniz. Dert etmeyin şükredin. Şükrettikce moraliniz düzelir ve kolay iyilesirsiniz.Demek ki bu şişlik bekleyerek geçmiyor. Şimdi bir de sağ tarafımda kat çıktı. Solda şişlik sağda kat. Nasıl bir ameliyattır bu şaştım kaldım. Psikolojik olarak dayanıklı olmak gerekli anladığım kadarıyla. Bana şimdi revizyon dese ben de korkarım ve olmak istemem.
Doktorunuza güvenin bence....
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Deri fazlasi olabilir eski karniniz cok genislemisse potluk kacinilmaz benim dusuncem boyle. Alttaki dikis yeri de yumusayinca esneme yapacak o zaman esitlenebilir kat olmaz. Dikisler sertken dikis altiyla ust kisim esit olmuyor. Elbise dusunun 40 beden siz onu kalcadan kesip ustu 38-36 yapip alttaki 40 bedene dikiyorsunuz ama neyseki deri ile kumas ayni degil zamanla esneyip esitlenebiliyor. Sabirli olmak gerekli bu ameliyatin handikapi buÖdem solda. Bu katlanma sağda
Deniyorum ancak her gün bir şey çıkıyor. Belki de seneye bunlar çok boş muhabbetler olarak kalacak. Şimdilik zulüm desteğiniz için teşekkür ediyorum.Lütfen azıcık sabredin. Moralinizi yüksek tutun. Düzelecek siniz. Çok çok yenisiniz. Dert etmeyin şükredin. Şükrettikce moraliniz düzelir ve kolay iyilesirsiniz.
Doktorunuza güvenin bence....
Evet, kesinlikle dedikleriniz çok mantıklı. Ama keşke bunları doktorlarımız olmadan önce söylese.Deri fazlasi olabilir eski karniniz cok genislemisse potluk kacinilmaz benim dusuncem boyle. Alttaki dikis yeri de yumusayinca esneme yapacak o zaman esitlenebilir kat olmaz. Dikisler sertken dikis altiyla ust kisim esit olmuyor. Elbise dusunun 40 beden siz onu kalcadan kesip ustu 38-36 yapip alttaki 40 bedene dikiyorsunuz ama neyseki deri ile kumas ayni degil zamanla esneyip esitlenebiliyor. Sabirli olmak gerekli bu ameliyatin handikapi bu
Ameliyatınız yaranız daha çok taze endişelenmeyin dikişlerinizi de zorlamamaya dikkat edin yaramız güzel iyileşsinBugün de yatarken böyle bir manzarayla karşılaştım. Resmen göbeğim yandan katlanıyor yatarken. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Bu iki korseyi üst üste takmıştımTekini zor kullanıyorum, iki taneyi düşünemiyorum bile. Benimki bir de bacaklı korse. Nasıl korseler acaba sizinki? Ben dikdörtgen korse deneyeyim dedim. Yamuna diye çok sıkı bir korse var. Onu denemiştim. Meme ameliyatı da olduğum için endişelendim ve giymekten vazgeçtim. Dikişime geldi gibi hissettim çelik çubukları.
Eklentiler
Dikkat edeceğim teşekkür ederim. Bugün doktora gideceğim korseleri de danışacağımAmeliyatınız yaranız daha çok taze endişelenmeyin dikişlerinizi de zorlamamaya dikkat edin yaramız güzel iyileşsin
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Bu noktada sonuna kadar sana katılıyorum hele o instagram shoplu hasta örnekleri kesin yasaklanmalı. Zaten öyle kusursuz hasta koyan dr görünce kacın o hayal satıcısından. Aslında yasak kanunen ama bir sekilde yolunu buluyorlar. Sonra biz niye böyle olduk diye ağlaşıyoruz! Cünkü dogru değil olmuyor öyle olamıyor hele kısa vaadede asla. Burda ameliyat olan ama büzüş büzüş sarkık kalan hastanın doktorunun meraktan instasına baktım dün akşam, heykeltras mübarek:)) yersen!Evet, kesinlikle dedikleriniz çok mantıklı. Ama keşke bunları doktorlarımız olmadan önce söylese.
Benim doktorun öyle görselleri yok ama çok güzel olacaksın vs dedi. İnsan da ister istemez buna odaklanıyor. Sürecin uzun ve bu şekilde ilerleyeceğini anlatsaydı en azından psikolojik olarak hazırlıklı olurdum. O şişlik geçebilir masaj yap iki yanına, geçmezse 6-7 ay sonra ya minik bir liposaction yaparız ya da keser alırız dedi. Şimdi kuzu kuzu 6-7 ayı bekleyeceğim.
Neden iyilesmesi zor oluyormus tekraf dikilicegi icinmi 2. Kezİki yanda şişlik vardı. Revizyonla o kısmı tekrar lipo ile dikecekti. Vazgeçtim. İyileşmesi de zor oluyor dediler korktum aslinda
Meraba bende 21 inde karn germe oldum mutsuzluklarim var yorumunuzu okuyunca mutlu oldum burdaDeri fazlasi olabilir eski karniniz cok genislemisse potluk kacinilmaz benim dusuncem boyle. Alttaki dikis yeri de yumusayinca esneme yapacak o zaman esitlenebilir kat olmaz. Dikisler sertken dikis altiyla ust kisim esit olmuyor. Elbise dusunun 40 beden siz onu kalcadan kesip ustu 38-36 yapip alttaki 40 bedene dikiyorsunuz ama neyseki deri ile kumas ayni degil zamanla esneyip esitlenebiliyor. Sabirli olmak gerekli bu ameliyatin handikapi bu
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Hic mutsuz olacak bisey yok daha yeni ameliyat olmussun iki ay bitmeden sislik cok cok oluyor ucuncu ay formu az cok goruyorsun ben dorde girdim son mini bir odemim kaldi kalsa da onemi yok ben anliyorum disardan anlasilmiyor. Uc aydan once formunu anlamak imkansiz. Panik olmayinMeraba bende 21 inde karn germe oldum mutsuzluklarim var yorumunuzu okuyunca mutlu oldum burda
Benim şişliğimin son durumu bu. 5 hafta oldu. Bir süre korseyi takmadığımda fotoğraftaki gibi iyice şişiyor. Korse takınca şişlik iniyor. Ama dümdüz olmuyor. Bekliyorum bakalım. Doktor geçmezse 6-7 ay sonra küçük bir liposaction yaparız ya da keser alırız dedi.
Eklentiler
- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.905
- 798
- 43
Bence gayet güzel görünuyor şişlikler iyice inince daha da guzel olurKarşı açıdan da bu şekilde görünüyor.