- Konu Sahibi bluewomenx
İyi olmanıza sevindim tekrar çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1haftadan sonra gün gün dsha iyi hissedersiniz şimdi nasılsınızMerhaba banada 3 gün oldu cok fazla agrım var nezaman duzelır aceba
Iyiyim cok tesekkur ederim bi hafta sonra iki ay olucak1haftadan sonra gün gün dsha iyi hissedersiniz şimdi nasılsınız
Benimde 1hafta sonra 3ay ama hala var ödem şişlikIyiyim cok tesekkur ederim bi hafta sonra iki ay olucak
Evet odem ve sislik bendede var bide erimeyen dikislerim var sizde hepsi erimismiydi acebaBenimde 1hafta sonra 3ay ama hala var ödem şişlik
diyen dikiş degilEvet odem ve sislik bendede var bide erimeyen dikislerim var sizde hepsi erimismiydi aceba
Hmm anldim benimki eriyen ama hala bi kac yerde var dr dokunma ericek dedi ama yinede niye erikedi diye dusunmuyorum degil iki ay olcak sonuctaAlindi e
diyen dikiş degil
Yagi genel anestezi ile mi cekti.Erken dönemde dr.basvurun bulsun çözümünü olmamış cunki.Gec kalırsanız araya zaman girerse bu seferde sen kilo aldın yok senin yüzünden diyip çok rahat sizi suclayabilirlerMerhabalar 2 hafta önce meme dolgunlastirmak için karin bölgemden 500 cc kadar yag çekildi fakat şu an karnimda yamuk bir görüntü var dalga dalga sert yumrular var doktor odem diyor ama açıkçası hiç geçecekmiş gibi durmuyor böyle bir durum yaşayan varmi acaba korse takmamı istemedi hemen masaja başla dedi ama çok endişeliyim.
Merhaba benim 2 hafta oldu. Hem liposuction hem karın germe. Agrım sızım yok ama karnım çok şiş. Ameliyat öncesi giyebildiğim kıyafetlerı giyemiyorum. Normal mi? Sizin ne zaman geçti?1haftadan sonra gün gün dsha iyi hissedersiniz şimdi nasılsınız
Merhaba ben de 14 gun önce lipo ve katın germe oldum. Siz ne durumdasınız şişlik geçti mi?Merhaba arkadaşlar 19 gün önce karın germe ameliyati oldum ancak karında ödemden mi kaynaklı bilmiyorum şişlik var , bu ameliyatı olanlar deneyimlerini paylaslaşırsa cok sevinirim![]()
merhaba benım 17 gun oldu. Sizin artık epey zaman olmuş. Ne durumdasınız şişliğiniz ne zaman geçti?Merhaba arkadaşlar 19 gün önce karın germe ameliyati oldum ancak karında ödemden mi kaynaklı bilmiyorum şişlik var , bu ameliyatı olanlar deneyimlerini paylaslaşırsa cok sevinirim![]()