Orada çok az yağ kalmış olabilir. Ama görüntü çok iyi. Simit gibi hiç durmuyor. Çok küçük bir detaydan söz ediyorsun. Çok ufak detayları bence kafaya takma.Merhaba. 23 gün önce karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum. Başta sargılar vardı ve pek bir şey anlaşılmıyordu. Sargılar açılınca ayakta dikişin bittiği sol yanımda bir çıkıntı olduğunu fark ettim. Bir tarafımda simit var, bir tarafımda yokmuş gibi duruyor. Gerçekten moralimi çok bozuyor. O bölgede dikiş kaynaklı deri kırışıklıkları büyük oranda azaldı ancak o neden geçmiyor ya da hafiflemiyor bir türlü anlam veremiyorum. Benzer bir durum yaşayan veya duyan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Korseden bile belli oluyor. Pek ufak değil yani. Peki yağ ise liposaction mı olmalı tekrardan?Orada çok az yağ kalmış olabilir. Ama görüntü çok iyi. Simit gibi hiç durmuyor. Çok küçük bir detaydan söz ediyorsun. Çok ufak detayları bence kafaya takma.
Ödemse hiç problem değil. Yani geçecek bir şey olsun yeter kiKarnınız kesiniz iyi görünüyor henüz çok taze şişlik ödem olabilir çok normal
Evet çok küçük bir işlemle alınır. Ama ben şekli çok beğendim. Bel ince oyuntu güzel. Karında güzel.Korseden bile belli oluyor. Pek ufak değil yani. Peki yağ ise liposaction mı olmalı tekrardan?
Teşekkür ediyorum olumlu yorumuz içinEvet çok küçük bir işlemle alınır. Ama ben şekli çok beğendim. Bel ince oyuntu güzel. Karında güzel.
Korse takmayı ihmal etmeyin ağustosun sıcağında 6 hafta 2 korse takmıştım biri vücut korsesi çıtçıtlı badi gibi üstüne cırtlı beli iyice sıkan bir korse onu sıkı sıkı takın, korse in genişletip veya katlanıp orasının pırtlamamasına dikkat edinÖdemse hiç problem değil. Yani geçecek bir şey olsun yeter ki
Tekini zor kullanıyorum, iki taneyi düşünemiyorum bile. Benimki bir de bacaklı korse. Nasıl korseler acaba sizinki? Ben dikdörtgen korse deneyeyim dedim. Yamuna diye çok sıkı bir korse var. Onu denemiştim. Meme ameliyatı da olduğum için endişelendim ve giymekten vazgeçtim. Dikişime geldi gibi hissettim çelik çubukları.Korse takmayı ihmal etmeyin ağustosun sıcağında 6 hafta 2 korse takmıştım biri vücut korsesi çıtçıtlı badi gibi üstüne cırtlı beli iyice sıkan bir korse onu sıkı sıkı takın, korse in genişletip veya katlanıp orasının pırtlamamasına dikkat edin
Cubukları cıkarTekini zor kullanıyorum, iki taneyi düşünemiyorum bile. Benimki bir de bacaklı korse. Nasıl korseler acaba sizinki? Ben dikdörtgen korse deneyeyim dedim. Yamuna diye çok sıkı bir korse var. Onu denemiştim. Meme ameliyatı da olduğum için endişelendim ve giymekten vazgeçtim. Dikişime geldi gibi hissettim çelik çubukları.
Daha çok yenisiniz. 6 ayda toparlanır. Ha benimki toparlanması. Yanlar tombik kaldı. Revizyon olacaktım. Sıcaklardan dolayı vazgeçtimMerhaba. 23 gün önce karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum. Başta sargılar vardı ve pek bir şey anlaşılmıyordu. Sargılar açılınca ayakta dikişin bittiği sol yanımda bir çıkıntı olduğunu fark ettim. Bir tarafımda simit var, bir tarafımda yokmuş gibi duruyor. Gerçekten moralimi çok bozuyor. O bölgede dikiş kaynaklı deri kırışıklıkları büyük oranda azaldı ancak o neden geçmiyor ya da hafiflemiyor bir türlü anlam veremiyorum. Benzer bir durum yaşayan veya duyan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Daha çok yenisiniz. 6 ayda toparlanır. Ha benimki toparlanması. Yanlar tombik kaldı. Revizyon olacaktım. Sıcaklardan dolayı vazgeçtim
İki yan da mı bu şekilde şiş duruyor? Benimkine benziyor mu? Doktorunuz ne dedi bu tombiklik için? Yani nasıl bir işlem yapacaktı eğer revizyon olsaydınız?Daha çok yenisiniz. 6 ayda toparlanır. Ha benimki toparlanması. Yanlar tombik kaldı. Revizyon olacaktım. Sıcaklardan dolayı vazgeçtim
Illa tak demiyorum ben de ilk bir ay takmadim ama sonra doktor artik takabilirsin dedi. Korsenin olayi 1. Karnini dis etkenlere hafifce destekliyor 2. Odem olusmasini azaltiyor. Ben ilk bir ay takmadim ama sonucunda takanlardan daha az odemim kaldi. Sonucu etkilemez ama rahat edersin. En guzel korse o dedigin marka hayatim ben de kac tane denedim o baska bir sariyor rahatlatiyor ben on demirleri cikardim batiyordu gogus altima. Simdi hava sicak tisort uzerine gece uyurken takiyorum ozellikle yan donup yatarken cok rahatlatiyor.İlla tak diyorsunuz yani
Bu dumduz yatisin mi yoksa bir yana mi agirlik verdin?Bugün de yatarken böyle bir manzarayla karşılaştım. Resmen göbeğim yandan katlanıyor yatarken. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Dümdüz yatarken de düzlerimi kırdığımda da böyle. Nedir bu biliyor musunuz? Geçecek bir şey mi?Bu dumduz yatisin mi yoksa bir yana mi agirlik verdin?
Dizlerimi kırdığımda da*Dümdüz yatarken de düzlerimi kırdığımda da böyle. Nedir bu biliyor musunuz? Geçecek bir şey mi?
Yani daha cidden o kadar yeni ki yorum yapamiyorum ama bir bucuk ay sonra kendini belli ediyor gidisat iki ayda degisiyor degisecegi kadar iki aydan sonra da ufak tefek odemler iniyor. Bu sislik olan tarafindaysa odem olma umudu varDümdüz yatarken de düzlerimi kırdığımda da böyle. Nedir bu biliyor musunuz? Geçecek bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?