3 4 hafta çok uzun değil mi ya dik durmamak için ben 3 gün hastanede yamuk durdumda belim mahvolduMerhaba eyer yanınızda ev işlerinize yardım edecek biri var ise zor olmuyor benim görümcem vardı onlar yemek vs işlere oğlumu okula getir götür işlerine hep yardımcı oldular benimde bir oğlum bir kızım var oğlum 7 yaşında kızım 10 yaşında ilk ameliyat olduğunda eğilip dogrulamiyorsun ben 3 veya 4 üncü haftada sık durmaya başladım ev islerimi yapıyorum okula gidip geliyorum korse takılı oluyor 6 hafta kdr yarın öğlen doktor kontrolünde randevu aldım dicem korseyi cikarabilirimiyim hiç ağrı sızı çekmedim kormayin yani
Aman diyeyim ic karın kasları kaynasın zorlama sen yine de.Seninde alt karın benim gibiymis sarkmadan belli iç kasların ayrık olduğu.Cok güzel toparlanmısBenimde iç karın kası dikilmiş ama ben simdiden öksürürken hapşırırken sorun yasamiyorum ilk hafta ciddi agiriyordu gülerkende ve ağrı kesici kas gevseticide icmiyorum 1 haftadir sadece 1 hafta kullandım bi anda bende 150 kg hip trust yapmam tabidebaşliyacam o kesin ufak ufak dün umping jacks yaptim evde birkaç tane bakim ne olucak diye hiç birsey olmadi kocam dur napiyorsun birsey olacak dediği için biraktim bu adamla işim zor
Gelsin karın kaslari fotolarim o kadar spora cıkmıyordu doğru düzgün şimdi görücezAman diyeyim ic karın kasları kaynasın zorlama sen yine de.Seninde alt karın benim gibiymis sarkmadan belli iç kasların ayrık olduğu.Cok güzel toparlanmıs
Cocugu ana sinifina götürüp gelebilirmiyim acaba ev isleri…Ben 3 gun kaldim geldigim gün ev supurdüm canımyarim 2. Hafta olacak gayet normal hayatima devam ediyorum ama tabi kişiye göre değişir bi arkadaşim 2 hafta çok zorlandim demişti ben ilk gün bile iyiydim dikiş dediğin yapıştırma zaten canım valla olun ya bedavadan az pahalı :)
Bak bu konuda haklısın ben de atayim sana karın kası spordan.Mini baklavalarımı gör simdiden basladıGelsin karın kaslari fotolarim o kadar spora cıkmıyordu doğru düzgün şimdi görücez
1 2 haftaya yakın öyle hafif boynum eyik Durdum sonrası yavaş yavaş sık durmaya başladım ama gerginlik olduğu için karında zorlamak istemedim şimdi okdr rahatım ki okula gidip geliyorum yere egilmeyi denedim bu gün rahat eğildim evi süpürdüm3 4 hafta çok uzun değil mi ya dik durmamak için ben 3 gün hastanede yamuk durdumda belim mahvoldu
Diyorumya bugun kot giyip doğum gününe gittim üc gün eşimle hastanede kaldık öteki gün işe gitti ben ufak ufak yaptim eşin nerde ben sadece bu işleri eşimle hallediyorum benim gibi nazsız biriyse 20 güne falan ihtiyacın yok ama bebelerini kucağıma almicaksin tabi bi muddet ben kedimi almadim mesela (7 kilo) karnima çikmasina izin vermedim korse baya yardimci sıkı tuttuğu icinCocugu ana sinifina götürüp gelebilirmiyim acaba ev isleri…
Senin gibi bi kac yorum gördüm ama eminde olamıyorum. Annem keşke gelip destek olsa, ama hayatta gelip 20 gün kalıp bakmaz bana…
Ay isterse ücreti yüksek olsun önemli değil olucam.
53 kilo dümdüz karnımı istiyorum.
72 kiloya indim biraz daha verebilsem kilo.
Ya ne güzel destek olanınız var, bana destek yardım edecek kimse yok.Merhaba eyer yanınızda ev işlerinize yardım edecek biri var ise zor olmuyor benim görümcem vardı onlar yemek vs işlere oğlumu okula getir götür işlerine hep yardımcı oldular benimde bir oğlum bir kızım var oğlum 7 yaşında kızım 10 yaşında ilk ameliyat olduğunda eğilip dogrulamiyorsun ben 3 veya 4 üncü haftada dik durmaya başladım ev islerimi yapıyorum okula gidip geliyorum korse takılı oluyor 6 hafta kdr yarın öğlen doktor kontrolünde randevu aldım dicem korseyi cikarabilirimiyim hiç ağrı sızı çekmedim korkmayın yani
Ohoo ben her türlü takiliyorum eğilmek kalkmak bacak bacak ustune atmak falan sadece gece yatarken bacaklarim icine dik uzanmasin diye yastik koyuyorum yan yatmadigim zamanlar alt karnim daha gergin çunku1 2 haftaya yakın öyle hafif boynum eyik Durdum sonrası yavaş yavaş sık durmaya başladım ama gerginlik olduğu için karında zorlamak istemedim şimdi okdr rahatım ki okula gidip geliyorum yere egilmeyi denedim bu gün rahat eğildim evi süpürdüm
Ben gelirim bedavaYa ne güzel destek olanınız var, bana destek yardım edecek kimse yok.
Herkesi geçtim annem bile gelmez.
Benim cocuklar sizden daha küçük 4 ve 5,5 yaşındalar.
Ya da iyice araştırıcam bir ay kalacak yemek, ev işi, cocugu okula görürsün getirsin birini bulmam lazım.
Düşün 22 bine ameliyat olmuşBibibella , ev işleri için 50 bin versem gelmezler 1 ay .
Yok nazlı biri değilim.Diyorumya bugun kot giyip doğum gününe gittim üc gün eşimle hastanede kaldık öteki gün işe gitti ben ufak ufak yaptim eşin nerde ben sadece bu işleri eşimle hallediyorum benim gibi nazsız biriyse 20 güne falan ihtiyacın yok ama bebelerini kucağıma almicaksin tabi bi muddet ben kedimi almadim mesela (7 kilo) karnima çikmasina izin vermedim korse baya yardimci sıkı tuttuğu icin
Evet bu konularda çok cabuk toparliyorum belli kişiler hariç ameliyat olduğumu bilen yok düşünYok nazlı biri değilim.
Ama kızım koşuyor bi zıplıyor karnıma, koltuk tepesinden bana dogru atıyor kendini ay karnım ameliyatli bu hareketleri yaparsa hastanelik olurum.
Hastanede esim 3 gun kalamaz hadi kadin tutayımda, galiba benim biraz daha beklemem gerek.
Aman sana maaşallah nazar değmesin 41,5 kere.
Cok zorlananlar var. Senin vucudunda direncli demek ki.
Ya ne güzel destek olanınız var, bana destek yardım edecek kimse yok.
Herkesi geçtim annem bile gelmez.
Benim cocuklar sizden daha küçük 4 ve 5,5 yaşındalar.
Ya da iyice araştırıcam bir ay kalacak yemek, ev işi, cocugu okula görürsün getirsin birini bulmam lazım.
Düşün 22 bine ameliyat olmuşBibibella , ev işleri için 50 bin versem gelmezler 1 ay .
Ya sen zaten belli kalbi iyi bi kadınsın.Ben gelirim bedava
Maaşallah maaşallah…Evet bu konularda çok cabuk toparliyorum belli kişiler hariç ameliyat olduğumu bilen yok düşün3 günde hallettim
Ya ne güzel bi gelinsin.Basında birde alzheimer hastası kaynanam var annelerine bakıyorum onlarda beni çok severler oyuzden ise güce cocuklara iyi baktılar gözüm arkada kalmadı hep bı korkum vardı ya oğlum yemek yemezse diye ama halası çok iyi baktı yoksa bu ameliyatı olamazdım
Hangi şehirdeydinYa sen zaten belli kalbi iyi bi kadınsın.
Şu yorumu yazmam bile çok.
Bizim blok da bi kac daire de, bakıcı mutlaka olması gereken kişiler var. Ay Türkmen, Özbek vs durmuyorlar hemen zam isteyip iş yapmak istemeyip gidiyorlar.
Hemen gelirler abbblla ama senin var 2 cocuk ekstra bana su kadar ver derler.
Hemen de söylemiyorlar. Bi kac gun sonra söyluyorlar. Kabul etmezsen birakip ortada gidiyorlar.
Bi kac komsum da bu olaylara şahit oldum.
Benim biraz daha beklemem gerek galiba…
Bişey sormak istiyorum sizin dranejler ciksrtilirken canınız çok yandımı ben hastanede 1 hafta kaldım ateslenme falan oldu neyse sonrası beni taburcu ettiler 7 Ekim'de ama dranejlerle eve gönderdiler resim çekip bosalttim doktor baktı dedi gel cikartalim sende rahat edersin dedi gittim 9 Ekim'de cikarttirmaya gorumcemde yanlız bırakmadı beni yanlız gidilir mi nasıl gidicen diye neyse sağı cikardilar canım çok yandı solu cikarcaklar takıldı kaldı cekiyorlar gelmiyor stajerler yapamadı beni ameliyat eden doktorum geldi oda uğraşırken çekerken kablo koptu içinde kaldı orayı ugusturdular kestiler olcak gibi değil dedim beni bayıltıp çıkarınEvet bu konularda çok cabuk toparliyorum belli kişiler hariç ameliyat olduğumu bilen yok düşün3 günde hallettim
Sizde olursunuz inşallah ameliyatı istediğiniz gibi mutlu olursunuz rabbim evlatlarınizi size bağışlasınYa ne güzel bi gelinsin.
Bi zahmet değerini bilsinler.