Ben pazartesi oldum persembe çiktım çikarken çikardilar direnleri acımadı ama içimden birşey çikiyor hissi garipti oda saniyelik eve direnlerle gitme falan yok bende valla değişik seyler yaşamışsın üzüldümBişey sormak istiyorum sizin dranejler ciksrtilirken canınız çok yandımı ben hastanede 1 hafta kaldım ateslenme falan oldu neyse sonrası beni taburcu ettiler 7 Ekim'de ama dranejlerle eve gönderdiler resim çekip bosalttim doktor baktı dedi gel cikartalim sende rahat edersin dedi gittim 9 Ekim'de cikarttirmaya gorumcemde yanlız bırakmadı beni yanlız gidilir mi nasıl gidicen diye neyse sağı cikardilar canım çok yandı solu cikarcaklar takıldı kaldı cekiyorlar gelmiyor stajerler yapamadı beni ameliyat eden doktorum geldi oda uğraşırken çekerken kablo koptu içinde kaldı orayı ugusturdular kestiler olcak gibi değil dedim beni bayıltıp çıkarınbida ameliyat a girdim şeyimin üstünde dikiş ah ah neler çektim o anda neyseki iyi ama minik dikişler batıyor elime deydikce
Amin amin.Sizde olursunuz inşallah ameliyatı istediğiniz gibi mutlu olursunuz rabbim evlatlarınizi size bağışlasın
Oda milyonda bir beni bulduBen pazartesi oldum persembe çiktım çikarken çikardilar direnleri acımadı ama içimden birşey çikiyor hissi garipti oda saniyelik eve direnlerle gitme falan yok bende valla değişik seyler yaşamışsın üzüldüm
Çok geçmiş olsun ay Allahım bazen oluyor böyle aksilikler.Bişey sormak istiyorum sizin dranejler ciksrtilirken canınız çok yandımı ben hastanede 1 hafta kaldım ateslenme falan oldu neyse sonrası beni taburcu ettiler 7 Ekim'de ama dranejlerle eve gönderdiler resim çekip bosalttim doktor baktı dedi gel cikartalim sende rahat edersin dedi gittim 9 Ekim'de cikarttirmaya gorumcemde yanlız bırakmadı beni yanlız gidilir mi nasıl gidicen diye neyse sağı cikardilar canım çok yandı solu cikarcaklar takıldı kaldı cekiyorlar gelmiyor stajerler yapamadı beni ameliyat eden doktorum geldi oda uğraşırken çekerken kablo koptu içinde kaldı orayı ugusturdular kestiler olcak gibi değil dedim beni bayıltıp çıkarınbida ameliyat a girdim şeyimin üstünde dikiş ah ah neler çektim o anda neyseki iyi ama minik dikişler batıyor elime deydikce
Vajina üstü olunca biraz zorluk oldu ama geçti çok şükürÇok geçmiş olsun ay Allahım bazen oluyor böyle aksilikler.
Ay o diren Allah Allah hersey olsun diren olmasın.
Bende gecen sene ameliyat oldum diren taktılar.
Bazen öyle yere denk geliyor ki maf ediyor hastayı..
Peki direni cikarmak icin kestikleri yer sonrasinda zorluk olusturdu mu size, yoksa sorun olmadı mı?
2 günde kapandı dr 2 günr kapanir demisti sonrada yıkanmaya basladim ben zatenÇok geçmiş olsun ay Allahım bazen oluyor böyle aksilikler.
Ay o diren Allah Allah hersey olsun diren olmasın.
Bende gecen sene ameliyat oldum diren taktılar.
Bazen öyle yere denk geliyor ki maf ediyor hastayı..
Peki direni cikarmak icin kestikleri yer sonrasinda zorluk olusturdu mu size, yoksa sorun olmadı mı?
Sen hem genetik olarak maaşallah 41,5 kere nazarlandan korusun çok şanslısın ve eli çok iyi bir doktora ameliyat olmuşsun.2 günde kapandı dr 2 günr kapanir demisti sonrada yıkanmaya basladim ben zaten
Evet birazda şans işi bu işler ama tabi bünyede önemli bazısı rahat atlatiyor bazısının atlatması uzun süruyorSen hem genetik olarak maaşallah 41,5 kere nazarlandan korusun çok şanslısın ve eli çok iyi bir doktora ameliyat olmuşsun.
Bazı doktorun eli kuş gibi oluyor.
Ben iki ameliyat oldum dogumlardan once, ilkinde ölümden döndüm neler çektim, ikinci ameliyatımda ameliyat olduğumu anlamadım. Kuş gibiydim.
Bende bir ay oldu ameliyat olali ama annemin yanindayim iki bebegim var biri 1 yasinda digeri 2Ya ne güzel destek olanınız var, bana destek yardım edecek kimse yok.
Herkesi geçtim annem bile gelmez.
Benim cocuklar sizden daha küçük 4 ve 5,5 yaşındalar.
Ya da iyice araştırıcam bir ay kalacak yemek, ev işi, cocugu okula görürsün getirsin birini bulmam lazım.
Düşün 22 bine ameliyat olmuşBibibella , ev işleri için 50 bin versem gelmezler 1 ay .
Çok güzel duruyor karnın dikişler yapistirma mi bantlar açıldi miİnşallah istediğin olur benimde aklımdaydı hep ama özelde yaptırma şansım pek yoktu bütçeden dolayı hiç yaptıramam gibi geliyordu hop bi anda oldum
Teşekkûrler :) bantlar daha açılmadı yapıştırma diye biliyorum ama en köselerde minik bir dikiş var gibi nasıl bir teknik kullanildi bilmiyorum haftaya olan dikisler alinacak galiba gobek deliğimde de var çunkuÇok güzel duruyor karnın dikişler yapistirma mi bantlar açıldi mi
Teşekkûrler :) bantlar daha açılmadı yapıştırma diye biliyorum ama en köselerde minik bir dikiş var gibi nasıl bir teknik kullanildi bilmiyorum haftaya olan dikisler alinacak galiba gobek deliğimde de var
Haftayı heyecanla bekliyorum o zaman arkadaşım da istiyordu göbeğiniz çok iyi olmuş dikisleriniz de düzgünse süper bizim için geçmiş olsun spor ne zaman dedi doktorunTeşekkûrler :) bantlar daha açılmadı yapıştırma diye biliyorum ama en köselerde minik bir dikiş var gibi nasıl bir teknik kullanildi bilmiyorum haftaya olan dikisler alinacak galiba gobek deliğimde de var çunku
Verdikleri kağıtta 6 hafta diyor ama ben 1 ay dolunca ufak ufak baslicam gibiHaftayı heyecanla bekliyorum o zaman arkadaşım da istiyordu göbeğiniz çok iyi olmuş dikisleriniz de düzgünse süper bizim için geçmiş olsun spor ne zaman dedi doktorun