- 20 Ocak 2010
- 44.973
- 150.966
- 43
İyi ki benim çok kilo vermeden dolayiİyiki yaptirmisiz benimde doğuma bağlı sarkigim vardı gitti çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki benim çok kilo vermeden dolayiİyiki yaptirmisiz benimde doğuma bağlı sarkigim vardı gitti çok şükür
E gayet iyi o kesikler zaten kalmiyor bile zamanla
Evet doktor da demişti bu iyileşmiş hali sahada iyiye gidiyor çok şükürE gayet iyi o kesikler zaten kalmiyor bile zamanla
Maşallah!Aydın yakın atatürk eğitim araştırma meltem ayhan oral hanıma oldum çok tatli bir dr pek goremesende ama asistanları çok ilgili 3 gün tek kişilik odada kaldim çok rahattı
Teşekkürler izmirdeysen tavsiye ederim boşuna 3 katı fiyat vermenin anlami yokMaşallah!
Sağlık diliyorum.
Şu doktoru ben de araştırayım.
Asıl ben teşekkür ederim.Teşekkürler izmirdeysen tavsiye ederim boşuna 3 katı fiyat vermenin anlami yok
İnşallah istediğin olur benimde aklımdaydı hep ama özelde yaptırma şansım pek yoktu bütçeden dolayı hiç yaptıramam gibi geliyordu hop bi anda oldumAsıl ben teşekkür ederim.
Bebemin biraz daha büyümesini bekliyorum.
Sabırsızlanıyorum.
Ay ayyy çok isterim inşallah.İnşallah istediğin olur benimde aklımdaydı hep ama özelde yaptırma şansım pek yoktu bütçeden dolayı hiç yaptıramam gibi geliyordu hop bi anda oldum
Hadi hayırlısı2 hafta sonrasına randevu aldım.
Bakalım neler diyecek bana?
İnşallah çok teşekkür ederim.Hadi hayırlısı
Ayni tripleri senden biraz önce ameliyat olan biri olarak yasiyorum hepsi cok normal pat pat geçiyor:)Çok teşekkür ederim dik durmaya ve rahat hareket etmeye başladım banyomu rahat yapıyorum sürekli pansumanı yapıyorum ve dikişler iyileşmeye başladı buda beni birazdaha rahatlattı yorumunuz beni mutlu etti çok teşekkür ederim
Ben de öyle diyordum 3.5 bekledim iç kaslar yüzünden 1 aydır spor yapıyorum ödemden eser kalmadı sporla bu karın germe kombini harika..benim mini karın germeydi, çok güzel olmus senin islem de cok begendim bibi21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktim dr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem
Bende olmayı düşünüyorum.21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktim dr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem
Benimde iç karın kası dikilmiş ama ben simdiden öksürürken hapşırırken sorun yasamiyorum ilk hafta ciddi agiriyordu gülerkende ve ağrı kesici kas gevseticide icmiyorum 1 haftadir sadece 1 hafta kullandım bi anda bende 150 kg hip trust yapmam tabide başliyacam o kesin ufak ufak dün umping jacks yaptim evde birkaç tane bakim ne olucak diye hiç birsey olmadi kocam dur napiyorsun birsey olacak dediği için biraktim bu adamla işim zorBen de öyle diyordum 3.5 bekledim iç kaslar yüzünden 1 aydır spor yapıyorum ödemden eser kalmadı sporla bu karın germe kombini harika..benim mini karın germeydi, çok güzel olmus senin islem de cok begendim bibi
Ben 3 gun kaldim geldigim gün ev supurdüm canım yarim 2. Hafta olacak gayet normal hayatima devam ediyorum ama tabi kişiye göre değişir bi arkadaşim 2 hafta çok zorlandim demişti ben ilk gün bile iyiydim dikiş dediğin yapıştırma zaten canım valla olun ya bedavadan az pahalı :)Bende olmayı düşünüyorum.
Bu arada dikisler çok iyi dikilmiş, burada ne fotolar gördük.
Kac gün sonra ev isleri vs ve kendini idare etmeye başladın.
2 kucuk cocuk var bende 4 ve 5,5 yaşında onlara bakabilirmiyim ameliyat olsam yoksa zorlanırmıyım.
Merhaba eyer yanınızda ev işlerinize yardım edecek biri var ise zor olmuyor benim görümcem vardı onlar yemek vs işlere oğlumu okula getir götür işlerine hep yardımcı oldular benimde bir oğlum bir kızım var oğlum 7 yaşında kızım 10 yaşında ilk ameliyat olduğunda eğilip dogrulamiyorsun ben 3 veya 4 üncü haftada dik durmaya başladım ev islerimi yapıyorum okula gidip geliyorum korse takılı oluyor 6 hafta kdr yarın öğlen doktor kontrolünde randevu aldım dicem korseyi cikarabilirimiyim hiç ağrı sızı çekmedim korkmayın yaniBende olmayı düşünüyorum.
Bu arada dikisler çok iyi dikilmiş, burada ne fotolar gördük.
Kac gün sonra ev isleri vs ve kendini idare etmeye başladın.
2 kucuk cocuk var bende 4 ve 5,5 yaşında onlara bakabilirmiyim ameliyat olsam yoksa zorlanırmıyım.