Karın germe ameliyatı oldum

IMG_20241021_151819_507~2.jpg

İnşallah istediğin olur benimde aklımdaydı hep ama özelde yaptırma şansım pek yoktu bütçeden dolayı hiç yaptıramam gibi geliyordu hop bi anda oldum 😍
Ay ayyy çok isterim inşallah.

Ben de kime güveneceğimi şaşırdım.

Kilo sorunum yok çok şükür.

Ama doğum sonrası bir anda aşırı kilo verdim,tabii spor yapma şansım sıfırdı. Uzun hikaye neyse…

Kaydettim bu doktoru.

Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim ☺️ dik durmaya ve rahat hareket etmeye başladım banyomu rahat yapıyorum sürekli pansumanı yapıyorum ve dikişler iyileşmeye başladı buda beni birazdaha rahatlattı yorumunuz beni mutlu etti çok teşekkür ederim
Ayni tripleri senden biraz önce ameliyat olan biri olarak yasiyorum hepsi cok normal pat pat geçiyor:)

21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktim 🤣 dr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem :KK53:
Ben de öyle diyordum 3.5 bekledim iç kaslar yüzünden:KK53: 1 aydır spor yapıyorum ödemden eser kalmadı sporla bu karın germe kombini harika..benim mini karın germeydi, çok güzel olmus senin islem de cok begendim bibi 🧿

21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktim 🤣 dr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem :KK53:
Bende olmayı düşünüyorum.
Bu arada dikisler çok iyi dikilmiş, burada ne fotolar gördük.

Kac gün sonra ev isleri vs ve kendini idare etmeye başladın.

2 kucuk cocuk var bende 4 ve 5,5 yaşında onlara bakabilirmiyim ameliyat olsam yoksa zorlanırmıyım.

Ben de öyle diyordum 3.5 bekledim iç kaslar yüzünden:KK53: 1 aydır spor yapıyorum ödemden eser kalmadı sporla bu karın germe kombini harika..benim mini karın germeydi, çok güzel olmus senin islem de cok begendim bibi 🧿
Benimde iç karın kası dikilmiş ama ben simdiden öksürürken hapşırırken sorun yasamiyorum ilk hafta ciddi agiriyordu gülerkende ve ağrı kesici kas gevseticide icmiyorum 1 haftadir sadece 1 hafta kullandım bi anda bende 150 kg hip trust yapmam tabide :KK53: başliyacam o kesin ufak ufak dün umping jacks yaptim evde birkaç tane bakim ne olucak diye hiç birsey olmadi kocam dur napiyorsun birsey olacak dediği için biraktim bu adamla işim zor :KK53:

2 kucuk cocuk var bende 4 ve 5,5 yaşında onlara bakabilirmiyim ameliyat olsam yoksa zorlanırmıyım.
Ben 3 gun kaldim geldigim gün ev supurdüm canım 😁 yarim 2. Hafta olacak gayet normal hayatima devam ediyorum ama tabi kişiye göre değişir bi arkadaşim 2 hafta çok zorlandim demişti 🤷🏼‍♀️ ben ilk gün bile iyiydim dikiş dediğin yapıştırma zaten canım valla olun ya bedavadan az pahalı :)

Merhaba eyer yanınızda ev işlerinize yardım edecek biri var ise zor olmuyor benim görümcem vardı onlar yemek vs işlere oğlumu okula getir götür işlerine hep yardımcı oldular benimde bir oğlum bir kızım var oğlum 7 yaşında kızım 10 yaşında ilk ameliyat olduğunda eğilip dogrulamiyorsun ben 3 veya 4 üncü haftada dik durmaya başladım ev islerimi yapıyorum okula gidip geliyorum korse takılı oluyor 6 hafta kdr yarın öğlen doktor kontrolünde randevu aldım dicem korseyi cikarabilirimiyim hiç ağrı sızı çekmedim korkmayın yani

X