Karın germe ameliyatı oldum

Bende 19 Kasım'da oldum 10 günlüğüm direnleri vajinamin ustune takmislar çıkardılar aşırı derecede şişlik var vajinamin tras kisminda ve koyu renkte kanama oluyor o deliklerde normal mi bu durum doktor her boka normal dio
Öncelikle çok geçmiş olsun benimde ay i şekilde takıldı 9 gün kadar takılı kaldı direnler sonrası çıkartırken bı sıkıntı yaşadım sağ çıktı sol çıkmadı içten takılma oluyordu doktorum çekerken içinde koptu e haliyle paansuman odasında minik opersyon geçirdim dikislik durumum oldu vajina tras üstü yerinde baya bı uyuşturularak denediler çıkarmadılar dedim beni uyutun ben bişey gormeyim tekrar saat 3 gibi ameliyathaneye geldim bayıltıp aldılar ve vajina yerimde bı sertlik var ama gün geçtikçe geçiyor gibi ama dikiş izi az var sizin sızma durumuna anlam veremedim acaba erken mi çıkardılar kaç gün siZde direnler kaldı benim hiç öyle olmadı

7 gun kaldi cikartmaya gittiğimde iki gun daha bekletelim mi dedi kabul etmeidm canim cok aciyordu çünkü endiseliyim bu durumdan kansz kalırım diye korkuyorum
7 gun kaldi cikartmaya gittiğimde iki gun daha bekletelim mi dedi kabul etmeidm canim cok aciyordu çünkü endiseliyim bu durumdan kansz kalırım diye korkuyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun Korkmayın acınızı anlıyorum cunki Doktorlar daya iyi biliyor ben sıvı rengi değişene kdr beklettim dinledim doktorumu çıkardılar ben de kansız kalmışım sürekli uyku hali yataktan başımı kaldırıp gidemiyordum sağlık ocağına tam kan sayımı istedim baktı kansızlık için ilaç yazdı iki kutu biri bitti şurup olanini aldım hapını istemedim

Bende 19 Kasım'da oldum 10 günlüğüm direnleri vajinamin ustune takmislar çıkardılar aşırı derecede şişlik var vajinamin tras kisminda ve koyu renkte kanama oluyor o deliklerde normal mi bu durum doktor her boka normal dio
Benim de şişlik ve morarma olmuştu epey o bölgede. Direnlerim 3. Gün çıkmıstı ve 3 gün daha sıvı gelmişti diren yerlerinden sonra kesildi. Doktor sıvı gelmesi daha iyi diyordu. Diren yeri kapanınca sıvı birikti derimin altında şırınga ile çekmişti. Yeniden birikti orda benim 19. Günüm bugün . Haftaya hafta sonu kontrolüm var geldiğinde çekeriz sıvıyı yeniden demişti. Gelmesi daha iyi kapanıp içerde birekeceğine

Benim de şişlik ve morarma olmuştu epey o bölgede. Direnlerim 3. Gün çıkmıstı ve 3 gün daha sıvı gelmişti diren yerlerinden sonra kesildi. Doktor sıvı gelmesi daha iyi diyordu. Diren yeri kapanınca sıvı birikti derimin altında şırınga ile çekmişti. Yeniden birikti orda benim 19. Günüm bugün . Haftaya hafta sonu kontrolüm var geldiğinde çekeriz sıvıyı yeniden demişti. Gelmesi daha iyi kapanıp içerde birekeceğine
Şişliğiniz suan ne durumda

Normal karın germe oldum çünkü karın kaslarım ayrıktı onun da onarımı yapıldı ama sarkıklığım az olduğu için karın germe izi normale göre biraz kısa. Karın germe 360 derece lipo göğüs büyütme ve dikleştirme oldum. Hocadan şuana kadar gayet memnunum ilgisinden iletişiminden ve şimdilik süreçten. İlerleyen zamanlarda nasıl oluyor bilemiyorum. Ama şimdilik gayet memnunum. Her sorduğum soruya saat kaç olursa olsun dönüyor. Hatta ilk günlerde hastanede kalırken günde 3 kere gelip kontrol ediyordu gece 11 bucuk 12 de bile geliyordu. Taburcu olduktan sonra da aradı sordu. Memnun kaldım yani.

Siz mini olmuştunuz heralde onun dikişlerinin uzunluğu ne kadar oluyor. Bir de siz kime oldunuz
ben de orhan aydına oldum :) normalde 51 kgydum sadece karın bölgemde 1.5k-2 g fazlam vardı bir de iki doğuma bağlı karında sarkma vardı. hem lipo hem mini karın germe yaptı. izin ölçüsü sezeryandan bir tık uzun sadece. dikişi filan düzgün yaptı. karın kası dikimi bende de oldu çok az bir ayrıklık vardı düzelttim dedi.

Normal karın germe oldum çünkü karın kaslarım ayrıktı onun da onarımı yapıldı ama sarkıklığım az olduğu için karın germe izi normale göre biraz kısa. Karın germe 360 derece lipo göğüs büyütme ve dikleştirme oldum. Hocadan şuana kadar gayet memnunum ilgisinden iletişiminden ve şimdilik süreçten. İlerleyen zamanlarda nasıl oluyor bilemiyorum. Ama şimdilik gayet memnunum. Her sorduğum soruya saat kaç olursa olsun dönüyor. Hatta ilk günlerde hastanede kalırken günde 3 kere gelip kontrol ediyordu gece 11 bucuk 12 de bile geliyordu. Taburcu olduktan sonra da aradı sordu. Memnun kaldım yani.
Gögüs büyütme ve dikleştirme de ağrınız çok oldu mu?

Gögüs büyütme ve dikleştirme de ağrınız çok oldu mu?
İlk günlerde en çok göğüs zorladı ama sonrasında karın daha meşakkatli sıvı birikmesi falan ödem hareket kısıtlılığı, korsenin rahatsızlığı vs. Göğüs daha çabuk toparladı. İlk gün karnı hiç hissetmedim.

Şükür 😍 perşembe spora başliyorum yetoo :KK53:
Merhaba ben de İzmir’de sizin olduğunuz doktora sizin gibi olmak istiyorum. Nasıl randevu alacağım? Öğretmen olduğum için yaz tatilinin başında olsam diyorum şimdiden gidip bunu ayarlayabilir miyim yoksa devlet hastanesi diye tarih seçmek olmuyor mu?

Merhaba ben de İzmir’de sizin olduğunuz doktora sizin gibi olmak istiyorum. Nasıl randevu alacağım? Öğretmen olduğum için yaz tatilinin başında olsam diyorum şimdiden gidip bunu ayarlayabilir miyim yoksa devlet hastanesi diye tarih seçmek olmuyor mu?
Eğer bu konuda fikir alırsanız beni de etiketler misiniz? Öğrenci olduğum için ben de yazın olmak istiyorum yaza tarih alınabiliyor mu devlete merak ediyorum

Çok güzel olmuş benim böyle değil biraz yamuk kesmişler 4 Kasım'da muayene olduğumda sorucam neden böyle diye
Karnınızda çatlaklar var mıydı? Onları da dikiş hattının içine almak için yamuk kesmiş olabilir doktorunuz
Benim amelyatıma bir ay sonra tam 1 yıl olacak çok ama çokk memnunum 😘darısı sizlere

X