• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣

Leyla2991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
38
20
3
34
KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣 Bundan 3 yıl önce ameliyatı olmaya karar vermiş fakat ailevi nedenlerden dolayı ertelemiş hatta 3 yıl önce ameliyatı olmuş ve olacak olan bir çok kişiyle burda tanışıp olmaya karar bedenlerin bile gerçekleştirdiği ameliyat hakkında yine yeniden konuşmak istiyorum Bu sefer sureclerinize tanık olmakla kalmayıp araniza katılmak için burdayım istanbul & Bursa doktor öneri tavsiyeleriniz ve son donem fiyat analizini konuşmak istiyorum sizlerle yardımlarınızı(düşüncelerinizi/yasadiklarinizi) paylaşır misiniz 🤗🙏

KARIN GERME 2019(DOKTOR TAVSIYELERI ,UCRETLER, AMELIYATI OLMUŞ VE OLACAK OLANLARIN BULUŞMA NOKTASI ) 🐣 Bundan 3 yıl önce ameliyatı olmaya karar vermiş fakat ailevi nedenlerden dolayı ertelemiş hatta 3 yıl önce ameliyatı olmuş ve olacak olan bir çok kişiyle burda tanışıp olmaya karar bedenlerin bile gerçekleştirdiği ameliyat hakkında yine yeniden konuşmak istiyorum Bu sefer sureclerinize tanık olmakla kalmayıp araniza katılmak için burdayım istanbul & Bursa doktor öneri tavsiyeleriniz ve son donem fiyat analizini konuşmak istiyorum sizlerle yardımlarınızı(düşüncelerinizi/yasadiklarinizi) paylaşır misiniz 🤗🙏

Merhaba güzel bir konu açmışsın teşekkür ederim 😊 inşallah paylaşımda bulunur olanlar olmayı düşünenler 🤗

15.000 ile 20.000 arası süreçler hep aynı araştırdım
Bayıl,ayıl korse kas ağrıları,ödem,morluk,iz eğilememe vs sonrasında şikayetler azalıyor
Bunlara değer mi mutlu olacaksan evet

15.000 ile 20.000 arası süreçler hep aynı araştırdım
Bayıl,ayıl korse kas ağrıları,ödem,morluk,iz eğilememe vs sonrasında şikayetler azalıyor
Bunlara değer mi mutlu olacaksan evet
Evet süreç olarak aynen dediginiz gibi güncel fiyatları araştırıyordum bi süredir doktora göre o kadar çok fiyat farkları var ki bakalim🙏

Merhaba güzel bir konu açmışsın teşekkür ederim 😊 inşallah paylaşımda bulunur olanlar olmayı düşünenler 🤗
Teşekkür ederim kızlar bende bi süredir burdayım aslında sadece şuan ki yeni dönem de ameliyati gerçekleştiren arkadaşlar bize yardımcı olurlar umarım 🤗👍

Bursa da çekirge estetik int. Selçuk beyle görüşmüştüm ama yinede doktordan ziyade ameliyatı bu doktorla gerçekleştirmiş kadınlarla konuşmak iyi olabilir 👍süreçleri nasıl geçti illaki herkesin farklıdır kızlar ama yine de merak ediyoruz 🙄🤷‍♀️🤗

bende istiyorum:KK200:Ankara da yaşayıp yaptırmak isteyen var mı :KK24:

Geri kilo alinirsa yinee ben de cok dusundum amaaa bi ikinciyi yaptiracak gucum yok😭😭😭

Geri kilo alinirsa yinee ben de cok dusundum amaaa bi ikinciyi yaptiracak gucum yok😭😭😭
Canım ufak kilolar sıkıntı değil ama sürekli kontrol etmek lazım bi kaç kilo çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum arkadaşlar daha iyi bilir ama çok yakın arkadaşım ablası oldu biraz alınca hemen yürüyüş spor yapıyor o ameliyattan sonra zaten ister istemez dikkat eder insan ;)) 🤗🤗

Ben ank Bayadır araştırıyorum keöiörende Dr fatih tekin ismini çok duydum
ben hiç duymadım o ismi bakarım birazdan :) Dr. Ferruh bingül'ü duydum.
Birde Tarık çavusoğlu var fakat muayene ücretli o yuzden gidemiyorum yoksa isterdim.
Hangi uygulamayı yaptırmak istiyorsun ?
Ben lazer lipo. düşünüyorum.
Belden alınan yağların kalçaya enjekte edilmesi uygulamasını istiyorum.
Fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok ama :/

bel çevresi için fiyat bilen var mı Ankara da?

Canım ufak kilolar sıkıntı değil ama sürekli kontrol etmek lazım bi kaç kilo çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum arkadaşlar daha iyi bilir ama çok yakın arkadaşım ablası oldu biraz alınca hemen yürüyüş spor yapıyor o ameliyattan sonra zaten ister istemez dikkat eder insan :KK66:) 🤗🤗
Zaten yag hucresi azaliyor kadlari dikiliyor ameliyatta alsanda orantili
Teşekkür ederim kızlar bende bi süredir burdayım aslında sadece şuan ki yeni dönem de ameliyati gerçekleştiren arkadaşlar bize yardımcı olurlar umarım 🤗👍
ben gecen yil istanbulda oldum lipo karin germe popoya yag enjeksiyonu. Ben sonuctan cokkk memnun kaldim. Isteyen herkes olur insallah. Kadinlar icin vucut inemli tabiki

ben hiç duymadım o ismi bakarım birazdan :) Dr. Ferruh bingül'ü duydum.
Birde Tarık çavusoğlu var fakat muayene ücretli o yuzden gidemiyorum yoksa isterdim.
Hangi uygulamayı yaptırmak istiyorsun ?
Ben lazer lipo. düşünüyorum.
Belden alınan yağların kalçaya enjekte edilmesi uygulamasını istiyorum.
Fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok ama :/
Ben istanbulda serkan baltaya oldum cok ilgili doktor bi srastirin sonuctan cokkk memnun kaldim

Bende ameliyattan once cok ararstirmistim.hatta korkup vaz gecmistim. Ama vucudumla barisik degildim. Ve kesin kararimi verdim hollandadan istanbula gittim ameliyatimi oldum . Ilk defa duz bir karnim ince belim arkaya cikintilin popom oldu☺️

Istanbul' da fuat yüksel fiyat ve iş acisindan iyi bence kızlar bir arastirin. Doktorun bildigim kadariyla sosyalmedya hesabi yok, sanirim ihtiyaci da yok randevular heeep dolu.

Bende ameliyattan once cok ararstirmistim.hatta korkup vaz gecmistim. Ama vucudumla barisik degildim. Ve kesin kararimi verdim hollandadan istanbula gittim ameliyatimi oldum . Ilk defa duz bir karnim ince belim arkaya cikintilin popom oldu☺
Ohh maşallah darısı başımıza 🤗🤗

İstanbul’da Dr.Burak Efeoğlu hastane adı vermeyeceğim daha önce çalıştığım bir hekimdi ve ameliyat sonuçları oldukça başarılı fiyatlar 15bin civarı şuan sanırsam :/ Ameliyat sonrası süreçte bir kaç gün öne doğru eğil yürümek gerekiyor bu zorluyor hareketle artam ağrılar oluyor korse sıkıyor.Korseyi ortalama 4 hafta kullanmak gerekiyor.Ama şöyle bir yanı var ki bazı hastalar kilo vermeden karnına liposuction yapılıp fazla derinin alınmasını istiyor evet yine düzleşiyor karın ama iyice kilo verilip kalan deri alındığında incecik bir görünüm oluyor dikiş izi bikininin altında kalıyor.Ameliyat sonrasında drenleriniz oluyor doktor kararına göre 1-2-3 gün gibi kalabiliyor.Yani bu konuda merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 4 yıllık plastik cerrahi hemşireliği yapmış olmamla birlikte hala da devam ediyorum...

Back