Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kantoran yağını 10 gün boyunca gece yatmadan önce düzenlice sürdüm fakat ten sanki çatlaklr daha bir belirgin hali alınca bıraktım aradan 1 ahafta geçti sanki karnım toparlandı derin olan kırmızı çatlaklarım silikleşti ten rengine döndü hafiif olanrda hiç belli olmuyo yakından baksam bile acab diyorum bu yağı sürüp vücudu dinlendrince daha bi etkli oluyo ne şimdi tekrar başladım sürmeye gelişmeleri tekarr bildirecem kızlar boshayallersmile
kırmızı mı sarı kantaron mu?
kızlar kantoran yağını 10 gün boyunca gece yatmadan önce düzenlice sürdüm fakat ten sanki çatlaklr daha bir belirgin hali alınca bıraktım aradan 1 ahafta geçti sanki karnım toparlandı derin olan kırmızı çatlaklarım silikleşti ten rengine döndü hafiif olanrda hiç belli olmuyo yakından baksam bile acab diyorum bu yağı sürüp vücudu dinlendrince daha bi etkli oluyo ne şimdi tekrar başladım sürmeye gelişmeleri tekarr bildirecem kızlar boshayallersmile
canım benim çatlaklarım çok eskiydi ama çok belirgin değil sadece göğsümün üstünde biraz.2 hafta sürdüm daha belirdi yani biraz çukur oldu sanki.senindemi öyle oldu?yani sence devammı etmeliyim?birde ben kese yapıp öyle sürüyordum onun zararı olurmu acaba?[/QU
canım kese olayı çok ii bir yöntem ama doktorlar bile fazla keseye yapmaya karşı çünkü vücudu fazla kuruttuğunu söylüyolar hafta da bir yeterli diyolar
aynen dediğin gbi oldu benim de ilk başda korktum senin yorumunu görünce ebnde bıraktım bir haftda kendliğnden toparlandı benim de çatlakalr yeni kıpkırmızı ve derin di şimdi toparlandı demekki dinlendirmek gerekiyomuş şimdi gayet ii hatta şuan 1 gün sürüyorum 1 gün sürmüyorum mavis08 bide böle dene inş seninkilerde tamamen geçer olumunekankayizsmile
kanron işi yaramaz sanmam
kızlar kantaron yagı deriyi soydugu için kaşınma yanma kızarma normaldir,bakın yüz gencleştirme işlemi vardır,cilt soyma hani,onun acısıda fenadır ama,günler geçipte cilt kendini yenilemeye basladıgında bebek gibi bir cilt cıkar ortaya.kızarkadasım yaptırdı bu işlemi,ilk günler sokaga bile cıkmadı cilti kazınmış gibiydi,kırmızı ve canıda acıyordu,ama bir hafta içindde yemin ederim 20 yas cildine kavustu ben şok oldum resmen.kısacası acıması ve soyulur gibi olması normal,o deri gidiyor,alttan yenisi gelicek,çatlak deri soyulup gidicek yani,bimem anlatabildinmi,acıya dayananlar sonucu alır bence,ha herkeste acı yaparmı onu bilemem,hadi kolay gelsin...
kızlar ben tam 30 kilo verdim..karnımda özellikle müthiş çatlak var anlatamam daha 18 yaşındayım..
bu yağı denicem kesinlikle..ayrıca vücudum baya sarktı onlarıda spor yaparak geçirmeye çalışıcam umarım işe yarar bu şekilde vücudumdan çok rahatsızım mafoldumben