• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende faydasını görmeye başladım valla kızlar. karnımdaki fay hatları hafifleye başladı :kedi:

aktar bana sarı kantaron verdi.. kırmızı, sarı diye ayrılmaz dedi. kafam karıştı ama sarıyı aldım 2 gündür uyguluyorum.. kırmızı daha mı etkili acaba

kızlar kantoran yağını 10 gün boyunca gece yatmadan önce düzenlice sürdüm fakat ten sanki çatlaklr daha bir belirgin hali alınca bıraktım aradan 1 ahafta geçti sanki karnım toparlandı derin olan kırmızı çatlaklarım silikleşti ten rengine döndü hafiif olanrda hiç belli olmuyo yakından baksam bile acab diyorum bu yağı sürüp vücudu dinlendrince daha bi etkli oluyo ne şimdi tekrar başladım sürmeye gelişmeleri tekarr bildirecem kızlar boshayallersmile

kızlar kantoran yağını 10 gün boyunca gece yatmadan önce düzenlice sürdüm fakat ten sanki çatlaklr daha bir belirgin hali alınca bıraktım aradan 1 ahafta geçti sanki karnım toparlandı derin olan kırmızı çatlaklarım silikleşti ten rengine döndü hafiif olanrda hiç belli olmuyo yakından baksam bile acab diyorum bu yağı sürüp vücudu dinlendrince daha bi etkli oluyo ne şimdi tekrar başladım sürmeye gelişmeleri tekarr bildirecem kızlar boshayallersmile

kırmızı mı sarı kantaron mu?

canım benim çatlaklarım çok eskiydi ama çok belirgin değil sadece göğsümün üstünde biraz.2 hafta sürdüm daha belirdi yani biraz çukur oldu sanki.senindemi öyle oldu?yani sence devammı etmeliyim?birde ben kese yapıp öyle sürüyordum onun zararı olurmu acaba?

maviş kantoronu kullanmaya başlayalı neredeyse 1 hafta olacak ve ben çok memnunum. benim doğumdan oluşan çatlaklarım vardı karnımda. ancak çok fazla diil. veşuanda ben bile inanamıyorum bence baya hafifledi. bide masaj yaparken o çatlaklar kıpkırmızı ve çok belirgin oluyr.sanırım kan dolaşımım hızlandığı için. 1 saat sonra o kırmızılık geçiyr ve normal haline dönüyr. bbakalım inş. kurtuluruz bu çatlaklardan

canım benim çatlaklarım çok eskiydi ama çok belirgin değil sadece göğsümün üstünde biraz.2 hafta sürdüm daha belirdi yani biraz çukur oldu sanki.senindemi öyle oldu?yani sence devammı etmeliyim?birde ben kese yapıp öyle sürüyordum onun zararı olurmu acaba?[/QU

canım kese olayı çok ii bir yöntem ama doktorlar bile fazla keseye yapmaya karşı çünkü vücudu fazla kuruttuğunu söylüyolar hafta da bir yeterli diyolar
aynen dediğin gbi oldu benim de ilk başda korktum senin yorumunu görünce ebnde bıraktım bir haftda kendliğnden toparlandı benim de çatlakalr yeni kıpkırmızı ve derin di şimdi toparlandı demekki dinlendirmek gerekiyomuş şimdi gayet ii hatta şuan 1 gün sürüyorum 1 gün sürmüyorum mavis08 bide böle dene inş seninkilerde tamamen geçer olumunekankayizsmile

slm kızlar ben herzaman gıremıyorum bu nedenle sorularınızada yetısemıyorum.maıl olarak gelen bıldırımlerde kullanmadıgım maıle gıttıgı ıcın goremıyorum.her neyse kılomu sormussunuz kılom 5 ay once neyse sımdıde o 58 ıdım ve hala aynı kılodayım kıloyla alaklı oldugunnu zannetmıyorum.ben kırmızı kantoron yagı kullandım bayaa koyu bı kırmızı ıdı daha dogrusu koyu pembe markasıda karper onuda solım...sarısını veya daha acık olanını kullanmadıgım ıcın onlar hakkında yorum yapamıcam bes gundur surmeyı bıraktım baklaım neler olcak.inşallah boyle kalırım :)

kızlar kantaron yagı deriyi soydugu için kaşınma yanma kızarma normaldir,bakın yüz gencleştirme işlemi vardır,cilt soyma hani,onun acısıda fenadır ama,günler geçipte cilt kendini yenilemeye basladıgında bebek gibi bir cilt cıkar ortaya.kızarkadasım yaptırdı bu işlemi,ilk günler sokaga bile cıkmadı cilti kazınmış gibiydi,kırmızı ve canıda acıyordu,ama bir hafta içindde yemin ederim 20 yas cildine kavustu ben şok oldum resmen.kısacası acıması ve soyulur gibi olması normal,o deri gidiyor,alttan yenisi gelicek,çatlak deri soyulup gidicek yani,bimem anlatabildinmi,acıya dayananlar sonucu alır bence,ha herkeste acı yaparmı onu bilemem,hadi kolay gelsin...

kızlar ben tam 30 kilo verdim..karnımda özellikle müthiş çatlak var anlatamam daha 18 yaşındayım..
bu yağı denicem kesinlikle..ayrıca vücudum baya sarktı onlarıda spor yaparak geçirmeye çalışıcam umarım işe yarar bu şekilde vücudumdan çok rahatsızım mafoldumben

kızlar kantaron yagı deriyi soydugu için kaşınma yanma kızarma normaldir,bakın yüz gencleştirme işlemi vardır,cilt soyma hani,onun acısıda fenadır ama,günler geçipte cilt kendini yenilemeye basladıgında bebek gibi bir cilt cıkar ortaya.kızarkadasım yaptırdı bu işlemi,ilk günler sokaga bile cıkmadı cilti kazınmış gibiydi,kırmızı ve canıda acıyordu,ama bir hafta içindde yemin ederim 20 yas cildine kavustu ben şok oldum resmen.kısacası acıması ve soyulur gibi olması normal,o deri gidiyor,alttan yenisi gelicek,çatlak deri soyulup gidicek yani,bimem anlatabildinmi,acıya dayananlar sonucu alır bence,ha herkeste acı yaparmı onu bilemem,hadi kolay gelsin...

benim bildiğim kadarıyla kantoron yağı soyulma falan yapmaz aksine ciltteki tahrişleri önler.bebeklerin bile pişiklerine sürülür kantoron

kaydirigubbakcemile
kızlar ben tam 30 kilo verdim..karnımda özellikle müthiş çatlak var anlatamam daha 18 yaşındayım..
bu yağı denicem kesinlikle..ayrıca vücudum baya sarktı onlarıda spor yaparak geçirmeye çalışıcam umarım işe yarar bu şekilde vücudumdan çok rahatsızım mafoldumben

plates cok iyiymis canim bi ara bende baslicam vucut SIKILASIYOMUS

ilk mesajınızı silmişsiniz.. neden? konuyla ilgili bir olumsuzluk mu oldu? ne kadar da umut vericiydi oysa ki yazdıklarınız..

ben de alıcam bundan umarım ters tepki yapmaz
ama ben bikaç yağ karıştırmayı düşünüyorum :s

Back