kantaron yağından emin olarak söylüyorum ki,çatlaklara,yara izlerine,yaralara çok iyi geliyor...
konu sahibi arkadaşım tesadüfen bulmuş bu yöntemi ama çatlaklarda çok etkilidir...
benden tavsiye kantaron yağını sürmeden önce o bölgeyi hafif dairesel hareketlerle keseleyin ya da fırcalayın...ölü derilerden arınsın,kan dolaşımı hızlansın.o zaman faydasını daha etkili görürsünüz...
ben daha önce kullandım hatta yağını kendim yapıyordum yazın. (2 yemek kaşıgı kırmızı kantaronu,200 ml hakiki zeytınyağı ile karıstırıp koyu renkli bir şişeye koyuyorsunuz.15 gun sıcak gunes alan bir yere koyuyorsunuz arada bır calkalıyorsunuz.15 gun sonunda süzüp kullanıyorsunuz)
benimde ergenlıkten dolayı bacaklarımın arka kısmında,kalcalarımın yanlarında var.cok düzenli kullanmadığım için tamamen geçirir mi geçirmez mi bilmiyorum ama gerçekten cok faydası oluyo...
özellikle yeni çatlaklarınız varsa(kırmızı renkte olurlar) onlara daha hızlı ve kısa sürede sonuç verıyor...
eski çatlaklarada faydası oluyor gercekten.soğuk su tutmayıda unutmayın sıkılaştırması için.a.s.