Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya arkadaslar anlamadım sarımı yoksa kırmızı mı olucak bende alıcam net bı bılgı verırsenız sevınırım walla baya bı umutladım suanda daha 20 yasındayım sezaryanla 5 ay once dogum yaptım karnım harıta gıbı curumus gıbı ıgrenc puruzsuz karnım cok fena oldu umudumu kesmıstım ama bunu duyunca sevındım kesın denıcem umarım ıyı gelır kırmızımı sarımı acıl cvp beklıyorumm

Arkadaşlar bende aldım kırmızı kantoron yağı olacak dedim aktar sarı ya da kırmızı diye gelmiyor tek bir bicimde geliyor dedi yine de aldım bir haftadır kullanıyorum inş. bende de işe yarar.

melix cnm senin kullandığın yağın rengi nasıl bize cvp verirsen seviniriz.kırmızıya yakınsa belki odaha etkilidir:)

bende sarı kullanıyorum ...bakalım buara duzenlı kulanıyorum kullanmayada calsııcam sonucu yazcam ınsallah ıse arar sarıda olsa

slm melix benim bir sorum olacak sana : benim karnımda hiç çatlak olmadı ama ergenlikte göğüslerimde biraz olmuştu emzirme dönemindede bira daha arttı tabi.ortalama 1 hafta 10 gündür kullanıyorum

beyaz olan çizgilerin rengi değişti yani eskisi gibi belirgin değil ama sanki çatlaklar biraz çukurlaştı dahamı kötü oluyor acaba yoksa geçeceği zaman böyle bir değişim oluyormu?en kısa sürede bana yanıt verebilirsen sevinirim bende daha kötü olacaksa hiç yapmayim arkadaşım

beyaz olan çizgilerin rengi değişti yani eskisi gibi belirgin değil ama sanki çatlaklar biraz çukurlaştı dahamı kötü oluyor acaba yoksa geçeceği zaman böyle bir değişim oluyormu?en kısa sürede bana yanıt verebilirsen sevinirim bende daha kötü olacaksa hiç yapmayim arkadaşım

canım sana kötü haber.bende de aynen böle başladı birebir aynı.hatta bende geçio sanmıştım.ama böle önce çukurlaşmlar başladı sonrada daha da derinleştiler en sonundada kabak gibi daha büyük çıktılar.hemen bırak hemennnnn ilerlemeden.çünkü 1 hafta kullanmadığım halde ilerlemeler gördüm ben ki kaç seneden beri bende çatlak hiç ilerlemiodu.sadece var olanlar vardı.

sidney bende korktum şimdi. sakın daha kötü olmasın karnımız. bende 3 gün oldu lkullanalı. korktum ya

canım sana kötü haber.bende de aynen böle başladı birebir aynı.hatta bende geçio sanmıştım.ama böle önce çukurlaşmlar başladı sonrada daha da derinleştiler en sonundada kabak gibi daha büyük çıktılar.hemen bırak hemennnnn ilerlemeden.çünkü 1 hafta kullanmadığım halde ilerlemeler gördüm ben ki kaç seneden beri bende çatlak hiç ilerlemiodu.sadece var olanlar vardı.
sahimi söylüyorsun ya bende beyaz ince çizgiler kaybolduda sanırım iyileşme belirtisidir demiştim.korktum bak şimdi bende.kaş yapayım derken göz çıkacaktı o zaman yani öylemi?iyide ben neredeyse 2 haftadır kullanıyordum bırakınca çokmu çukur duracaklar şimdi?!ya keşke hiç başlamasaydım o kadarda çok yoktu oysaki

sahimi söylüyorsun ya bende beyaz ince çizgiler kaybolduda sanırım iyileşme belirtisidir demiştim.korktum bak şimdi bende.kaş yapayım derken göz çıkacaktı o zaman yani öylemi?iyide ben neredeyse 2 haftadır kullanıyordum bırakınca çokmu çukur duracaklar şimdi?!ya keşke hiç başlamasaydım o kadarda çok yoktu oysaki

walla bende çok pişman oldum.ya kaç sene ne kremlerle düzelltiğim her şey eski halinde şuan.ama şunuda sölimm.hemen lipometricle sıkılaştırmam lazım çukurları.çok açıldı kabak gibi.düşünün ben mini etek giyiodum çıplak tenle şuan 5 metre öteden çocuk görür baksa çatlağımı okadar belirgin oldular.lanet olsun ne diyimm:(((

arkadaşlar bilmediğiniz şeyleri kullanmayın bence.bakın 2 kişide aynı şey oldu bari siz sıkıntıya girmeyin.benden uyarması.

sidneyy kader arkadaşım nasıl düzeltmeyi düşünüyorsun daha önce ne kullanmıştın canım

birde arkadaşım bu lipometric dediğin selilüt için değilmiydi benmi yanlış hatılıyorum masaj aletimi yoksa krem falanmı biraz açarmısın

birde arkadaşım bu lipometric dediğin selilüt için değilmiydi benmi yanlış hatılıyorum masaj aletimi yoksa krem falanmı biraz açarmısın

evet canım öle.ama esas sıkılaştırma özelliği var.ben onla küçültmüştüm.belli olmuolar dı üstünede dermadoc birebirdi.walla da elinde dokunduğunda bırak yarığı eline bile gelmiodu.hissetmiodum.dümdüzdü ama beyazlıkları parlıordu onada fondotönle işi bitrmiştim.nerden sürdüm bunu yaa.hepsi başa döndü.yapmaya enerjim kalmadı aynısını..

bittim ben walla kader arkadşım.gel sarılcam sana mavişim ağlıcam ühüüü:gitme:

kantaron yağından emin olarak söylüyorum ki,çatlaklara,yara izlerine,yaralara çok iyi geliyor...
konu sahibi arkadaşım tesadüfen bulmuş bu yöntemi ama çatlaklarda çok etkilidir...
benden tavsiye kantaron yağını sürmeden önce o bölgeyi hafif dairesel hareketlerle keseleyin ya da fırcalayın...ölü derilerden arınsın,kan dolaşımı hızlansın.o zaman faydasını daha etkili görürsünüz...
ben daha önce kullandım hatta yağını kendim yapıyordum yazın. (2 yemek kaşıgı kırmızı kantaronu,200 ml hakiki zeytınyağı ile karıstırıp koyu renkli bir şişeye koyuyorsunuz.15 gun sıcak gunes alan bir yere koyuyorsunuz arada bır calkalıyorsunuz.15 gun sonunda süzüp kullanıyorsunuz)
benimde ergenlıkten dolayı bacaklarımın arka kısmında,kalcalarımın yanlarında var.cok düzenli kullanmadığım için tamamen geçirir mi geçirmez mi bilmiyorum ama gerçekten cok faydası oluyo...
özellikle yeni çatlaklarınız varsa(kırmızı renkte olurlar) onlara daha hızlı ve kısa sürede sonuç verıyor...
eski çatlaklarada faydası oluyor gercekten.soğuk su tutmayıda unutmayın sıkılaştırması için.a.s.

bende bi bucuk ay önce doğum yaprım cok çatlağım war kırmızıyken çaresine bakem demiştim kantoran yağına başladım bıraksammıkibilmiyorumkismile

kantaron yağından emin olarak söylüyorum ki,çatlaklara,yara izlerine,yaralara çok iyi geliyor...
konu sahibi arkadaşım tesadüfen bulmuş bu yöntemi ama çatlaklarda çok etkilidir...
benden tavsiye kantaron yağını sürmeden önce o bölgeyi hafif dairesel hareketlerle keseleyin ya da fırcalayın...ölü derilerden arınsın,kan dolaşımı hızlansın.o zaman faydasını daha etkili görürsünüz...
ben daha önce kullandım hatta yağını kendim yapıyordum yazın. (2 yemek kaşıgı kırmızı kantaronu,200 ml hakiki zeytınyağı ile karıstırıp koyu renkli bir şişeye koyuyorsunuz.15 gun sıcak gunes alan bir yere koyuyorsunuz arada bır calkalıyorsunuz.15 gun sonunda süzüp kullanıyorsunuz)
benimde ergenlıkten dolayı bacaklarımın arka kısmında,kalcalarımın yanlarında var.cok düzenli kullanmadığım için tamamen geçirir mi geçirmez mi bilmiyorum ama gerçekten cok faydası oluyo...
özellikle yeni çatlaklarınız varsa(kırmızı renkte olurlar) onlara daha hızlı ve kısa sürede sonuç verıyor...
eski çatlaklarada faydası oluyor gercekten.soğuk su tutmayıda unutmayın sıkılaştırması için.a.s.
Bende önce güzelce kese yapıyordum sonra sürüyordum üstelik sabah akşam sonuç olarak iki aftada çok hafif olan çatlaklarım daha belirgin oldu yani çukurlaştı.demekki herkeste aynı etki olmuyor yani

Back
X