Karı koca ilişkisi

Size ilgisi azalmış o zaman. Renklendirin ilişkinizi özletin kendinizi vs. ya da. Konuyu detaylandırmazsanız kimse anlamaz sürekli yorgunsa siz başlatıyorsanız sorun yani nedenlerini ona.
Zaten genelde acık gıyınıyorum hep ılgısını cekıyorum bendede problem yokki buna uzuluyorum

???

artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
:olamaz: Tövbe estağfirullahhhh.

Her akıntı geldiğinde ilişkiye girmek gerektiğini bilmiyor mu eşiniz? Bazen günde iki üç kez bile olur. Hakkınıza girmiş.

Günde iki kez olsa haftada 14 ilişki idealdir. Yapamayacaksa boşanın. Yavaş yavaş cezanın dozunu artırırsınız. Önce aç bırakın sonra odaya falan kilitleyin en son evden atarsınız.

Bu işler öle olmaz böle olur dersiniz.

Neden bosanayım? Adam genelde böyle ve benim 1 kere basım agırmadı ya😀 o nazlı sanırsın ben adamım enterasan
Hayatım işte arada başın ağrıyacak. Hiç ağrımadığı için böyle. Erkeklere av gibi gözükürsen peşinden koşar, avcı gözükürsen av olur kaçar. 🤪
Bi de enfeksiyon mantar neyim olabilir.

Zaten genelde acık gıyınıyorum hep ılgısını cekıyorum bendede problem yokki buna uzuluyorum

Onla çok ilgisi yok aslında ilgisi olan erkeğe istersen pijamalı ol. İlgisini kesen birşeyler olmalı ya da hep böyle birisiydi farketmemişsinizdir. Açıkçası kadın genelde arzulanan taraf olmak ister bilemedim. 😂 Belki de sizinle aynı düşünmüyor çok sık ilişki sevmiyor buda olabilir.

" her gun ıstemıyorum haftada 2/3 kez ıdeal zaten"
Demişsiniz ya hani ; zaten bunu sağlıyor size asıl sorununuz sizin arzulanmamanız ve hep sizin başlatmanız...
İnsanlara çok yanlış bilgi veriyorsunuz, doğru cevaplar da alamazsınız yani.

Bu arada konu sahibi kısmen haklı bence. Evet süre olarak telaş etmesi için az Bi zaman geçmiş ama 2 gün üst üste reddedilmiş. Hep başlatan tarafmış hem de. Henüz 4 yıllık evliler ve yaşlar da genç adam yorgun kendi aklına gelmiyorsa bile karısı yaklaştığında istek gelirdi Bi gün olmasa diğer gün. Bu adamın 15 senelik evli 40 yaş halini düşünemedim. Hepten unutur cinselliği.

başlatan tarafın ne önemi var ki ben onu anlamadım, sürekli "sanki ben adamım" diyip durmuşsunuz.. adamın libidosu o kadar demek ki sizinle alakası olduğunu sanmıyorum.. yani 4 yılda hala birbirinizin ritmine ayak uyduramamış olmanız ilginç..

benim fikrimce sayısından ziyade kalitesi önemli.. mesela ben hissiz zevksiz 2 günde bir olmasındansa 2 haftada bir olmasını tercih ederim.. mesela bizim de 10 günde bir falan oluyor ama çok güzel oluyor, eşim de ben de bundan rahatsızlık duymuyoruz, ritmimiz böyle çünkü.

başlatan tarafın ne önemi var ki ben onu anlamadım, sürekli "sanki ben adamım" diyip durmuşsunuz.. adamın libidosu o kadar demek ki sizinle alakası olduğunu sanmıyorum.. yani 4 yılda hala birbirinizin ritmine ayak uyduramamış olmanız ilginç..

benim fikrimce sayısından ziyade kalitesi önemli.. mesela ben hissiz zevksiz 2 günde bir olmasındansa 2 haftada bir olmasını tercih ederim.. mesela bizim de 10 günde bir falan oluyor ama çok güzel oluyor, eşim de ben de bundan rahatsızlık duymuyoruz, ritmimiz böyle çünkü.hafta

Haftada 2-3 gün ideal demişsiniz. Zaten 2-3 gün önce birlikte olduğunuzu söylemişsiniz. Sorun nedir? Herkes her gün istemeyebilir. Aylarca yapmamış değilsiniz. Normal bence.

X