Kargoyla Yemek Göndermek

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Hanımlar Merhaba,
Sevgilim Şırnak Cizre de polis memuru, 2 aydır orada doğru düzgün yemek yiyemiyor kızılay dan gelenleri yiyorlarmış onlarında tadı tuzu yok diyor. Dışarıdan da yemek siparişi pek vermiyor güvenemiyor verse de tatları bi değişik diyo. Anlıcağınız ev yemeğine hasret kalmış durumda bu arada yurt gibi bi yerde kalıyo yemek yapabileceği bi evi yok.
Bende diyorum ki kargoyla aparatif birşeyler yapıp göndersem... Ama kargo 3 günde orda oluyor. Mesela ben bugün akşam yapsam(gündüz çalıştığım için) yarın akşam kargo benden teslim alcak perşembe günü sevgilimin eline geçecek. Yaprak sarma falan yapsam bozulur mu sizce daha önce kurabiye gönderdim gayet sağlam ulaştı eline. Börek poğaça bayatlarda yaprak sarma elmalı kurabiye falan denemeyi düşünüyorum.
Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Herkese çok teşekkürler

Benimde sevgilim Şırnakta bulundu görevi için,polis.
Bende aynısını yapmak için niyetlendim ama o zaman sokağa çıkma yasağından ne kargo gidiyordu ne birşey. Şu an durum ne bilmiyorum. Bunu bir araştırdın mı bilmiyorum ama aklında bulunsun.
Ben oraya gönderdiğimde 84 kiloydu, 2 buçuk ay görev yaptı 75 kilo döndü ordan.

Ben otobüsle yaprak sarma gönderdim, burdan muavine verdim, ordan arkadaşı almıştı. Bozulmamıştı. Birde şeylere bak adı ne bilmiyorum ama soğutuculu buzlu poşetler var böyle uzun yol için.

Bozulmaz bence. Bende okuldayken annem yurda börek,kek,sarma tarzı yemekler gönderiyordu. Güzel kapaklı kaplara koysanız sorun olacağını sanmıyorum.

Bu arada kızılaydan gelen yemekleri duydum, gerçekten fenaymış.
Emniyet binalarının üst katlarındaki yurtlarda mı kalıyor ?
Bizde yemek yapma olanağı vardı, emniyetin mutfağını kullanıyorlardı. Yeni olduğu için ortamı çözdü mü bilmiyorum ama ailesiyle kalanlar vardı onlar emniyete yemekte bırakırlardı.
Özel harekatcı mı ? Eğer öyleyse onlar pek bu fırsatlatdan yararlanamıyor, çünkü sürekli dışarı gönderiliyorlar dönene kadar yemek falan kalmıyordu.
Ben en çok konserve gönderirdim, birde büyük marketlerde mikrodalgalık yemekler var, öyle bir imkan var mı kaldığı yerde onu sen biliceksin ama ben mini mikrodalga fırın göndermiştim otobüsle, bu da idare etmişti bizi.

Sarma,börek gider de elmalı kurabiye dağılır gibime geldi.
En iyisi kurabiyeleri ben gelip elden teslim alayım.
Eline sağlık bu arada.

KArgo şirketine de bağlı. Salak bi firma var mesela 5 gündür 6 saatlik yoldan iki kargoyu bana ulaştıramadılar.
Ne telefona bakıyorlar ne bişeye. Müşteri hizmetlerinin de bişeyden haberi yok.
İyi bir şirket var bir günde getiriyor.

Annemin sarmasını dolmasını bazen çok özlüyorum ve kıymalı su böreğini kargoyla bozulacağını düşündüğümüz için sehirler arası otobüsler gönderiyor 19 saatte elme geçiyor

göndermek sıkıntı olmuyorsa

termos kap alın

onlar bozulmasını da engeller

dolaba koyarsınız onu önce soğutursunuz

yiyeceği de soğutur sonra termos kaba koyarsınız

ama tabii kırılacak eşya diye özenli taşınmalı

Aynı benim sevgiliminde durumu öyle işte, 83 kiloydu 78 olmuş garibim. Allah hepimize sabır versin onlarında yardımcısı olsun...Şuan için sokağa çıkma yasağı gece 11den sonra daha 1 hafta önce gönderdim kurabiyeleri pazartesi akşam yaptım, salı akşam kargo teslim aldı perşembe öğlen sevglimin eline ulaştı . Otobüsle gönderme şansım yok büyük bi ilde değilim küçük bi il ve burdan şırnağa sefer olacağını sanmıyorum açıkcası, ama buzlu poşet fikri iyimiş çok teşekkür ederim arastırcam

zeytinyağlı yaparsan bozulmaz ama kargo kabul eder mi öyemek diye gönderemezsin almazlar kırılacak malzeme diye yollarsın ama börek poğaça türü daha hora geçer ve daha çok dayanır haberin olsun.

Bozulmaz bence. Bende okuldayken annem yurda börek,kek,sarma tarzı yemekler gönderiyordu. Güzel kapaklı kaplara koysanız sorun olacağını sanmıyorum.
Kaç günde elinize ulaşıyordu peki ben pazartesi yapınca perşembe eline ulaşıyor o yuzden tereddüt ediyorum kap sorun değil yoksa ki

ben bozulabileceğini düşünüyorum açıkcası.
mesafe çok uzak.
üç günde teslim edemeyebilirler.
bazen öyle aksilikler oluyo ki ummadığın yere ulaşamayabiliyor kargo.
otobüs firması aracığılığı ile gönderme şansın var mı?

Malesef Kızılay dan gelen yemekler kötüymüş bayağı eti çok sveiyordum taa ki burda yiyene kadar diyor sevgilim o kadar kötüymüş Şöyle ki benim sevgilim daha yeni bi yurda geçti, 2 aydır okuldan bozma harabe gibi bi yerde kalıyodu kalacak yer bulamadı. Daha yeni bi okulu yurt yapmışlar mutfak olanağı kısıtlıı bildiğim kadarıyla, fırın falan da yoktur acaba ben alıp göndersem mi direkt netten.

soğanlı olmayan, bu hava sıcaklığına dayanacak her şeyi gönderebilirsin. eşim askerdeyken (o zaman sevgilim) kek, peynirli börek, poğaça vb. bir sürü şey hep kargo ile gönderirdim Doğubayazıt' a.
Bu arada Allah kavuştursun :)

Benim yolu zaten 18 saat falan , Süratle gönderdim bizim şirketin anlaşması var diye 2 günde gitti memnun kaldım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…