İşte ben mikrodalga fırın göndermiştim. O buzlu poşetlerin büyükleri bavul kadar, onların içine doldururdum migroslarda falan ev yemekleri var mikrodalgalık atıyorsun 5 dakikada falan hazır sağlıklı değil tabi bi ev yemeği asla değil ama o şartlar altında olabilecek en iyisi bu, bizim için kurtarıcı oldu. Birde aklında bulunsun, benim sevgilim özel harekatcı, her zaman evde kalma imkanı yoktu, yemek yemediği olurdu 2-3 gün, bu protein içecekleri var markası şu an aklıma gelmedi ama aromalı birçok markada var, sporcu içeceği değil ama tıbbi nütrisyon mu öyle birşeydi. İçinde günlük alması gereken protein karbonhidrat vs doyurucu, dışarı göreve giderken onlardan alırdı yanına. En azından aç kalmıyordu.
İmkanlar çok kısıtlı işte malesef orda, nöbet noktaları vs çok tuhaf yerler, bizde çatı nöbeti falan vardı, baya apartman çatısı. Oralarda kaldıkları olurdu. Her zaman yemek bulabilme lüksleri yok tabi, sana ordan mutlaka resim falan gönderiyordur. Her taraf terkedilmiş, dağ bayır.. Açık dükkan dahi nadir..