Kargoyla Yemek Göndermek

zeytinyağlı yaparsan bozulmaz ama kargo kabul eder mi öyemek diye gönderemezsin almazlar kırılacak malzeme diye yollarsın ama börek poğaça türü daha hora geçer ve daha çok dayanır haberin olsun.
Börek poğaça bayatlamaz mı sizce ? Kargoya bilgi vermiyorum ya içeriği ne diyorlar geçende kırılacak malzeme dedim

Bunu da ilk defa duyuyorum sevgili damdan çok teşekkür ederim

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu doğru aslında havalar da soğuk ben yine denemek için azar azar hepsinden yapayım en iyisi teşekkür ederim amin inşallah :)

ya biara soguk tutan straforlar vardi var mi acaba hala. Yillar once iki gunde marastan dondurma gelmisti halen tas gibiydi. belki o ise yarayabilir.

Bilemedim ama 3 günde yaprak sarma bozulabilir neticede soğuk ortamda değil. Elmalı kurabiye de dağılır gibi geldi.

Küçük bi ilde yaşıyorum burdan Şırnak a sefer yoktur diye düşünüyorum Antalya ya bile yok siz düşünün kim giderki burdan oraya zaten Ben en iyisi azar azar yapayım yine bi denerim

İşte ben mikrodalga fırın göndermiştim. O buzlu poşetlerin büyükleri bavul kadar, onların içine doldururdum migroslarda falan ev yemekleri var mikrodalgalık atıyorsun 5 dakikada falan hazır sağlıklı değil tabi bi ev yemeği asla değil ama o şartlar altında olabilecek en iyisi bu, bizim için kurtarıcı oldu. Birde aklında bulunsun, benim sevgilim özel harekatcı, her zaman evde kalma imkanı yoktu, yemek yemediği olurdu 2-3 gün, bu protein içecekleri var markası şu an aklıma gelmedi ama aromalı birçok markada var, sporcu içeceği değil ama tıbbi nütrisyon mu öyle birşeydi. İçinde günlük alması gereken protein karbonhidrat vs doyurucu, dışarı göreve giderken onlardan alırdı yanına. En azından aç kalmıyordu.
İmkanlar çok kısıtlı işte malesef orda, nöbet noktaları vs çok tuhaf yerler, bizde çatı nöbeti falan vardı, baya apartman çatısı. Oralarda kaldıkları olurdu. Her zaman yemek bulabilme lüksleri yok tabi, sana ordan mutlaka resim falan gönderiyordur. Her taraf terkedilmiş, dağ bayır.. Açık dükkan dahi nadir..

Bilemedim ama 3 günde yaprak sarma bozulabilir neticede soğuk ortamda değil. Elmalı kurabiye de dağılır gibi geldi.
Geçen de damla çikolatalı kurabiye gönderdim straforla altını üstünü sağını solunu ayarlayıp bi güzel sabitliyorum kutuyu fırlatsalar da içindeki kımıldamayınca bi sıkıntı olmuyo

Şu malum büyük toptan market varya oranın soğutucu özellikle poşetleri var onlardan al
Onun içinde hiçbirşey olmuyor

Bu arada burda şırnakta yaşayan yokmu ya yapıp götürse hayrına şahane olur

Şu malum büyük toptan market varya oranın soğutucu özellikle poşetleri var onlardan al
Onun içinde hiçbirşey olmuyor

Bu arada burda şırnakta yaşayan yokmu ya yapıp götürse hayrına şahane olur
İyi ki sormuum sizlere ne çok fikir aldım , bunuda hemen arastırayım teşekkür ederim Linacım
Ordakilerin derdi başından aşkındır Allah hepsinin yardımcısı olsun

Geçen de damla çikolatalı kurabiye gönderdim straforla altını üstünü sağını solunu ayarlayıp bi güzel sabitliyorum kutuyu fırlatsalar da içindeki kımıldamayınca bi sıkıntı olmuyo

Evet o mantıklıymış. Elmalı kurabiye ama daha dağılan bir şey olduğu için. Kargo yerine otobüsle gönderebilseniz daha kısa sürede ulaşır.

Aynen herşey anlattığın gibi canım benimki çevik kuvvet , nöbetleri var tabi ama özel harekatcı kadar yoğun değiller... Mikrodalga fırını kullanabilir mi bi öğreneyim ben en iyisi yardımcı olduğun için çok tesekkür ederimm

sakın yollama hayal kırıklığı oluyor resmen. ben ankara gibi bir yere yollamıştım. kardeşimin doğumgünüydü pasta börek yemek yaptım yolladım. 8 günde geçti eline. böyle bişeyler de olabilir. ha tavsiyem terminalden otobüse verin yollayın. daha güvenli olur.

Rica ederim aklına takılan birşey olursa mesajda atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum

Biz ogrenciyken ailelerimiz otobusle gonderirdi, annem sarma dolma, kek kurabiye yollardi iyi sarip sarmalayinca da hicbir sey olmazdi.
Kayinvalidem de gozleme yapar gonderirdi artik gondermiyor :)

Börek poğaça bayatlamaz mı sizce ? Kargoya bilgi vermiyorum ya içeriği ne diyorlar geçende kırılacak malzeme dedim
bir tepsi börek bir tepsi poğaça yapsanız zaten tek başına yemez iki güne hatta kalabalıklarsa beş dk da bitirirler toptan duacınız olurlar:)

hava serin bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…