- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Börek poğaça bayatlamaz mı sizce ? Kargoya bilgi vermiyorum ya içeriği ne diyorlar geçende kırılacak malzeme dedimzeytinyağlı yaparsan bozulmaz ama kargo kabul eder mi öyemek diye gönderemezsin almazlar kırılacak malzeme diye yollarsın ama börek poğaça türü daha hora geçer ve daha çok dayanır haberin olsun.
Bunu da ilk defa duyuyorum sevgili damdan çok teşekkür ederimgöndermek sıkıntı olmuyorsa
termos kap alın
onlar bozulmasını da engeller
dolaba koyarsınız onu önce soğutursunuz
yiyeceği de soğutur sonra termos kaba koyarsınız
ama tabii kırılacak eşya diye özenli taşınmalı
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu doğru aslında havalar da soğuk ben yine denemek için azar azar hepsinden yapayım en iyisi teşekkür ederim amin inşallah :)soğanlı olmayan, bu hava sıcaklığına dayanacak her şeyi gönderebilirsin. eşim askerdeyken (o zaman sevgilim) kek, peynirli börek, poğaça vb. bir sürü şey hep kargo ile gönderirdim Doğubayazıt' a.
Bu arada Allah kavuştursun :)
ya biara soguk tutan straforlar vardi var mi acaba hala. Yillar once iki gunde marastan dondurma gelmisti halen tas gibiydi. belki o ise yarayabilir.Hanımlar Merhaba,
Sevgilim Şırnak Cizre de polis memuru, 2 aydır orada doğru düzgün yemek yiyemiyor kızılay dan gelenleri yiyorlarmış onlarında tadı tuzu yok diyor. Dışarıdan da yemek siparişi pek vermiyor güvenemiyor verse de tatları bi değişik diyo. Anlıcağınız ev yemeğine hasret kalmış durumda bu arada yurt gibi bi yerde kalıyo yemek yapabileceği bi evi yok.
Bende diyorum ki kargoyla aparatif birşeyler yapıp göndersem... Ama kargo 3 günde orda oluyor. Mesela ben bugün akşam yapsam(gündüz çalıştığım için) yarın akşam kargo benden teslim alcak perşembe günü sevgilimin eline geçecek. Yaprak sarma falan yapsam bozulur mu sizce daha önce kurabiye gönderdim gayet sağlam ulaştı eline. Börek poğaça bayatlarda yaprak sarma elmalı kurabiye falan denemeyi düşünüyorum.
Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Herkese çok teşekkürler
Küçük bi ilde yaşıyorum burdan Şırnak a sefer yoktur diye düşünüyorum Antalya ya bile yok siz düşünün kim giderki burdan oraya zatenben bozulabileceğini düşünüyorum açıkcası.
mesafe çok uzak.
üç günde teslim edemeyebilirler.
bazen öyle aksilikler oluyo ki ummadığın yere ulaşamayabiliyor kargo.
otobüs firması aracığılığı ile gönderme şansın var mı?
Malesef Kızılay dan gelen yemekler kötüymüş bayağı eti çok sveiyordum taa ki burda yiyene kadar diyor sevgilim o kadar kötüymüşŞöyle ki benim sevgilim daha yeni bi yurda geçti, 2 aydır okuldan bozma harabe gibi bi yerde kalıyodu kalacak yer bulamadı. Daha yeni bi okulu yurt yapmışlar mutfak olanağı kısıtlıı bildiğim kadarıyla, fırın falan da yoktur acaba ben alıp göndersem mi direkt netten.
Geçen de damla çikolatalı kurabiye gönderdim straforla altını üstünü sağını solunu ayarlayıp bi güzel sabitliyorum kutuyu fırlatsalar da içindeki kımıldamayınca bi sıkıntı olmuyoBilemedim ama 3 günde yaprak sarma bozulabilir neticede soğuk ortamda değil. Elmalı kurabiye de dağılır gibi geldi.
Bunu da bi araştırayım hemenn :)ya biara soguk tutan straforlar vardi var mi acaba hala. Yillar once iki gunde marastan dondurma gelmisti halen tas gibiydi. belki o ise yarayabilir.
İyi ki sormuum sizlere ne çok fikir aldım , bunuda hemen arastırayım teşekkür ederim LinacımŞu malum büyük toptan market varya oranın soğutucu özellikle poşetleri var onlardan al
Onun içinde hiçbirşey olmuyor
Bu arada burda şırnakta yaşayan yokmu ya yapıp götürse hayrına şahane olur
Geçen de damla çikolatalı kurabiye gönderdim straforla altını üstünü sağını solunu ayarlayıp bi güzel sabitliyorum kutuyu fırlatsalar da içindeki kımıldamayınca bi sıkıntı olmuyo
Aynen herşey anlattığın gibi canım benimki çevik kuvvet , nöbetleri var tabi ama özel harekatcı kadar yoğun değiller... Mikrodalga fırını kullanabilir mi bi öğreneyim ben en iyisi yardımcı olduğun için çok tesekkür ederimmİşte ben mikrodalga fırın göndermiştim. O buzlu poşetlerin büyükleri bavul kadar, onların içine doldururdum migroslarda falan ev yemekleri var mikrodalgalık atıyorsun 5 dakikada falan hazır sağlıklı değil tabi bi ev yemeği asla değil ama o şartlar altında olabilecek en iyisi bu, bizim için kurtarıcı oldu. Birde aklında bulunsun, benim sevgilim özel harekatcı, her zaman evde kalma imkanı yoktu, yemek yemediği olurdu 2-3 gün, bu protein içecekleri var markası şu an aklıma gelmedi ama aromalı birçok markada var, sporcu içeceği değil ama tıbbi nütrisyon mu öyle birşeydi. İçinde günlük alması gereken protein karbonhidrat vs doyurucu, dışarı göreve giderken onlardan alırdı yanına. En azından aç kalmıyordu.
İmkanlar çok kısıtlı işte malesef orda, nöbet noktaları vs çok tuhaf yerler, bizde çatı nöbeti falan vardı, baya apartman çatısı. Oralarda kaldıkları olurdu. Her zaman yemek bulabilme lüksleri yok tabi, sana ordan mutlaka resim falan gönderiyordur. Her taraf terkedilmiş, dağ bayır.. Açık dükkan dahi nadir..
Aynen herşey anlattığın gibi canım benimki çevik kuvvet , nöbetleri var tabi ama özel harekatcı kadar yoğun değiller... Mikrodalga fırını kullanabilir mi bi öğreneyim ben en iyisi yardımcı olduğun için çok tesekkür ederimm
bir tepsi börek bir tepsi poğaça yapsanız zaten tek başına yemez iki güne hatta kalabalıklarsa beş dk da bitirirler toptan duacınız olurlar:)Börek poğaça bayatlamaz mı sizce ? Kargoya bilgi vermiyorum ya içeriği ne diyorlar geçende kırılacak malzeme dedim
2 günde.Kaç günde elinize ulaşıyordu peki ben pazartesi yapınca perşembe eline ulaşıyor o yuzden tereddüt ediyorum kap sorun değil yoksa ki
hava serin bozulmazHanımlar Merhaba,
Sevgilim Şırnak Cizre de polis memuru, 2 aydır orada doğru düzgün yemek yiyemiyor kızılay dan gelenleri yiyorlarmış onlarında tadı tuzu yok diyor. Dışarıdan da yemek siparişi pek vermiyor güvenemiyor verse de tatları bi değişik diyo. Anlıcağınız ev yemeğine hasret kalmış durumda bu arada yurt gibi bi yerde kalıyo yemek yapabileceği bi evi yok.
Bende diyorum ki kargoyla aparatif birşeyler yapıp göndersem... Ama kargo 3 günde orda oluyor. Mesela ben bugün akşam yapsam(gündüz çalıştığım için) yarın akşam kargo benden teslim alcak perşembe günü sevgilimin eline geçecek. Yaprak sarma falan yapsam bozulur mu sizce daha önce kurabiye gönderdim gayet sağlam ulaştı eline. Börek poğaça bayatlarda yaprak sarma elmalı kurabiye falan denemeyi düşünüyorum.
Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Herkese çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?