valla oylebilmiyorumkismile ya soramıyorum adresi azcık biliyom..sorarsam anlar cunku salı dogumgunu bi anlamıda kalmaz supriz olsun istedim opuyorumnanaktan
Çok tatlısın canım ya ne aldın peki çok meraklıyımdır ben delikafadulden
Aaaaaa belki sistemede kayıtlıdır adresi hemen pat pat diye çıkar (Tabi kayıtlı olup olmadığını kargo şirketine gittiğinde öğrenebilirsin .Eğer daha önceden o şirketle gönderim fln yaptıysa kargo şirketi onu sisteme kaydetmiştir. )
Çok tatlısın canım ya ne aldın peki çok meraklıyımdır ben delikafadulden
Aaaaaa belki sistemede kayıtlıdır adresi hemen pat pat diye çıkar (Tabi kayıtlı olup olmadığını kargo şirketine gittiğinde öğrenebilirsin .Eğer daha önceden o şirketle gönderim fln yaptıysa kargo şirketi onu sisteme kaydetmiştir. )
bi magazanın internet sitesinden kendine birsey begenmisti ama bulundugu yerde bakmıs magazaya bulamamıs oyle kaldı..bende burda buldum aldım geldiginde veririm diye dusunuyodum sonra dedim kargo yapımopuyorumnanaktan
ya aslında bana kargo yolladı calıstıgı yerin adresini vermis bende oraya yollıycam ama hani tam vermemis gibi adresi cadde sokak adı falan yok ustun körü yani bende tam adresi bulmaya calısıyom:lepi:
Canım..şubeden teslimde yollayabilirsin ayrıca.Kişi gidip şubeden de alabiliyor
Senin haber vermen yeterli.Birde netten takibini yapabiliyorsun PTT de dahil.
O zaman geri dönüş sorunuda yaşamıyorsun..
Canım..şubeden teslimde yollayabilirsin ayrıca.Kişi gidip şubeden de alabiliyor
Senin haber vermen yeterli.Birde netten takibini yapabiliyorsun PTT de dahil.
O zaman geri dönüş sorunuda yaşamıyorsun..
olur insallah:lepi:
ya oda mngden yolladı bana kargoyu oncedenkaydirigubbakcemile3 ama mngde cok gec geldi bana neyse valla yollarım artık gec falan yapcak bisi yokdelikafadulden
ptt eve kadar teslim ediyor mu yoksa ptt ile gönderince en yakınındaki pttden mi alması gerekiyor ?
ben de bir kargo göndericem ama en fazla 10 gramı geçmez ağırlığı, sizce ne kadar öderim ?
ptt ile güveli mi , elf siparişlerimi dangur dungur bir yere bırakıyordu ptt ?
yurtiçi kargoyla göndersem ne kadar tutar ? İstanbul içi..
Merhaba ben geçen hafta ptt kargoyla Konya'dan İstanbul'a eve teslim bir valiz gönderdim.8.5 kg ağırlığında valize 9 lira ödedim..
Senin ki 1 veya 2 lira ancak tutar sanırım.
Ama yolda başına bir iş gelir mi kırılır mı bilemem.Onuda görevliye danışabilirsin...