Kargo yollamak hakkında yardım lutfen

Yurtiçi öylesi bir durum olduğunda telefon açıyor genelde .Senin şansızlığından öyle olmuş galiba canım

Son düzenleme:
hmm ya bir sey daha sorayım simdi ben adresi tam bilmiyorum yollıycam mesela yanlıs oldu direk arayıpda kargo var size subeden alın derler degilmi

Evet evet arıyorlar öylesi durumda
Oğlum adresi tam bilmeden mi yollayacaksın koptum moonum ya =)

Son düzenleme:
Evet evet arıyorlar öylesi durumda
Oğlum adresi tam bilmeden mi yollayacaksın koptum moonum ya =)

valla oylebilmiyorumkismile ya soramıyorum adresi azcık biliyom..sorarsam anlar cunku salı dogumgunu bi anlamıda kalmaz supriz olsun istedim opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tatlısın canım ya ne aldın peki çok meraklıyımdır ben delikafadulden
Aaaaaa belki sistemede kayıtlıdır adresi hemen pat pat diye çıkar (Tabi kayıtlı olup olmadığını kargo şirketine gittiğinde öğrenebilirsin .Eğer daha önceden o şirketle gönderim fln yaptıysa kargo şirketi onu sisteme kaydetmiştir. )

Son düzenleme:
Çok tatlısın canım ya ne aldın peki çok meraklıyımdır ben delikafadulden
Aaaaaa belki sistemede kayıtlıdır adresi hemen pat pat diye çıkar (Tabi kayıtlı olup olmadığını kargo şirketine gittiğinde öğrenebilirsin .Eğer daha önceden o şirketle gönderim fln yaptıysa kargo şirketi onu sisteme kaydetmiştir. )

bi magazanın internet sitesinden kendine birsey begenmisti ama bulundugu yerde bakmıs magazaya bulamamıs oyle kaldı..bende burda buldum aldım geldiginde veririm diye dusunuyodum sonra dedim kargo yapımopuyorumnanaktan

ya aslında bana kargo yolladı calıstıgı yerin adresini vermis bende oraya yollıycam ama hani tam vermemis gibi adresi cadde sokak adı falan yok ustun körü yani bende tam adresi bulmaya calısıyom:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım..şubeden teslimde yollayabilirsin ayrıca.Kişi gidip şubeden de alabiliyor
Senin haber vermen yeterli.Birde netten takibini yapabiliyorsun PTT de dahil.
O zaman geri dönüş sorunuda yaşamıyorsun..

Son düzenleme:
Oooooooo baya süpriz olacaktır onun için hihoyyyt Sana önceden yolladığına göre kesin bilgisayarda kayıtlıdır sisteme geçmiştir yani :dance:

Canım..şubeden teslimde yollayabilirsin ayrıca.Kişi gidip şubeden de alabiliyor
Senin haber vermen yeterli.Birde netten takibini yapabiliyorsun PTT de dahil.
O zaman geri dönüş sorunuda yaşamıyorsun..

evet kargo takip olayıda vardı dimi ozaman iyi ben ordan bakarım sureklialkisalkisalkis

Oooooooo baya süpriz olacaktır onun için hihoyyyt Sana önceden yolladığına göre kesin bilgisayarda kayıtlıdır sisteme geçmiştir yani :dance:

olur insallah:lepi:
ya oda mngden yolladı bana kargoyu oncedenkaydirigubbakcemile3 ama mngde cok gec geldi bana neyse valla yollarım artık gec falan yapcak bisi yokdelikafadulden

ptt eve kadar teslim ediyor mu yoksa ptt ile gönderince en yakınındaki pttden mi alması gerekiyor ?
ben de bir kargo göndericem ama en fazla 10 gramı geçmez ağırlığı, sizce ne kadar öderim ?
ptt ile güveli mi , elf siparişlerimi dangur dungur bir yere bırakıyordu ptt ?
yurtiçi kargoyla göndersem ne kadar tutar ? İstanbul içi..

Merhaba ben geçen hafta ptt kargoyla Konya'dan İstanbul'a eve teslim bir valiz gönderdim.8.5 kg ağırlığında valize 9 lira ödedim..
Senin ki 1 veya 2 lira ancak tutar sanırım.
Ama yolda başına bir iş gelir mi kırılır mı bilemem.Onuda görevliye danışabilirsin...

Back