Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

canım kafana takma olur böyle şeyler.burda seni tek geçerim.burda alışverişe değer nadir insanlardandır kendisi.
Bizimki sadece yanlış anlama/anlaşılma durumu arkadaşım. Bizim alzelzias la sorunumuz yok şükür. Nasıl birisi olduğunu gayet iyi biliyorum. Bugüne kadar bu sitede alış/satış hiç sorun yaşamadım. Bundan sonra da yaşamak istemem. Zaten daha önce de sırf arkadaşımı zora sokmamak için ben çekildim aradan.
Evet ikican arkadaşım mavi mont koymuştum. Bu siteye ilk girdiğim gündü...3-4 kişi aynı anda yine o monta talip olmuştu.Hem özelden hem konunu altına....Yine böyle olmuştu ama ilk yazan yine sizdiniz galiba....Size mi kısmet oldu anımsayamadım şimdi...Neyse güle güle kullanın ayakkabıları şimdiden....
Evet ilk ben talip olmuştum ama siz zorda kalmayın diye diğer arkadaşa bırakmıştım. Kafanız bayağı karışmıştı :KK48:Kalbim temizmiş ,kısa sürede gönlüme göre buldum bir tane. Oğluşum seve seve giyiyor. Başka ekleyeceğiniz yoksa ben eft yapınca haberdar ederim sizi...

Bizimki sadece yanlış anlama/anlaşılma durumu arkadaşım. Bizim alzelzias la sorunumuz yok şükür. Nasıl birisi olduğunu gayet iyi biliyorum. Bugüne kadar bu sitede alış/satış hiç sorun yaşamadım. Bundan sonra da yaşamak istemem. Zaten daha önce de sırf arkadaşımı zora sokmamak için ben çekildim aradan.

Evet ilk ben talip olmuştum ama siz zorda kalmayın diye diğer arkadaşa bırakmıştım. Kafanız bayağı karışmıştı :KK48:Kalbim temizmiş ,kısa sürede gönlüme göre buldum bir tane. Oğluşum seve seve giyiyor. Başka ekleyeceğiniz yoksa ben eft yapınca haberdar ederim sizi...
Şimdilik eft yapmayın 1-2 gün bekleyin.Kot ve kanvas pantolon ekliycem.....Ayrıca takibe alırsanız hemen haberiniz olur

ben talip olmasam kimse farkında değilmişti olanların neyse ama bende çok sevinmiştim ki gerçekten ihtiyacı vardı oğluşumun neyse sağlık olsun herkese iyi akşamlar

tamam canım yarın denetince size dönüş yapacağım.
OK canım..şimdilik herkese iyi akşamlar. Alanlar mutlu satan mutlu :)
ben talip olmasam kimse farkında değilmişti olanların neyse ama bende çok sevinmiştim ki gerçekten ihtiyacı vardı oğluşumun neyse sağlık olsun herkese iyi akşamlar
Canım kusura bakma ama daha ekleyeceğim var erkek ayakkabısı ...Takibe al beni koyduğumda haberin olur.....Oğluşların için düşünürüm ben birşeyler....Yaşını bana mesaj atarsın özelden....İyi akşamlar...

mrb canım ben tam sormadım ama spider man li benten li kabların içi bölmeli mi?birde bulursan kabanla birlikte 32 no pembe nike almak istiyor yengem.birde benim oğlanlara panduf var mı?

mrb canım ben tam sormadım ama spider man li benten li kabların içi bölmeli mi?birde bulursan kabanla birlikte 32 no pembe nike almak istiyor yengem.birde benim oğlanlara panduf var mı?
Merhaba spiderman tek böleli tost, sandwich vs. koyulabilecek tarzda..Ben ten altı tek bölme üstte 2 küçük ayrı ayrı var...Üçü birbirine kapakla sabitleniyor.....Mont bakıcam ama pembe nıkeleri bir arkadaş ayırttı yarın haber vericek.Ona göre konuşuruz....Alttaki resimdekiyse ayırtıldı....

Eklentiler

• beyaz nıke 1.jpg
    beyaz nıke 1.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 94
Canım kusura bakma ama daha ekleyeceğim var erkek ayakkabısı ...Takibe al beni koyduğumda haberin olur.....Oğluşların için düşünürüm ben birşeyler....Yaşını bana mesaj atarsın özelden....İyi akşamlar...
beni unutma cnm

benten liyi anladım o kesin alıcam.diğeri tost için dedinya.ben iki oğlana da alcaktım.ayrı ayrı. örümcek adamlı tost içinse makarna meyve falan istiyorlar okuldan.ona konmaz herhalde.neyse canım yine görüşürüz.öptüm

NbR6NX.jpg
kYy3pD.jpg

Pembe çiçekli sandalet 33 numara ortopediktir. 15 tl. Yaza hazırlık al koy kenara....:)

EE4lvB.jpg
jYGJlD.jpg
m8WlvZ.jpg

Kızımın mezuniyet ayakkabısı...Gümüş rengi 33 no....2 kez giyildi....Bilekten bağlamalı süper rahattır....Boncukları tam sağlamdır....Sadece topuk kısmında resimde görüldüğü gibi pul dökülmesi oldu...Oda gözükmeyen yerde zaten.....

İkican arkadaşım için ayrılmıştır.......Yazılanları okumayan arkadaşlar özelden yazıyorlar...Diğer ayakkabılarıma bakabilirsiniz....

Eklentiler

• siyah spor 1.jpg
    siyah spor 1.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 177
  • puma spor 2.jpg
    puma spor 2.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 182
ben ayırttıklarımı+pembe sandaleti almaya karar verdim.ancak diğer ekleyeceklerinizi bekliyorum.kısa botun ilk taliplisi benim bu arada.kız ve erkek kıyafetlerini eklemenizi bekliyorum.

ben ayırttıklarımı+pembe sandaleti almaya karar verdim.ancak diğer ekleyeceklerinizi bekliyorum.kısa botun ilk taliplisi benim bu arada.kız ve erkek kıyafetlerini eklemenizi bekliyorum.
Günaydın "fat1hhh"ayırttıkların ve aşağıdaki sandalet mi diğeri mi okeylersen...Bir de botlar bunlar..İstersen benim sana hediyem olsun...

Eklentiler

• pembe güllü sandalet.jpg
    pembe güllü sandalet.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 153
  • beyaz nıke 1.jpg
    beyaz nıke 1.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 170
  • nıke altınsarısı 1.jpg
    nıke altınsarısı 1.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 165
  • bot.jpg
    bot.jpg