• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

pembe üst.jpg
pembe üst 2.jpg pembe üst 3.jpg
73-SIFIRDIRPembe fermuarlı kapüşonlu merserize gibi hırka....Ölçüleri eni göğüsaltı 36 cm...enseden bitiş kısmına 39 cm...5-6 ay yazıyor etikette... 9 tl...

HEPSİ KALİTELİ MALZEMEDENDİR...PLASTİK DEĞİLDİR.....

clean city 2.jpg
clean city 1.jpg

74-Clean city çöp kamyonu *10 cm en 7 cm yükseklik 4 tl(yukarı kalkar arka kapak açılır)
sarı dolmuş 2.jpg
sarı dolmuş 1.jpg

75 - Kadıköy-Taksim arası sarı dolmuş * 11 cm en 4 cm yükseklik(hafif yıpranma olduğundan) 3 tl..ön cam ve kapı camı yoktur
super shovel 2.jpg
super shovel 1.jpg

76-Super shovel kepçe *13 cm en 9 cm yükseklik 4 tl
mavi minübüs.jpg

77-Kadıköy- Pendik mavi minübüs * 12 cm en 5 cm yükseklik (yıpranma olduğundan) 3 tl
özeldir her yerde bulamazsınız.....
kırmızı porshe.jpg

78-Kırmızı porshe *13 cm en 3 cm yükseklik (yıpranma olduğundan) 3 tl

Son düzenleme:
itfaiye 1.jpg
itfaiye 2.jpg

79-İtfaiye arabası *10 cm eni 7 cm yükseklik 4 tl.......hortumu makarasıyla sarılıyor, merdiveni kalkıp iner
kamyon 1.jpg
kamyon 2.jpg

80-Kamyon damperi inip kalkıyor * 10 cm eni 6 cm yükseklik 4 tl
otobüs 1.jpg
otobüs 2.jpg
otobüs 3.jpg

81-Airport uzun demir otobüs *18 cm eni 5 cm yükseklik ..5 tl ön kapıları açılır ve alttan minik kapı ayarları var
minübüs.jpg

82-Sarı demir minübüs *12 cm eni 4 cm yükseklik 2 tl.... (dışında hafif çizikler var) kapı açılıp kapanıyor....
dısney albümü.jpg
dısney albümü 2.jpg

83-Dısney kahramanları albümü kartları aldık taktık epey bir para vermiştik :) kartları tek tek çıkarılıp oynanabilir...3 tl

Demir arabalar ...Farklı .....Kadıköy - pendik minübüsü :)....... Kadıköy-Taksim dolmuşu :) Üsttedir resimleri...
Fiyat, ölçü sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz veya buradan iletebilirsiniz....1 kız 1 erkek çocuk olunca her telden oluyor işte böyle....:KK25:

Son düzenleme:
araba paketi.jpg

84-Araba paketimiz 10 adet irili ufaklı....15 tl.

arkadaki 4 adet tankın yanında demirdir...öndekiler ve tank kaliteli plastik malzemedir....Kaçırmayın derim oğlunuz varsa...Tankın okları var....60 numarada(üstteki resimlerde)tankın açıklamaları mevcuttur, bakmak isterseniz...

kargomuz elimize ulaştı teşekkür ederiz hem ilginize hem hediyelerinize güvenle bu arkadaşımdan alışveriş edebilirsiniz

Çok teşekkür ederim Mugecos...:KK5:Ben de teşekkür ederim , iyi bir alışveriş oldu....İyi günlerde sağlıkla giysinler , oynasınlar oyuncaklarıyla....Görüşürüz.....

Merhaba fat1hhh ...Erkek oyuncakları çok bende ...Hangilerini beğendin? Ona göre söyleyeyim istersen.....

9 - wenıce yelek
13- waikiki kot şort
18-bale elbisesi+bandana+tokası
24-actıonman çanta + spiderman beslenme kabı
32- suarez forması
38-waikiki mayo
44- bakugan ve kartları
47-rodı şapka
48-waikiki şapka +++
M meral0101 arkadaşıma verildi....İyi günlerde sağlıkla kullansınlar.....:nazar::nazar::nazar:

lotto 2.jpg

lotto 1.jpg lotto 4.jpg lotto 3.jpg

85- Lotto 36 numara mavi ayakkabı ..30 tl....görüldüğü üzere tertemizdir ve yıpranmamıştır ...
Rengine vurulup almıştım oğluma....

siyah ayakkabı 1.jpg
siyah ayakkabı 2.jpg siyah ayakkabı 3.jpg siyah ayakkabı 4.jpg siyah ayakkabı 5.jpg siyah ayakkabı 6.jpg
86- Siyah ortopedik 36 no ayakkabı.. 2 kez giyildi(mezuniyet ve düğün) 30 tl...

Özellikleri...ortopediktir, cırtcırtlıdır (kullanım açısından kolaylık),altı lastiktir kösele gibi kaymaz...
Özel günlerde de giydirebilirsiniz, okulda da ...Model her yere uyabilecek bir model....Yalnız sağ tekinde minik bir çizik var.Ben bile bilmiyordum resmini çekerken gördüm(hiç farkedilmiyor alınca siz de görürsünüz)

Son düzenleme:
tüm araçlar için fiyat sormuştum ben.hepsine ama.hangileri dediniz?tüm sayfanızdaki erkek oyuncakları için.
En son araba paketi eklemiştim , tam da üstüne sorunca onu soruyorsun sandım.. Hepsini istiyorsan bir bakayım, mesajdan dönerim size....

sarı dolmuş 2.jpg araba paketi.jpg araba.jpg clean city 2.jpg itfaiye 2.jpg kamyon 2.jpg kırmızı porshe.jpg mavi minübüs.jpg minübüs.jpg otobüs 3.jpg
Konumdaki bütün demir arabalar irili ufaklı toplam 19 adet= 45 tl....oldu
Hepsi farklı dolmuşu, taksisi, kamyonu, vinçi, otobüsü, porschesi, tankı, minübüsü farklı tadlarda....Konvoy yapın erkek çocukların en sevdiği oyun....
Arabalar çek bırak tarzındadır...

Son düzenleme:
İstanbul 'da güneşli bir hava......Ürünlerimiz 23.sayfadan başlıyor....Yazlıkta var kışlıkta...Daha ekleyeceklerim de var....Takipte olunuz.....:KK25:

beyaz elbiseli bebek 3.jpg
beyaz elbiseli bebek 1.jpg beyaz elbiseli bebek 2.jpg
87- Sarı saçlı et bebeğimiz yükseklik 22 cm .....kol,bacak ve kafası oynar,oturur...elbisesi ve iç çamaşırı vardır

pembe bebek 3.jpg
pembe bebek 2.jpg pembe bebek 1.jpg
88-Sarı saçlı PİLLİ et bebeğimiz yükseklik 24 cm...kol,bacak ve kafası oynar,oturur...elbisesi ve iç çamaşırı vardır

Son düzenleme:
Back