Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kardeşimle aramda 11 yaş var.ben yanlız büyüdüm.. şimdi oda yanlız büyüyor..tek çocuk gibi yetiştik ikimizde..fakat kopukuz ve soğukuz.. kuşak farkı var aramızda..canciğer olduğumuzu hissedemiyorum.
yaş farkı çok az olmalı bence , mümkünse aradaki fark 1 yaş olmalı !
Anneyi de düşünmek lazım bence.1 yılda vücut toparlansa, hormonlar adam olsa sonra tekrar hoop 9 ay hamileleik gene aynı durum.2-3 yıl bence az en azından 2-3 yılda bir doğurmam.Kardeşimle aramızda 7 yaş var.Benim tam oyun çağımda doğması biraz bana sorumluluk yüklemişti, canım sıkılmıştı hehe.4 yıl aradan sonrası bana göre ideal.
benim cocuklarimin arasinda bir yas var ve ikiz gibiler ayri yatamiyolar ama beraberde duramiyolar etle tirnak gibi oldular kardesimlede benim aramda 4 yas var ama cok iyi anlasiriz bu arada ikiside oglan benimkiler bilirsiniz oglan cocuklari daha hareketli ve zor oluyo simdi ikiside büyüdü
Bence 2 en ideali..
Kardeşimle bnm aramda 8 yaş war..
Kuzenimlede 2..
Kuzenimle herşeyi paylaşabiliorum her zaman yanımda destek olan o ve yanında destek olan da bnm..
Tabiki kardeşimlede öyle olcak ilerleyen zamanlarda fakat şuan ergenliğe girme döneminde oldğu için kusenimle oldğmz gbi değiliz..
Daha az yaş farkı olsaydı kardeşimle aramda daha iyi geçinirdik yerimseniben
Benim kardesim ile 5 yas var gayet iyide anlasiyoruz ama 2-3 yas ideal kardesler arasinda bence bölelikle 2 side okuldur ergenliktir beraber gecmis oluyor o zamanlari her yönden güzel 5 yasdan sonraki yasfarki ben hic bisekilde düsünmezdim
bence 3 olmalı, ilk çocuk tuvalet eğitimini tam tamamlamış, tam olarak konuşabilir, insan ilişkileri daha iyidir ve bi kardeş için hazırdır bence, hatta kardeş istemeye bile başlayabilir ama iki yaş erken, yaş farkı çok oluncada beraber oyanama fırsatları olmuyor bence, ikiside farklı şeylerden zevk alıyolar sonra
ablamla (vatan_ugruna) aramızda 18 ay var 1bucuk yas var yanii ve cok iyi anlasıyoruzz kaydirigubbakcemile2 cocukken de cok ıyı oluyodu hıc arkadassız kalmadık sımdı de oyle , bırbırımızın en yakın arkadasıyız , sırdasıyız , her zaman bırbırımıze yetıyoruzz bi de bizi hep ikiz sanıyolar :içelim: Allah ayırmasın :1hugpuyorumnanaktan
tavsıyem kız cocugunuz olsun aralarında 18 ay olsun birinin adı nazlı diğerininki zerrin olsun kaydirigubbakcemile3 zemuszemusdelikafadulden
benim çocuklarım sık oldu.3 kızım var iyi anlaşıyorlar birbirlerine arkadaş oldular
bence en ideali 4 yaş.eğer 1. çocuk çok huysuz değilse bu fark 3 de olabilir
yani 3-4 yaş fark yeterli fazlasına gerek yoka.s